Seuntjens

Seuntjens geschorst tegen PEC Zwolle

Ralf Seuntjens kreeg tegen Vitesse (2-2) zijn vijfde gele kaart van het seizoen en dat betekent dat de middenvelder van VVV-Venlo geschorst is. Hij zal dus komende wedstrijd tegen PEC Zwolle niet te bewonderen zijn op het veld, maar moeten plaatsnemen op de tribune. Seuntjens is de tweede speler van VVV die tegen een soortgelijke schorsing aanloopt.

De middenvelder stond al een paar wedstrijden op scherp met vier gele kaarten en gezien zijn gemaakte overtredingen – hij heeft met 40 gemaakte overtredingen veruit de meeste overtredingen gemaakt van de selectie – was het een kwestie van tijd voordat hij die vijfde gele kaart zou pakken. Dat is dus tegen Vitesse gebeurd en we zullen het dus zonder hem moeten doen de komende wedstrijd.

Komende zondag is om 12.30 PEC Zwolle de tegenstander in Zwolle en daar zal het middenveld er waarschijnlijk anders uit gaan zien. Er zijn verschillende opties om Seuntjens te vervangen op het middenveld. Rutten zou op de plaats van Seuntjens kunnen starten met Post en Leemans op het middenveld. Dekker zou dan op de rechtsbackpositie spelen en Promes in de verdediging. Maar dan moet Promes natuurlijk wel helemaal hersteld zijn van zijn hamstringblessure. Je wilt met hem absoluut geen risico nemen. Van Bruggen is uiteraard ook een optie, maar zoals de zaken er nu voor staan is hij nog niet terug van zijn blessure. Van Crooij zou je ook een linie terug kunnen halen en dan Castelen/Opoku voorin laten starten. Het kan allemaal en het blijft op dit moment natuurlijk giswerk. Een ding is zeker, Seuntjens zal er niet bij zijn.

Daarnaast moet Roel Janssen ook gaan oppassen. Hij kreeg tegen Vitesse ook een gele kaart en hij staat met vier gele kaarten, nu ook op scherp. Bij de volgende gele kaart is ook hij geschorst. We wisten dat deze periode van schorsingen en blessures er aan zat te komen en gelukkig staan we wel prima op de ranglijst.

4 Responses

  1. Animal

    Ach hoort erbij ,wat schorsingen

    Maar jeetje zeg wat moet je aan opleiding hebben om in de eredivisie te mogen fluiten van de KNVB , alleen een strikdiploma ??? Nivo van de scheidsrechters is drama , tegen Vitesse ook weer..

  2. chretien

    Helemaal eens met je idee: Rutten op zijn plaats, Dekker zou dan op de rechtsbackpositie spelen en Promes in de verdediging. Dekker en Rutten kunnen ook van plaats wisselen….

Leave a Reply