Sevinc in gesprek met Willem II

Selman Sevinc is in gesprek met Willem II over een overgang naar Tilburg. Dat meldt Dagblad de Limburger vanmorgen.

De transfervrije middenvelder heeft de interesse gewekt van de Eredivisionist. “We zijn geïnteresseerd in Selman en hebben een eerste gesprek achter de rug”, aldus technisch directeur Roland Vroomans van Willem II.

VVV is daarvan op de hoogte gesteld en gaat verder kijken. Marco Bogers zegt hierover: “Wij gaan niet wachten op Selman en zijn bezig met een alternatief”

Sevinc kon in Venlo voor twee jaar bijtekenen, maar spreekt zijn voorkeur dus uit voor Willem II.

Bron: Dagblad de Limburger

15 Responses

 1. Sanderkuh

  Logisch, niet altijd het vertrouwen gekregen vd trainer….en Willem II is toch en stap hogerop….volle bak in stadion dus denk da Selman er snel uit is, erg jammer maar wel te verwachten….

  1. Ben

   Ben het met je eens. ik denk dat het voor hem altijd beter is. Daar minimaal voor de breedte, en wie weet krijgt hij daar wel de kans, waar tegenover staat dat hij hier nooit vertrouwen heeft gekregen. Jammer, ik zie het ook als indirecte kapitaalvernietiging…..

   1. Sanderkuh

    Klopt….nu transfervrij….had wellicht eerder een aanbieding moeten krijgen, maar dat is er denk ik niet van gekomen omdat hij destijds vertrouwen niet had vd trainer….idd Ben dan hebben we het over indirecte kapitaalvernietiging !

   2. Koelie

    Ik geloof nooit dat VVV een betere aanbieding kan doen dan Willem II. Begroting 3 miljoen vs 10 miljoen. Goed dan kiest hij voor plekje voor de bank terwijl bij ons de kans op een basisplaats groter is. Misschien

 2. kenfen

  Beste Jasper, het is maar willem2 hoor daar kan zelfs joppen terecht Buwalda heeft ook nog wel wat tekortkomingen en het is niet voor niets dat ado hem niet meer terug wil. Voor top juup goede basisspelers.Ik heb ze er allebei graag bij maar het onderste uit de kan kan VVV momenteel niet bieden

 3. JasperVVV

  Klopt. Niveau verschil zal niet indrukwekkend veel zijn. Ik ben echter wel een voorstander van meerdere jaren met een team te spelen. Feit blijft dat er nog heel wat spelers moeten worden aangetrokken. Mocht sevinc weggaan hebben we nog maar 2 middenvelders…..

 4. RuiverCity

  Sevinc vergeet blijkbaar dat hij veel aan VVV te danken heeft. Als hij denkt dat hij te groot is voor VVV meteen laten vertrekken. Niet zo slim dat VVV een speler wil laten verlengen einde contractduur en niet een jaar eerder……

  1. Sanderkuh

   Dus het heeft te maken met VVV RuiverCity, niet met Selman. Als hun vertrouwen in de spelr al veel eerder hadden aangegeven was contractverlening wellicht een feit geweest. Tuurlijk heeft Selman veel te danken aan VVV maar geeft het hem dan geen recht om verder te kijken ???

  2. marcel

   dit soort sentimentele opmerkingen zijn voor supporters. VVV is een (voetbal)-bedrijf, voetballers zijn werknemers. dat het allemaal net een beetje anders is (er wordt sneller van baas gewisseld doordat er een meer open markt is waarop op werknemers ‘gejaagd’ wordt, of dat spelers zich makkelijker kunnen verplaatsen/verbeteren van werkgever) staat daar los van.

   gewone ‘medewerkers’ werken vaak genoeg jaren voor dezelfde baas, en wisselen van job gebeurd daar vele malen minder. echter ook daar werk men (en ja de een heeft wat meer met het bedrijf waar ie voor werkt, dan de ander), nog altijd voor de eigen portomonee. dus wat is er mis mee als men zich kan verbeteren? als je zelf honderden of meer euro’s in de maand kan verdienen, doen de meesten dat zelf toch ook. Wie weet hoe deze jongen onder steijn in zijn vel zit, en is een verandering van werkplek voor hem wel een opluchting.
   Dat wij als supporters daar vaak anders tegenaan kijken, staat los van het ‘gevoel’ en de ‘mogelijkheid zichzelf te verbeteren van de voetballer/werknemer selman sevinc.

   ik vind het uitermate jammer als ie weg zou gaan. maar that’s it. ik kan deze jongen niet mijn ‘supportersmoraal’ opleggen.

   had hem nog graag zien spelen voor ons, maar als ie weggaat/wegwil, wens ik hem veel suc6 in zijn verder carriere.

  3. Gerardus

   Lijkt mij eerder een fout van Steijn aangezien hij nooit het vertrouwen gaf aan Sevinc terwijl hij toch wel echt een klasse beter was dan Voorn. Zelfs Kruissen kreeg op een gegeven moment de voorkeur boven Sevinc. Dan vind ik het niet meer dan logisch dat hij verder kijkt.

 5. Venske

  Jammer als Selman gaat vertrekken. Één van de weinige spelers bij VVV die altijd een voetballende oplossing naar voren zoekt. Tijdens de tweede helft van het afgelopen seizoen heeft hij laten zien dat hij kan uitgroeien tot eenechte basisspeler. Willem 2 heeft dat goed gezien.

Leave a Reply