Sevinc in belangstelling van Fortuna Sittard

Onze vermoedens en de geruchten worden bevestigd. Talent Selman Sevinc staat in de belangstelling van Fortuna Sittard! De laagvlieger van trainer Ben van Dael wil de middenvelder voor de rest van het seizoen huren van de Venlonaren. De 20-jarige Venlonaar sprak al met de hoofdtrainer van de Fortunezen en staat open voor een tijdelijk vertrek naar Sittard meldt de Limburger.

Sevinc is op een doodspoor beland sinds de komst van trainer Maurice Steijn en is zichtbaar niet happy met de situatie. De middenvelder moet het al bijna 2 seizoenen doen met enkele invalbeurten. Hij heeft dan ook te kennen gegeven open te staan voor een tijdelijk vertrek. VVV-Venlo heeft hier echter nog geen groen licht voor gegeven. Wordt uiteraard vervolgd.

Bron: De Limburger

 

8 Responses

 1. Ben

  Het grootste talent van de laatste jaren, oké na Vito van Crooij, krijgt, nauwelijks of geen kans bij onze coach. Ik blijf het vreemd vinden, maar wellicht dat tijdelijk vertrek voor alle partijen een uitkomst is? Ik wens hem het allerbeste, FORZA VVV!

 2. Goodie

  Ik zie hem graag verhuurd worden. Sevinc hoeft niet te rekenen op veel speelminuten, want Kruijsen staat ook nog hoger in de pickorde. De tijd van de blessures en schorsingen zit er ook weer aan te komen, maar laat Sevinc nu ff speelminuten maken met het ook op volgend seizoen, mocht VVV zijn optie lichten.

  Off: Ik heb een aantal foto’s gezien van Maenpaa waarbij die keepte bij een wedstrijd van Whu u21 tegen Brighton u21. Jammer dat zo’n geweldige keeper nog altijd geen minuut heeft mogen keepen in het eerste van Brighton.

 3. Meuske

  Gun het Selman van harte en ik denk ook dat hij dit nodig heeft want zijn ontwikkeling staat stil en dat is echt doodzonde. Anderzijds we hebben maar 18 spelers dus als er iets misgaat met 1 of 2 spelers zij ze het haasje. Wat gaat er komen van West Ham dat is belangrijk voor hem denk ik.

 4. RuiverCity

  Onder Trost een groot talent net als in de jeugd bij VVV. Nu ineens kan hij er niks meer van? Geloof ik niks van. Steijn geeft hem geen vertrouwen want dat heeft elke speler nodig. VVV heeft middenvelders, gezien komende schorsingen (en misschien wel blessures), nog hard nodig. Misschien een middenvelder bij West Ham meebrengen?

  1. Godfried

   Tja, de middenvelders die nu wekelijks in de basis staan zijn ook simpelweg verder in hun ontwikkeling.
   Ik ga er even vanuit dat hij wel zijn wedstrijden in het tweede maakt? Blijkbaar weet hij daar tot op heden nog niet te overtuigen. Een verhuur zou perfect zijn voor alle partijen!

Leave a Reply