Shkodran Metaj op proef bij VVV-Venlo

VVV-Venlo is de volgende week op trainingskamp in Den Haag. Shkodran Metaj zal vanaf maandag de komende tijd meetrainen met de Venlonaren. Hij zal trainer Maurice Steijn moeten overtuigen van zijn kwaliteiten.

De oud speler van onder meer FC Groningen, RKC Waalwijk en FC Emmen speelde het afgelopen seizoen in Albanië bij Flamurtari Vlorë en is op zoek naar een nieuwe club. De 27-jarige jeugdinternational van Nederland is een linker middenvelder maar speelde in het verleden ook veelvuldig op de linksback positie.

De Nederlands-Kosovaars middenvelder van Albanese afkomst was in juli ook een tijdje op teststage bij MVV Maastricht. Deze stage werd niet omgezet in een contract.

13 Responses

 1. Meuske

  Ken de speler niet maar ze zijn op zoek naar een aanvallende linksback?? Waar ik nog steeds echt helemaal niets van snap is dat ze Schroyen toen voor een appel en een ei in een ruildeal met Voorn hebben betrokken en uiteindelijk kan Voorn niet blijven. Fortuna heeft in 1 keer 2 spelers en wij zijn op zoek naar 2 nieuwe. Amateuristisch ten top als je het mij vraagt.

 2. Dond

  Ik ken de speler ook niet.
  Heb wel gelezen dat deze bij MVV geen contract krijgt op basis van de trainingen.

  Een spits en vleugelspeler lijken me voor nu toch een stuk belangrijker.

  1. Leon

   Op het MVV-forum stond weer dat Metaj niet verder wilde omdat hij alleen op de linksachter positie wilde spelen. Overigens is het geen idee om Mühren te huren? AZ heeft nu 5 spitsen (tankovic, mühren, avdic, jansen en Johansson) Daar zullen dus sowieso nog spitsen moeten vertrekken.

  1. Louis van Gaal

   Nou en, ik ga ook wel eens koffie drinken op het werk bij mijn borer en dan komt zijn baas er ook wel eens bij staan, dat wil toch niet zeggen dat ik dan ook daar ga werken….

   1. Dond

    Klinkt allemaal heel logisch, maar toch ook weer niet. Omdat ie zich “ziek” heeft gemeld.

 3. kiekoputspelke

  Opvallend dat het hier als officieel bericht geplaatst is, terwijl VVV zelf geen melding maakt van de komst van deze speler….
  Maar goed: laat deze jongen maar een week meetrainen en hopelijk weet hij de technishe staf te overtuigen. Want dan hebben we tenminste wéér een positie ingevuld en kan er verder gebouwd worden aan een sterk team.

  Off topic: ik las dat een spoedarbitragezaak gepland staat tussen Seuntjens en Telstar en wel op woensdag 12 Augustus ??
  Wát een farce zeg….dan is de competitie al bezig !! Als een speler van Ajax, PSV of Feyenoord zo’n issue heeft met een speler dan zitten de partijen binnen 48 uur aan tafel in Zeist !!

 4. hki

  Positie leeftijd vorige club
  Mitchell Schet buitenspeler 27 ADO Den Haag
  Ninos Gouriye Buitenspeler 24 Excelsior (ADO Den Haag)
  Mitchell de Vlugt Middenvelder 21 ADO Den Haag
  Papito Merencia Spits 21 ADO Den Haag
  Michiel Hemmen Spits 28 Cambuur
  Donovan Slijngard Linksback 28 Cambuur
  Damiano Schet Buitenspeler 25 Cambuur
  Toni Varela Verdediger/Mid 29 Excelsior
  Santy Hulst Buitenspeler 28 De Graafschap
  William Troost-Ekong Verdediger 22 FC Groningen (FC Dordrecht)
  Jens Jurn Streutker Verdediger 22 Heerenveen (MVV)
  Milano Koenders Verdediger 29 Heracles Almelo
  Steven Pereira Verdediger 21 PEC Zwolle
  Soufian Moro Spits 22 PEC Zwolle
  Danny Schreurs Spits 28 Aken West
  Elroy Pappot Middenvelder 22 FC Utrecht (Fortuna Sittard)

  1. Goodie

   Ik denk dat er hier weinig spelers tussen zitten die VVV kan gebruiken. Te oud, blessuregevoelig, kwalitatief, positie. De spelers die wel interessant zijn, die zijn dan denk ik weer niet haalbaar. Bijvoorbeeld Gouriye, Schet en Hemmen (Slijngard heeft al een andere club). Een speler die misschien wel interessant kan zijn is Moro. Een 22 jarige buitenspeler die slechts 150 minuten in het eerste van Zwolle heeft gevoetbald en daarin 1x heeft gescoord. Verder eigenlijk alleen bij Jong Zwolle meegedaan. Hij is transfervrij, of die goed genoeg is weet ik niet. Misschien daarom is op proef nemen?

   1. hki

    Het zal inderdaad moeilijk worden. Daarom had ik haalbare als tussen haakjes gezet. 🙂

Leave a Reply