Sfeergroep VVV-Venlo

Zoals vele weten is VVV-Venlo achter de schermen samen met een aantal werkgroepen hard aan het werk om een aantal mooie dingen te realiseren. De extra putten aanleggen om het water weg te laten stromen en de Fanzone zijn mooie voorbeelden van wat we met de werkgroepen op korte termijn hebben kunnen uitvoeren.

Maar daar blijft het gelukkig niet bij. Er zullen op korte termijn nog een aantal dingen naar buiten komen. Een ding is dat we graag met zijn alle een nieuwe sfeergroep willen opbouwen waarbij zoveel mogelijk mensen bezig zijn met het bedenken en uitvoeren van sfeeracties en het maken van mooie doeken, vlaggen en banners. Het belangrijke hieraan is dat er zoveel verschillende mensen aan tafel zitten en gezamenlijk er iets moois van maken.

Gisterenavond was de eerste bijeenkomst met de invulling van dit traject. Er is momenteel specifiek gekozen voor mensen (met aanvulling van jongeren) die bij VVV-Venlo bekend zijn die nu ook al actief zijn in het opzetten van sfeeracties. Graag zien we in de volgende bijeenkomsten dat er mensen aansluiten die er nog niet actief in zijn maar dit wel graag willen zowel in de bedenk- als uitvoeringsfase.

De avond begon vooral om van de verschillende groepen de meningen te pijlen en uit te zoeken wat de randvoorwaarden zijn voor een goede sfeergroep. Ieder kon anoniem via een app online woorden of zinnen beschrijven wat zij belangrijk vonden. Daarin kwam vooral dat positiviteit, beleving, saamhorigheid en vertrouwen heel belangrijk zijn om samen te kunnen werken. In het verleden is het nogal eens gebotst tussen groepen en daar willen we graag vanaf. Iedereen heeft een gezamenlijk doel en dat is de club te steunen daarin zijn persoonlijke ego’s eigenlijk niet welkom. Verder werd er nog over andere inhoudelijke dingen gediscussieerd, vooral wat er in het verleden fout is gegaan en hoe we dit nu kunnen gaan oplossen.

Daaruit is nu een groep van zes man gekozen om de leiding te nemen en een plan met randvoorwaarden uit te stippelen. We zullen dan ook de sfeergroep gaan indelen in de bedenkers en de uitvoerders van de sfeeracties. De komende tijd zullen we dieper ingaan op dit thema en vaker bijeenkomsten houden om een frisse start te maken volgend seizoen.

Wij willen dan ook graag oproepen aan degen die zich geroepen voelen om zich bij deze groep aan te sluiten het bij ons te melden. We zullen je dan voor de volgende bijeenkomst bij VVV-Venlo uitnodigen.

11 Responses

 1. Goodie

  Goed initiatief. Al moet ik zeggen dat de sfeer de laatste jaren ook mede door resultaten is verbeterd. Een punt waar ik me wel eens aan erger zijn die klappers die worden uitgedeeld. Persoonlijk vind ik het allesbehalve sfeer verhogend en daarbij sta je gewoon voor lul in de voetbalwereld. Zo snel mogelijk van die rampzalige dingen af.

  Verder mag er iets gedaan worden aan de busreizen. Hoe kan het zo zijn dat er buiten de verplichte buscombi’s nauwelijks vraag naar is? Tegen Rkc werd er de heenweg minimaal 8x alles heej is VVV en Torres Blues afgespeeld. Wat een doffe ellende was dat.

  Maar goed, sfeeracties kosten ook nou eenmaal geld. Nou weet ik dat ze bij GAE een soort collectebus voor hebben. Wellicht een idee om dit bij VVV te doen.

  1. Kijk de sfeer is wel verbeterd maar nog altijd niet goed genoeg in mijn ogen. Daarnaast is het dat we teveel afhankelijk zijn bepaalde mensen. Is al vaker voorgekomen dat we dingen plannen maar uiteindelijk door tijdnood weer oude doek maar weer eens ophangen. We zoeken vooral mensen die tijd willen investeren in het plannen, uitdenken en uitvoeren. Zij kunnen ook meedenken in het vormen van deze groep.

   Nu is het plan om wat meer structuur erin te brengen door de groepen samen te brengen. Over financiering hebben we het ook gehad, is natuurlijk een belangrijk punt zoals je al aangeeft. Een collectebus is besproken maar gaan wellicht nog wat andere dingen uitdenken.

   Busreizen zijn echt een onderdeel van de Fanclub. En de voetbalklappers heb ik direct in de visiegesprekken gezegd dat ik het niks vindt maar goed blijkbaar is er vanuit andere groepen animo voor. Hopelijk hebben we ze niet meer nodig.

   1. Goodie

    De sfeer mag zeker nog beter worden. Goed dat er nu een groep is die het op pakt. Mochten er nog ideeën binnen schieten zal ik ze zeker naar jullie sturen!

 2. Animal

  Idd, anders gebeurd daor niks!
  Trouwens O3-4 meug auk waal ens op de res van de Koel reageere , en as andere tribunes indelik van zich laote huure MEI doom ipv dr taegenin !!

 3. Loyarly

  levitra ivermectin 10 mg uses Remember, many foods already have a water content, which contributes to your daily quota lasix 80 mg twice a day Several large trials comparing aromatase inhibitors to tamoxifen have established the efficacy aromatase inhibitors for the treatment of hormone receptor positive breast cancers among postmenopausal women

Leave a Reply