Selman Sevinç tekent contract bij VVV

Op dinsdag 11 februari heeft Selman Sevinç zijn handtekening gezet onder zijn eerste profcontract. VVV-Venlo bereikte overeenstemming met de verdedigende middenvelder voor een contract van 2 seizoenen met een optie.

Selman, die op 12 april 19 jaar oud wordt, kwam in zijn eerste seizoen bij de selectie van VVV-Venlo inmiddels tot  8 competitieduels.

Onder toeziend oog van Huup Geurts van LEF reclameadvies en vormgeving, die jaren geleden Selman onder zijn hoede nam als talentenwandsponsor, tekende de trotse speler de verbintenis.

Wim Dusseldorp, technisch manager van VVV-Venlo:  “Selman is een jongen die eigenlijk zijn hele voetballeven  bij onze club voetbalt: hij is al jeugdspeler vanaf de E’tjes. Het is mooi voor onze club en voor deze jongen zelf dat hij dan uiteindelijk weet door te stoten tot het eerste elftal en daar ook al meermaals in de basis is gestart. Dit contract is dan een logische volgende stap in zijn nog jonge carrière”.

Namens de redactie van Venlonaren feliciteren wij Selman met zijn contract en wensen wij hem veel speelminuten en succes bij VVV!!

Bron: VVV-Venlo

9 Responses

      1. Drikus

        Misschien wel, maar dan verdient vvv er tenminste wat aan. Das weer gied voir de toekomst van vvv 😉

  1. clubman

    Maar toch….als onze Goodie niet zo aangedrongen had op dat contract, dan weet ik zo net nog niet of ze wel zo slim waren geweest daar boven op die berg hoor!

Leave a Reply