‘Sevinc dicht bij akkoord met Osmanlispor’

Selman Sevinc is dicht bij een akkoord met Osmanlispor. Dat meldt Dagblad de Limburger. Volgens de krant kan de 21-jarige middenvelder een contract voor 3 jaar ondertekenen bij de Turkse club uit de hoofdstad Ankara.

Osmanlispor komt uit in de Turkse Süper Lig, de hoogste divisie. De club doet het goed, in 2014/2015 promoveerde ze en vorig jaar behaalde ze de 5e plek, waarin ze zelfs Galatasaray achter zich wisten te laten. Die 5e plek geeft recht op het spelen van de voorronde van de Europa League.

Sevinc zal VVV transfervrij verlaten. VVV-Venlo had de wens uitgesproken om verder met hem te gaan in de vorm van twee-jarig contract, maar Sevinc zag zijn toekomst niet in Venlo liggen. Hij was in gesprek met Willem II, maar lijkt nu dus voor een avontuur in Turkije te kiezen.

Sevinc doorliep de jeugdopleiding van VVV en maakte in 2013 zijn debuut tijdens de wedstrijd tegen FC Dordrecht. Hij werd in 2014 tot beste talent van VVV uitgeroepen en wist in totaal bijna 50 wedstrijden te spelen voor de Venlose hoofdmacht.

Bron: Dagblad de Limburger

17 Responses

 1. Ben

  Eigenlijk will ik zeggen ” jammer” dat weer een talent uit de streek verloren gaat. Mondje dicht, ik weet niet hoe de onderhandelingen zijn verlopen. In ieder geval en ik hem succes en een fijne loopbaan. Wij gaan ook verder, FORZA VVV!

  1. Onderhandelingen verliepen meer dan moeizaam, buiten gewoon slecht kun je het noemen. Selman was zonder de club te informeren overgestapt naar een andere zaakwaarnemer waardoor nadat VVV een aanbod had gedaan een lange tijd niets hoorde ook werd persoonlijk contact vermeden vanuit spelerskant. Nieuwe zaakwaarnemer kreeg aanbod maar ging er niet op in.

   1. Ben

    Waardeer de uitleg, dankjewel. Denk dat Sevinc het vooral niet ziet zitten in Stein, de laatste heeft hem dan ook bijna geen speeltijd gegund. Terwijl hij jaar daar voor het grote talent werd genoemd. Jammer, wij gaan ook verder. FORZA VVV!

   2. Tsjaa maar wat zegt dat nou grootste talent van Fox Sports. Dat het een groot talent is, is duidelijk maar goed je moet ook mentaal om kunnen gaan met tegenslagen. Als er andere betere spelers zijn moet je je terug knokken en dat heeft hij te weinig gedaan op het einde van het seizoen na. Het is jammer maar een samenwerking moet vanuit twee kanten komen en als dat niet zo is dan loopt het stuk. Wij wensen Selman veel succes maar zijn toekomst ligt niet bij VVV.

 2. kiekoputspelke

  Ben in ieder geval blij dat hij geen concurrent versterkt want in mijn ogen was dit DE jeugdspeler met een gouden toekomst. Hopelijk kan hij vanuit deze nieuwe club een mooie vervolgcarrière opbouwen ??
  Succes Selman !!

 3. Venske

  Jammer dat deze zeer talentvolle speler vertrekt. Ik wens hem t beste, maar vrees dat hij daar in Istanboul niet uit zijn carrière zal halen wat hier op termijn wel mogelijk zou zijn.

  1. Er is van geen een speler de optie gelicht omdat er op dat moment geen geld was om de opties te lichten. Dat is natuurlijk op dit moment een domper. Maar goed er zijn vervangers gehaald, jonge talenten die dit gat zeker gaan opvullen. Al blijft het jammer. Maar zoals gezegd de samenwerking moet van beide kanten komen. We hebben er ook niks aan om een speler te hebben die er niet voorgaat.

 4. JasperVVV

  Off topic: julian jenner is transfervrij een geeft aan op amateurbasis te willen uitkomen voor een eredivisie ploeg uit het rechterrijtje of jupiler ploeg uit linkerrijtje. Transfervrij en een ervaren speler en dat op amateurbasis. Miss een buitenkans om voor vvv de aanval te versterken???

 5. kiekoputspelke

  Julian Jenner heeft de laatste jaren nergens meer noemenswaardig gepresteerd, dus ik zou hem niet aantrekken als versterking. Daarnaast hebben we met Vito v. Crooij, Leandro Resida en Torino Hunte al drie flankspelers en ligt de prioriteit vorin wat mij betreft op een back up voor Seuntjens !! Opoku komt daar tekort en is feitelijk onmisbaar op het middenveld….

 6. JasperVVV

  Denk dat maurice stein dat anders ziet. Die heeft maar wat graag een buitenspeler erbij. Dat dit niet jenner moet zijn kan ik inkomen. Maar dat stein het niet volledig in hunte en resida ziet blijkt wel uit het feit dat paulissen bij zijn komst meteen basisklant was.

Leave a Reply