Shkodran Metaj afgetest bij VVV-Venlo

Shkodran Metaj heeft de technische staf van VVV-Venlo niet kunnen overtuigen van zijn kwaliteiten en verlaat VVV-Venlo. Dit meldt Dagblad de Limburger vanmorgen in de krant. De linkervleugelverdediger trainde de afgelopen week mee met VVV-Venlo in Den Haag op het trainingskamp. De Nederlands-Kosovaars verdediger van Albanese afkomst speelde 2 oefenwedstrijden mee waaronder 85 minuten lang tegen Feyenoord.

Daarnaast heeft Pim Balkestein een aanbieding ontvangen bij het Cypriotische Nea Salamis Famagusta. De centrale verdediger was afgelopen week op stage bij de Cypriotische club. Het is niet duidelijk of Balkestein ingaat op de interesse van Nea Salamis.

De zoektocht naar versterkingen duurt voort. Steijn: „Deze groep is groeiende, maar tegelijkertijd te klein. Er moeten spelers bij.”

Bron: Dagblad de Limburger

 

 

13 Responses

 1. Goodie

  We kunnen het ook anders bekijken. VVV neemt in ieder geval niet elk willekeurige speler aan. Ik heb geen oefenpot gezien, maar als ik het mag gelopen was deze man niet veel beter dan Fleuren.

 2. Ben

  Inderdaad, alleen kopen als het iets oplevert, de selectie versterkt. Alleen, we kunnen eigenlijk nog geen elftal opstellen, laat staan dat er voor elke plek een schaduwspeler beschikbaar is. Jammer als dezelfde fout gemaakt wordt als afgelopen 3 jaar. Ook toen begonnen we met her verliezen van vele punten alleen maar omdat selectie niet op peil was. FORZA VVV!

 3. Dond

  Het is inderdaad positief te noemen dat VVV niet elke speler een contract aanbied omdat het moet maar ook echt kijken of het een versterking kan zijn.
  Maar de tijd begint wel enigszins te dringen.

 4. Louis van Gaal

  Nou hopelijk snel een volgende kandidaat… Het kan toch niet zijn dat er geen aanvallende linkervleugel verdediger is die naar VVV wil komen want het is toch echt niet zo dat er geen beter zijn op Jupiler league/Top klasse niveau als Niels Fleuren… Alle respect maar als dat zo is dan heeft VVV en zeer moeilijke toekomst !!

  1. Klopt had het gelezen maar volgens mij staat er niet veel in wat we nog niet wisten. Het tweede bod is niet geaccepteerd en dat houdt in dat of VVV meer moet dokken of dat Telstar omlaag moet gaan met de prijs. Denk dat beiden niet gaat gebeuren dus moet je verder zoeken. Dit verhaal duurt al zo lang dat ik er geen goed gevoel over heb ook al zal het rond komen.

  1. Dond

   Volgens L1 – Interview Marco Bogers;
   VVV wilt binnen 48 uur duidelijkheid mbt Seuntjens, of die wel of niet komt.

   Dan is er tenminste duidelijkheid en kan er zowiezo verder gekeken worden.
   Er mogen zeker nog wel een aantal spelers bij.

   1. Jazeker weten dat is wel duidelijk en ook wel nieuwswaardig maar dat het moeizaam loopt met Seuntjens is bekend. Ik acht de kans dat Seuntjens komt klein maar er is altijd een mogelijkheid. De toekomst zal het uitwijzen.

 5. festina lente

  Bij veel eredivisie clubs zal nu duidelijk worden welke spelers niet de selectie halen en verhuurd kunnen worden. Mischien dat vvv uit deze vijver kan vissen. Blijft wel moeilijk als categorie 1 club.. een kleine hoop is nog dat ahmed musa wat oplevert bij een doorverkoop uit rusland aan bv een engelse club.

 6. kiekoputspelke

  Er is nu duidelijkheid m.b.t. deze proefspeler en dat is prima. Hij heeft zowel tegen de amateurs (Westlands elftal) als tegen de profs (Feyenoord) zijn speelminuten gekregen en schijnbaar niet kunnen laten zien de linksback te zijn die Maurice Steijn graag wil toevoegen aan zijn selectie. Ben wèl benieuwd met welke naam de club nú op de proppen komt.

Leave a Reply