Selman Sevinc Venlonaren speler van de maand april

De competitie zit erop en dat betekent dat dit de laatste speler van de maand is van het seizoen. Dit weekend mogen jullie wel nog kiezen voor de beste speler van het seizoen. Er werd de afgelopen maand 150 keer gestemd via onze Facebook-, Twitteraccount en onze website op de beste speler van de maand. Wij willen allen bedanken voor het stemmen het afgelopen seizoen!

De spelers hebben afscheid genomen van elkaar en zullen hierdoor ook niet meer trainen tot aan het nieuwe seizoen. Wij konden helaas geen bos bloemen geven aan Selman Sevinc maar deze heeft hij nog te goed het aankomende seizoen.

WINNAAR

selman
Deze maand kozen jullie voor onze alleskunner Selman Sevinc als speler van de maand. De middenvelder had een geweldig debuutseizoen onder trainer Rene Trost maar onder Maurice Steijn moest Venlonaar zich opnieuw bewijzen. Selman Sevinc heeft zich weer helemaal terug geknokt de laatste maanden. Door de blessures en schorsingen kreeg de middenvelder zijn kans en pakte deze glansrijk. Onze trainer Maurice Steijn stelde de Venlonaar op als spelverdeler, defensieve middenvelder, centrale verdediger en rechtsback. Het leek net alsof Sevinc op elke positie als jaren speelde en dat is zeer knap. We hopen natuurlijk dat Selman zijn contract gaat verlengen bij VVV-Venlo. Selman is een groot talent en een sieraad van de Venlose jeugdopleiding.

Selman, namens Venlonaren van harte gefeliciteerd.

Hierbij willen wij ook de andere spelers bedanken voor de inzet van de afgelopen weken. Iedereen heeft zijn steentje bij kunnen dragen aan het goede spel van VVV. Volgend seizoen komen we weer terug met de speler van de maand.

Eindstand speler van de maand april

[ultimatetables 2 /]

3 Responses

Leave a Reply