Sem Dirks tekent contract tot 2024

Sem Dirks maakt ook volgend seizoen uit van de selectie van Jos Luhukay. De koopoptie in het huurcontract van de 21-jarige verdediger wordt gelicht, wat betekent dat hij de komende twee seizoenen in het geel-zwart kan spelen. In het tweejarig contract is ook nog een optie voor nog één seizoen afgedwongen.

Sem is zelf tevreden met de deal: “Ik ben hier heel goed ontvangen afgelopen winter en voelde me eigenlijk direct op mijn plek. Het is jammer dat ik in de laatste fase van het seizoen geblesseerd was, maar ik ben blij dat ik veel wedstrijden heb kunnen spelen. Ik kijk ernaar uit om ook de komende jaren het shirt van VVV te dragen en me hier verder te ontwikkelen.”

Welkom Sem!!

81 Responses

 1. idderzienmeining

  Het samenstellen van de selectie voor het seizoen 2022-2023 is begonnen. Enerzijds door afscheid te nemen van spelers en anderzijds wordt gekeken naar gerichte versterkingen.

  De jongens waarvan afscheid wordt genomen … v. Crooij, v. Dijck, Essanoussi krijgen geen nieuw contract evenals Pachonik. De eerste drie spelers worden hoogstwaarschijnlijk te licht beoordeeld en als ik eerlijk ben snap ik dit wat betreft v. Dijck helemáál, wat betreft v. Crooij enigszins en wat betreft Essanoussi het minste.
  – Stan v. Dijck is een matige speler die in mijn ogen tekort komt voor profvoetbal
  – Delano v. Crooij heeft bewezen een prima keeper te zijn maar is ook geen keeper die een heel seizoen het verschil kan maken
  – Wassim Essanoussi kon mij op bepaalde momenten bekoren en vind ik met name áán de bal een verfijnde speler maar ik denk dat hij in het “vecht- en opportunistische voetbal” in de KKD ondersneeuwt

  Pachonik verdiende hier natuurlijk een salaris wat Eredivisie waardig was en dat is voor VVV in de huidige situatie niet meer te betalen. Vandaar dat ook de intentie was om Pachonik dit seizoen te verkopen om niet iets aan hem te verdienen, maar dat is helaas niet gelukt.

  De huurlingen Venema en El Azrak keren terug naar FC Utrecht maar wellicht kunnen we dankzij de relatie van Willem Janssen in een later tijdstip van de voorbereiding nog shoppen bij zijn huidige club ?

  Welke spelers hebben we momenteel nog over en hoe zie IK hun bijdrage richting volgend seizoen:

  Keepers: Zima zou ik eventueel nog wel een kans geven, maar de club heeft in een eerder stadium aangegeven dat hij weg mag. Craenmehr en Verbong komen beiden tekort om 1e keeper of zelfs 2e keeper te zijn, dus wellicht afscheid nemen van één van beiden en de andere benoemen tot 3e keeper ?

  Verdedigers: Dekker, Koglin en Dirks lijken volwaardige basisspelers te zijn en Janssen heeft zich ook bewezen als linksback (is de rol steeds beter gaan invullen na een weifelend begin). Al zie ik graag een échte linksback worden toegevoegd aan de selectie ! Leliendal is gewogen en lijkt te licht bevonden al vond ik zijn debuut in de openingswedstrijd tegen NAC eigenlijk vrij goed. Maar hij verdween als enige uit de basis en is nooit meer terug gekeerd … Er moeten dus nog een aantal verdedigers bij die er meteen staan !

  Middenvelders: de Boer, v. Rooijen en Sedlacek zijn in mijn ogen prima spelers voor dit niveau en de jeugdspelers Smans en Munsters konden me ook nog wel bekoren. Alleen zijn dit geen van allen spelers die de creatieve speler is en dus moet VVV daar echt gericht naar op zoek ! Een middenvelder met een splijtende opening en liefst nog wat scorend vermogen dus !

  Aanvallers: Braken, Johansson en Schroijen kunnen van waarde zijn, maar verder komen alle overige spelers in mijn ogen tekort. De ontwikkeling van met name Roemer is teleurstellend te noemen en ik betwijfel ook oprecht of hij nog stappen gaat maken ? Hopelijk komen er nog een paar leuke (buiten)spelers bij !

  Al met al is de selectie erg fragiel en ligt er een mega uitdaging om deze op niveau te krijgen en zal ik de komende weken met spanning volgen welke transfers VVV gaat doen …

  1. Koelie

   Eens. Creatieve middenvelder en een tweede spits zullen we het lastigste zijn om te halen. Ik ben ook wel benieuwd of Luhukay een bepaalde spelvisie voor ogen heeft of is het gewoon tegenhouden en counteren?

  2. supportertje

   Ja lekker samengevat, bij de afsluitingsavond vaan VVV werd duidelijk gemaakt dat er geld is voor spelers, maar dat men daar spaarzaam mee om moet springen. En vooral VVV zich niet kan veroorloven een miskleun te maken. Mooi afscheid met de spelers en supporters en samen het een en ander gedronken met elkaar. Wel heel jammer dat er weer weinig mensen op kwamen dagen. Te meer omdat er zich bijna vierhonderdvijftig hadden aangemeld voor deze avond. Maar helaas kwam er maar zo’n honderdtwintig man opdagen., Terwijl er met personeel e.d. natuurlijk op veel meer was gerekend. We hadden in ieder geval genoeg broodjes per persoon. En drank was er genoeg. Wil het toch maar even gezegd hebben. Maar al met al een mooie avond, die we na de VVV nog hebben afgesloten in de stad, met een mooie groep mensen.

   1. supportertje

    En Marco Bogers begon met de opening van de avond, dat hij besefte dat de communicatie anders en beter moet. Dat VVV daar echt een luisterend oor voor moet hebben, en daar is nu ook iemand voor aangenomen die dit de komende maanden gaat opzetten, en continueren. Dus eindelijk hebben ze begrepen dat het hard nodig is.

   2. Leonardus

    Eerst zien dan geloven. VVV (lees Marco Boogers) is een meester in beloften doen en die dan weer te breken.

   3. Ievel Knievel

    @Supportertje

    Daar hebben ze toch al zo vaak iemand voor aangenomen, de dochter van Berden zelfs ooit (hoezo professioneel)?

    Geloof maar niet dat diegene de harde waarheid mag communiceren als meneer Bogers dat niet wil.

    Je kan nog zoveel mensen aannemen, als de personen die bij de club werken (en dan met name die in de leiding) op het gebied van communicatie niet zo integer zijn, komt er van die open communicatie weinig terecht.

   4. Grad

    level Knievel hoe wil/kan jij als buitenstaander beoordelen of iemand integer is, of het nu de dochter van Berden is, of wie ook.

   5. supportertje

    Ievel Knievel, ik wil de zaak nu positief blijven zien. Het is voor het eerst in jaren dat er dergelijke uitspraken zijn gedaan naar ons toe. Niet in de marge, maar als een van de hoofdpunten. Juist op die avond zo’n statement maken, is iets wat je later niet meer kunt ontkennen, of kunt af zwakken. Die uitspraak, daar houden mensen je aan, en kun je niet meer ongedaan maken. Diegene die dit oppakt heb ik al contact mee gehad, en in zaken die ik als supporter wilde regelen via VVV kreeg ik heel veel medewerking. Wat ik wel niet netjes vind is dat jij gelijk iemand niet integer noemt. Ken je de persoon, heb je met hem gesproken, heeft hij aangetoond in het verleden dat hij niet integer is. Krasse uitspraken anders als dit niet zo is. Ik ga er vanuit dat jij ook integer bent. Laten we nu toch eens samen er anders tegen aan gaan kijken, en er van uit gaan dat dit de eerste stappen zijn die VVV zet om hier serieus verandering in te brengen.Afrekenen kunnen wel een jaar later als het niet zo is.

   6. Ievel Knievel

    @Grad en Supportertje
    Ik noem de leiding bij VVV niet integer, omdat ze op een politieke manier zand in de ogen van mensen strooien en bewust keer op keer verwarring zaaien en liegen. Niet een nieuwe comminicatiepersoon.

    En je familie (ooit) an baantjes helpen is niet echt proffessioneel. En daarnee zeg ik niks over dochter Ellen. Aardig iemand namelijk. Maar dat is het punt niet.

 2. chretien

  Willem Janssen porren om eerstkomende 3 jaar mee te doen op het veld? Zeker op kkd niveau kan hij zeker nog 2-3 jaar mee. Bovendien een verdediger, die ook mee naar voren kan. Dat laatste zien we al tijden niet meer in de Koel. Met Willem erbij spelen we om de prijzen….

 3. FC VVV03

  VVV heeft Willem wel benaderd om als voetballer nog een jaar bij VVV door te gaan, maar dat was geen optie. Ik had het wel prima gevonden. De ervaren Janssen die Dirks 1/2 jaar bij de hand neemt centraal achterin. Koglin kan mij tot nu toe niet echt overtuigen. Helaas begint Willem meteen in pak.

 4. De Realist

  Het wordt een interessant KKD seizoen met clubs als NAC, Willem II, Heracles, Pec Zwolle, De Graafschap en dan misschien ADO nog want die zijn nog niet gewonnen van Excelsior. Daarnaast natuurlijk ook nog de derby’s tegen MVV en Roda. Het wordt dringen geblazen bovenin vrees ik.

   1. lucien1978

    Zowaar ben ik het is eens met je Leonardus. De wonderen zijn de wereld nog niet uit haha.

    Jong teams vind ik ook helemaal niks . Daarbij komt ook nog dat het competitievervalsing is.

    De ene week speelt jong ajax bijv met Ihattaren, onana, daramy en kudus terwijl ze de andere week met 17 of 18 jarige talenten spelen. Die 3 punten zul je op het einde maar net missen. Jong Feyenoord komt er dadelijk ook nog bij.

    Ook maar ik me zorgen over dat kunstgras . Nu komt Heracles er weer bij. Van mij uit helemaal afschaffen.

   2. marcel

    @lucien feyenoord kan erbij komen, maar dan moet een ander jong team eruit. om te promoveren moet er ook nog eens het een en ander samenvallen.

    promoveren van een jong-team naar de Keuken Kampioen Divisie. Daarvoor is wel één en ander nodig. Jong Feyenoord moet in dat geval de Tweede Divisie winnen, waar minimaal één team uit het rijtje Jong Ajax, Jong AZ, Jong PSV en Jong FC Utrecht in het rechterrijtje moet eindigen. In dat geval volgt er een tweeluik.

    Overigens zou een tweede plek óók genoeg kunnen zijn. In dat geval moet er één van de vier genoemde Jong-elftallen als negentiende of twintigste eindigen.

  1. Ievel Knievel

   Je weet nu al dat top 8 zeer waarschijnlijk niet haalbaar is met deze grootmachten in de juup (kkd).

   Plek 9 tm 13 bereiken wordt al moeilijk. Zo wordt je 13e in de ere en zo wordt 13e in de KKD nog een prestatie.

 5. Helemaal eens met beide stellingen. Zo vind ik ook dat wedstrijden in het betaald voetbal op zaterdagavond om 19.30 of op zondagmiddag om 14.30 gespeeld zouden moeten worden.

  Ook in de Keuken Kampioen Divisie. Maar helaas heeft ESPN met dat zielige bedragje wat de KKD clubs jaarlijks aan tv geld krijgen blijkbaar de totale zeggenschap over aanvangstijden gekocht.

  Als die suggesties in dat ‘onderzoekje’ van vrijdagavond 17.00 en 18.45 serieus waren, zie ik een hele lange rij mensen voor de administratie van VVV staan om het geld van hun seizoenkaart terug te vragen. De supporters hebben de afgelopen twee seizoenen al genoeg betaald voor wedstrijden waar ze niet bij konden zijn.

 6. supportertje

  De assistent trainer krijgt een kans om bij een Eredivisie club aan de gang te gaan. En dan is Marco hier de oorzaak van. Vreemd in mijn ogen om hiervan iemand de schuld te geven. Ook wel eens aan gedacht dat iemand zich gewoon financieel en positioneel zou willen verbeteren en dan de kans grijpt bij een andere club. Net als iemand die de overstap maakt naar een ander bedrijf, hetzelfde werk, maar beter betaald bij het andere bedrijf.

  1. Koelie

   Natuurlijk supportertje gaat Schepens als hij zich kan verbeteren bij Fortuna. Zijn we allemaal achterlijk ofzo?
   Marco moet stoppen met jammeren in de media of zorgen dat hij dan wel op tijd contractverlenging had geregeld met Schepens.

   1. Grad

    Hoe objectief, of serieus moeten we je nemen.? Zodra het over Bogers cs gaat, is het alleen maar roeptoeteren. VVV heeft Schepens een 3 jarig contract aangeboden en wilde hem graag behouden, maar hijzelf heeft aangegeven dat zijn voorkeur uitgaat naar Fortuna en VVV gunt hem deze stap.

   2. chretien

    Juist Grad, je slaat de spijker op de kop wat betreft Bogers.
    Wat een zooi krijgt deze man over zich heen, nota bene van supporters die van de hoed noch de rand weten.
    Ik zou wel VVV vragen de communicatie naar de fans proberen te verbeteren.
    FORZA VVV!

   3. Koelie

    @Grad Dat jij blijkbaar inside info krijgt gefeliciteerd, ben jij toevallig Marco? Die reageert ook altijd gepikeerd.

    Ik ben niet meer objectief over Bogers. Dat klopt. Wat mij betreft is het inmiddels wel tijd voor een wisseling van de wacht. Liefst nog voordat we bij Helmond en Telstar staan. Veel gelul en weinig bereiken. Het was nog leuk toen hij op het podium stond in Baer de Woers in 2007. Dat is nu wel voorbij met de wanprestaties van dr afgelopen jaren.

    Trouwens waar staat dat dan over zijn 3 jarig contract voorstel in DDL? „We weten dat Fortuna
    Jeroen wil binnenhalen”, aldus
    VVV-directeur Marco Bogers.
    „Jammer, want we willen hem het
    liefst behouden.”

    Ja jammer. Zelfs Helmond Sport geeft niet van deze zielige reacties.

 7. Leonardus

  Marco Bogers is echt de meest blinde en dove directeur in het betaalde voetbal. Vandaag op Omroep Venlo: als mensen rondom mij vinden dat ik moet vertrekken dan ga ik, maar dat is niet het geval.

  Nee natuurlijk niet Marco. Dat zijn allemaal vriendjes. Die heb je zo bewerkt dat ze je niet laten vallen. Maar kijk eens buiten dat groepje? Dan wordt wel duidelijk hoe het zit. VVV is nu een aantal grote spelers kwijtgeraakt en dat is veelal de schuld van Marco.

  Opzouten Bogers en snel aub. En neem al die vriendjes ook maar mee.

 8. spits

  Leonardus ik ken jou niet , weet niet wie je bent. Ik lees jouw opmerkingen richting Marco Boogers.
  Ik ken Marco Boogers niet en weet niet wie hij is.
  Jij kent hem wel?

 9. VeniVidiVici

  Kuebke, Leonardus en consorten, de mannen die het in het bedrijfsleven waarschijnlijk al jaren tot de absolute top hebben geschopt. Dooddoeners, loze kreten en herhaling van zetten, om werkelijk moe van te worden. Vervelend om op de man te spelen hier nu, maar ik ben het echt beu. Kom eens met iets vernieuwends, meld je aan bij vvv om je geweldige plannen te implementeren, zorg zelf voor verandering als je het allemaal zo waardeloos vindt wat er “op de berg” gedaan wordt. Doe iets positiefs en spreek met respect over mensen die zich al jaren voor meer dan 40 uur per week ingezet hebben. Ik ben die teneur van jullie echt zat.

  1. Grad

   VeniVidiVici, inderdaad het is alleen maar op de verantwoordelijke man(nen) spelen, maar ik vrees dat deze oproep heeft weinig zin heeft,. Daar zijn dit soort figuren te laf voor, alleen vanaf de zijlijn roeptoeteren en ‘veel geschreeuw, maar weinig wol’.

   1. VeniVidiVici

    Afgelopen donderdag heeft vvv een speciale avond georganiseerd voor seizoenkaarthouders, waar je in gesprek kon gaan met Marco. Neem aan dat je daar aan hem persoonlijk je grandioze ideeen hebt overgebracht? Of heb je geen seizoenskaart?

 10. spits

  Ik heb de woorden van Leonardus nog eens rustig gelezen.
  Wat een woede zit daaronder. Helaas hebben we daar niks aan. Jammer dat er zo op de persoon wordt ge hakt.
  Ik zie wel vaker op deze site staan dat alles en iedereen moet vertrekken ( meestal wordt een grof woord gebruikt). Jos, Stan, Marco noem maar op. Allemaal mensen die nog nooit iets goeds hebben gedaan? Pfff wat een onzin.
  Zullen we gewoon aan het volgend seizoen gaan werken dat lijkt me productiever.

  1. goalkiller

   Spits, vinividivici en andere omroep Venlo kijkers. In het reguliere bedrijfsleven was iemand in de functie van Dhr Bogers al 15jaar eerder op non-actief gesteld. Door de speciale bedrijfstak heeft VVV het geluk dat dit hier niet geldt. Met gevolg dat er geen structurele progressie wordt geboekt en men aan toevalsbeleid doet, onder de hippe terminologie van de trap omhoog, 5jaren plannen etc etc. De keiharde realiteit is dat het er niks wijzigt bij VVV Zolang er geen nieuwe bazen, nieuwe wetten word geïntroduceerd. Zoals eerder gemeld, een nieuwe td die net 15min klaar is met betaald voetbal, gevaarlijkw keuze, we zullen het zien hoe groot zijn FC Utrecht netwerk is. Ave!

 11. spits

  Goalkiller ik heb 45 jaar in het reguliere bedrijfsleven gewerkt zowel klein bedrijf als multinational.
  Ik heb vele malen de door jou genoemde grote schoonmaak meegemaakt meestal met 0 resultaat.

 12. Ievel Knievel

  VVV geeft zichzelf weer een 5 voor afgelopen seizoen. Bogers geeft VVV WEER een 5. Of was het vorig seizoen een 4?

  Maar Bogers is toch de eindverantwoordelijke? Dus Bogers geeft zichzelf een 4 of een 5. En niet voor de eerste keer. Hij zit dus al 16 jaar in de directie. 16 jaar! Als je als directie een 4 of een 5 scoort dan is het toch tijd voor maatregelen? Dan is het toch tijd voor andere poppetjes? Poppetjes die niet steeds uit hetzelfde vriendenkliekje komen, waar VVV al vanaf 2002/ 2003 uit mensen aan het selecteren is? Mensen die als enige voorwaarde lijken te hebben dat ze uit een bevriend netwerk en uit de regio komen. Voetbalbedrijf- of voetbalknowhow is nog nooit een selectiecriterium geweest is, wat natuurlijk vreemd is voor een zogenaamd professioneel voetbalbedrijf dat afwisselend op het hoogste- en een-na-hoogste professionele podium acteert en een miljoenenbegroting heeft. Gezonde financiële kennis lijkt ook vaak afwezig te zijn.

  VVV moet toch echt eens een wisseling van de wacht doorvoeren en af van zijn eigen plucheplakkers. Tijd voor een andere koers, want anders gaan we die top 5 van de KKD (en dat zou toch de ambitie moeten zijn de komende 2 a 3 jaar, want anders verwoord je tot MVV) niet meer snel bereiken. De achterban is daar op dit moment te klein voor, de sponsoren leveren te weinig op, de aandelenpakketten te weinig en het sportieve vervaal is al ingezet, met weinig middelen en mogelijkheden om daar aankomend seizoen iets aan te doen. Je bij de top8/ top 9 spelen aankomend seizoen is eigenlijk al een onhaalbare kaart, omdat de gehele top 8 bestaat uit ex-eredivisie grootmachten die zo snel mogelijk terug willen naar de eredivisie. Ex-eredivisie grootmachten, met een grote achterban sommigen, waarvan sommigen nog niet zo lang geleden Europees speelden. Clubs met rijke eigenaren (inmiddels weer), waar VVV simpelweg niet tegen op kan boksen.

  En dan voor Bogers-fanboys. Zijn naam is Bogers en niet Boogers. Ik ben het niet eens met de persoonlijke op de-man-speel-reacties van sommigen hier die meteen gaan schelden, maar dat doet niet iedereen en terechte kritiek zou altijd gegeven moeten kunnen worden. Dat Bogers dit zelf slecht trekt is een teken aan de wand en zegt veel over zijn (dis)-functioneren.

  Dat Bogers in de pers meent te moeten zeggen (dan wel meteen richting pers gaan, in andere gevallen weigeren de pers te woord te staan) met woorden dat hij zich gesteund voelt en niet weg gaat, is een teken dat hij wel degelijk op de schopstoel zit en de raad van commissarissen zich zorgen maakt (en dat meneer zich er bij de RvC waarschijnlijk weer uitgeluld heeft met mooie woorden en valse beloftes, die vervolgens WEER niet waargemaakt worden).

  Hoe kan iemand die verkeerde stafleden aanstelt, verkeerde beslissingen neemt (sportief-financieel), al dan niet samen met de technisch verantwoordelijken, liegt omtrent het stadiondossier (meermaals) en dat stadiondossier om zeep heeft geholpen>waardoor dat stadion er nooit meer gaat komen (terwijl dit nodig is om weer in de eredivisie te geraken en te blijven aldus zijn eigen woorden) EN degene die niet in staat is om een goede band op te bouwen met de lokale Venlose en Provinciale overheid, zichzelf een goede algemeen directeur vinden?

  Hoe zit het eigenlijk met de supportersaandelen? Die hadden al 2 jaar geleden uitgegeven moeten worden?
  De vernieuwde O-tribune had al bijna af moeten zijn inmiddels. Dat ging gegarandeerd gebeuren, want hier was al geld voor opzij gezet. Aldus Marco B.

  En wat ik wel of niet doe in het contact leggen met VVV, dat weet alleen ik. Het heeft geen enkele zin om daar aannames over te doen die er alleen op gericht zijn om mij en anderen in een kwaad daglicht te stellen en een soort rechtvaardigheid lijken te zijn om dit soort reacties makkelijk weg te kunnen zetten. Mensen hypocriet noemen is namelijk het makkelijkste middel om mensen aan de kant te schuiven en het vooral niet meer over de inhoud te hebben.

   1. Leonardus

    Och arme gradje. Ievel heeft volledig gelijk. En daar kunnen de vriendjes niet tegen.

    Feit:
    Trainers die niet voldoen vliegen er uit.
    Spelers die niet voldoen vliegen er uit.
    Personeel wat niet voldoet vliegt er uit.

    Een directeur die er al jaren een zooitje van maakt blijft zitten.

    Ik ben wel eens benieuwd naar de eerste supporter hier die een goed onderbouwd positief verhaal over Bogers kan typen.

    Volgens mij kan hij dat zelf nog niet eens.

   1. kuebke

    RuiverCity ,ik ben bang dat er helemaal niks meer gaat gebeuren.
    Wie moet dat gaan doen vraag ik mij af.
    Het zijn toch allemaal vriendjes van Marco en die gaan echt niet ingrijpen .

 13. FC VVV03

  Wat ik ook zo opvallend vind…het was eerst een overgangsjaar, Luhukay gaf onlangs aan dat de 10e plek eigenlijk wel een juiste afspiegeling was van de mogelijkheden dit seizoen. En nu zegt Bogers dat de 10e plek wel magertjes is voor een degradant uit de eredivisie ( natuurlijk zegt hij dat omdat hij zich aangeschoten wild voelt) . Men lult maar langs elkaar af daar op die berg. Totaal geen visie als je het mij vraagt.

 14. spits

  Ik vroeg me af of we niet iets positiefs of actiefs kunnen doen voor onze club.
  Ikzie hier namelijk veel discussie over wat niet goed loopt.(terecht).
  VvV bestaat al heel lang en we willen dat zo houden. Ik ben 72 en heb alles meegemaakt van 2de divisie t/m eredivisie.seizoenkaart al 40 jaar.
  De club is van en uit Venlo. Alle initiatieven moeten uit de stad komen. Waar zijn de mensen met ” speun” uit de stad di3 de club gaan ondersteunen.

  1. goalkiller

   De steun van de trouwe 3-4000 supporters is er iedere thuiswedstrijd. De steun uit de stad, zoals je schrijft moet toch echt van tradeport komen, daar waar de quote500 leden zitten….. Dat weten de heren op de berg dondersgoed.

   1. Grad

    Het merendeel van bedrijven op Tradeport bestaat veelal uit distributiecentra en bedrijven in de transportsector. Naamsbekendheid bij distributiecentra is geen noodzaak en sponsoring heeft voor hun geen toegevoegde waarde.
    Voor de transportsector is het alleen interessant voor regionale bedrijven, zoals een Saecon, Cabooter, maar een bedrijf als DSV zal het pas interessant vinden om in te stappen als VVV op een hoger niveau zou spelen en bij voorkeur in de top, zodat men dan internationaal meer bekendheid zou genereren. En zo zullen er best nog een aantal grotere internationale bedrijven gevestigd zijn op Tradeport, die ditzelfde beleid volgen.

 15. roeljenssen

  OFF Topic: in de wandelgangen gehoord dat Niek én Joep Munsters beide VVV gaan verlaten en opzoek gaan naar een nieuw avontuur.

  Een van de broertjes zou al een nieuwe club in Duitsland hebben. Beide toch spelers die dit seizoen meerdere malen zijn ingevallen en voor de breedte van de selectie natuurlijk ontzettend jammer!

   1. Schalke of Straelen, het begint in ieder geval allebei met een S. Ik verwacht en hoop dat er nog minimaal vier of vijf spelers terug naar de amateurs gaan.

  1. Ik vind het wel logisch eigenlijk. Van Dijck en Essanoussi vertrekken, maar Aaron Bastiaans verruilt de Helmondse reservebank weer voor de Venlose reservebank,.

   Als je dadelijk met een selectie van 23 spelers waarvan 12 jeugdspelers aan het seizoen gaat beginnen wordt die tiende plaats van dit seizoen zelfs onhaalbaar.

 16. Ievel Knievel

  Volgens mij begint over 3 weken, 3,5 week, 4 weken het nieuwe seizoen qua voorbereidingen/ trainingen.

  Beste VVV, wat gaan we doen? Zal leuk zijn als we Willem Janssen eens aan het woord zien.

  Zijn de publiciteitscampanges al op gang gekomen zodat die aankomende week of de week daarop kunnen starten?

  Is iedereen binnen de organisatie al op vakantie geweest? Want dat kan natuurlijk niet als het werkjaar (en dan de belangrijkste periode> namelijk de voorbereiding) begonnen is.

  Is de band met de pers alweer hersteld, want daar heb je toch ook echt een goede band mee nodig. Zeker met de Limburgse pers die al negatief zijn over VVV.

  Kan iemand binnen de organisatie de beleidsplannen voor de komende 5 jaar in de pers en publiciteit toelichten?

  Kan iemand de renovatieplannen voor het huidige stadion/ danwel de nieuwe stadionplannen voor de komende 5-10-15 jaar eens uit de doeken doen?

  Welke proefspelers en jong-VVV-spelers gaan de trainingen starten? Daar zou toch wel de komende 3 weken een antwoord op moeten komen, net als dat we dan 1 of 2 aankopen zouden moeten hebben. Zo werkt het bij een profclub.

  Kunnen er ook al wat teasers over het nieuwe tenue gegeven worden? En zijn de tegenstanders van de oefencampange al bekend?

  Vragen die de komende 2 weken beantwoord zullen moeten gaan worden, want anders laat VVV opnieuw blijken geen profclub te zijn.

  Met ADO ook weer in de KKD zullen er toch grote veranderingen in beleid gemaakt moeten worden om in het seizoen 2024/2025 top 7 te kunnen gaan spelen in de KKD (ja, zover naar beneden moeten we de ambities al bijstellen door het verkeerde beleid de afgelopen 4 seizoenen). Met De Graafschap, Roda, Willem II, Heracles, ADO, NAC, FC Eindhoven is er alweer genoeg concurrentie volgend seizoen met clubs die stuk voor stuk hun zaken beter voor elkaar hebben.

   1. Grad

    Ik heb mijn twijfels over een persoon, als deze twijfelt of iemand geschikt is, op basis van een Linkedin-profiel, nog voor dat er officieel werkzaamheden zijn verricht.

 17. Leonardus

  Een prestatie van formaat van Excelsior. Met een begroting die thuishoort in het rechter rijtje van de KKD een geweldig team samenstellen. Daar kan VVV zich een voorbeeld aan nemen. Geen Calimero gedrag van het management en de directie. Een nuchtere trainer die een uitstekend voetballend team heeft samengesteld.

  En dan onze club alsmaar zeurend over het geld dat ze niet hebben en het kopen van kampioenschappen door andere clubs.

  Het toont maar weer eens duidelijk aan hoe slecht onze club wordt geleid en hoe zielig de club is zonder het zo gewenste grote geld.

  Same nao baove. Graag! Maar zonder Marco en Jos AUB.

   1. Ievel Knievel

    VVV mag met dit beleid blij zijn dat er überhaupt nog mensen achter de club staan en dat er mensen zijn die doorhebben dat directie en RvC niet synoniem zijn voor de club VVV.

Leave a Reply