Sevinc definitief naar Osmanlispor

De talentvolle middenvelder Selman Sevinc vertrekt definitief naar het Turkse Osmanlispor. De 21-jarige Blerickenaar heeft een akkoord bereikt over een driejarig contract bij de nummer vijf uit Turkije.

Sevinc had een aflopend contract bij VVV en zal hierdoor transfervrij vertrekken. VVV-Venlo had de wens uitgesproken om verder met hem te gaan in de vorm van tweejarig contract, maar Sevinc zag zijn toekomst niet in Venlo liggen. Tegen 1Limburg zegt de middenvelder: “Deze kans kon ik niet laten liggen. Mijn voorkeur ging uit naar voetballen in Turkije, het land waar mijn ouders vandaan komen”.

Osmanlispor komt uit in de Turkse Süper Lig, de hoogste divisie. De club doet het goed, in 2014/2015 promoveerde ze en vorig jaar behaalde ze de 5e plek, waarin ze zelfs Galatasaray achter zich wisten te laten. Die 5e plek geeft recht op het spelen van de voorronde van de Europa League.

Sevinc doorliep de jeugdopleiding van VVV en maakte in 2013 zijn debuut tijdens de wedstrijd tegen FC Dordrecht. Hij werd in 2014 tot beste talent van VVV uitgeroepen en wist in totaal bijna 50 wedstrijden te spelen voor de Venlose hoofdmacht.

Bron: 1limburg

4 Responses

  1. Ben

    Altijd fout als getalenteerde spelers gratis de deur uit lopen. Volgend jaar gebeurt hetzelfde met Rutten als er geen actie wordt genomen. Daar hoeven we niet trots op te zijn. Om te voorkomen moeten spelers eerder een contractverbetering krijgen aangeboden of vertrekken met een redelijke vergoeding. Mij naar voetbal kijken. FORZA VVV!

Leave a Reply