Sem Custers tekent eerste profcontract bij VVV-Venlo

Gisterenmiddag voorafgaand van de belangrijke Play Off wedstrijd tegen Go Ahead Eagles heeft de getalenteerde doelman Sem Custers zijn eerste profcontract getekend bij VVV-Venlo.

In het bijzijn van zijn ouders, broertjes en grootouders tekende de jonge doelman een contract dat hem voor 2 seizoenen met een optie voor nog een seizoen bindt aan de club.

Sem Custers is net 16 jaar geworden en is een van de grootste talenten van de jeugdopleiding van de Venlonaren. Dat de club veel vertrouwen heeft in de jeugdspeler blijkt uit het aanbieden van het eerste profcontract. De in Swolgen geboren doelman stond in belangstelling van veel clubs. Daarnaast is hij een vaste waarde bij Oranje onder 16.

Gefeliciteerd Sem!

6 Responses

 1. Godfried

  Ik wil hierbij iedereen binnen VVV bedanken voor een fantastisch voetbaljaar.
  Eeuwig zonde dat het in de na-competitie net niet lukte. Maar dat is topsport. Vaak wint niet de beste, maar de meest fortuinlijke. Ik heb in ieder geval genoten van werkelijk iedereen. En hoop dan ook dat de club deze groep zo veel mogelijk bij elkaar kan houden. Ik weet namelijk zeker dat we dan het volgend jaar wél aan het langste eind trekken.

  Bedankt en tot snel

  1. Deze jongen is 16 jaar zoals beschreven in de tekst. Lijkt me niet meer dan logisch dat hij nog niet uitgegroeid is. Deze jongen is een van de grootste keeperstalenten van Nederland en een vaste doelman van Oranje onder 16. VVV geeft eigenlijk nooit een profcontract aan jeugdspelers (bij Ajax, PSV en alle Engelse clubs wel). De club ziet in hem een potentiele eerste keeper. Maar zal volgend seizoen meetrainen met het eerste maar blijft keepen in de A jeugd. Er is zoveel interesse in deze jongen die zonder contract zomaar weg kan gaan naar een andere club. Dus meerdere goede redenen om hem vast te leggen.

   En ohja toen ik de foto nam zat Sem op een kruk en Marco Bogers staat 🙂

Leave a Reply