Selman Sevinc ontvangt Jan Klaassens Award 2014

De jonge middenvelder uit Blerick ontvangt de Jan Klaassens Award 2014. Selman debuteerde vorig seizoen onder leiding van René Trost in de selectie. Hij maakte op 18-jarige leeftijd zijn competitiedebuut op 7 september 2013 in de uitwedstrijd bij FC Dordrecht (5-0), als invaller voor Pim Balkestein.

De jonge speler ontwikkelde zich enorm in korte tijd waardoor hij een vaste waarde werd op het middenveld. Hij werd hiervoor beloond door zijn amateur contract voor een tweejarig contract bij de Venlonaren met een optie voor nog eens twee jaar.

Selman Sevinc krijgt de prijs voor zijn harde werken en goede prestaties van vorig seizoen en wint hierdoor de Jan Klaassens Award 2014. De Jan Klaassens Award wordt elk jaar uitgereikt aan de meest talentvolle speler uit de selectie van afgelopen seizoen.

Bron: VVV-Venlo

8 Responses

  1. Lincoln

   Zijn contract ging in per 1 juli 2014. Hij heeft een contract getekend voor 2 jaar met een optie voor nog eens 2 jaar. Dus we kunnen nog veel plezier aan hem beleven als hij zich zo door blijft ontwikkelen. Was de enige speler die echt in aanmerking kwam hiervoor. Een van de betere spelers van het seizoen en dat in zijn debuut jaar.

   1. Lincoln

    Jaa is wel een aardige speler maar ik kan hem niet echt plaatsen. Ik vind hem niet echt een buitenspeler en op middenveld vind ik hem nog vaak beetje onzichtbaar. Als je echt kijkt naar de ontwikkeling van de beide spelers vind ik Selman toch er bovenuit steken. Heeft echt een geweldige ontwikkeling doorgemaakt maar ik ben benieuwd hoe hij het dit jaar gaat doen. Nu zijn er verwachtingen van supporters, hopelijk kan hij het waar maken.

   1. Ben

    De Jan Klaassens Award wordt elk jaar uitgereikt aan de meest talentvolle speler uit de selectie van afgelopen seizoen. Kun je het nog een beetje volgen, Goodie? De Jan Klaassens Award wordt elk jaar uitgereikt aan de meest talentvolle speler uit de selectie van afgelopen seizoen!

   2. Goodie

    Ik heb je reactie een beetje verkeerd opgevat zie ik. Ik dacht in de eerste instantie dat je het over het hele team had, maar nu ik het zo zie heb je gelijk inderdaad.

   3. Lincoln

    🙂 Ja gaat echt om de meest talentvolle speler. En dan is Sevinc toch wel de man die met kop en schouders er boven uitstijgt. In ieder geval op basis van vorig seizoen

Leave a Reply