VVV-Venlo

Site weer actief

Even een berichtje dat geen connectie heeft met transfers, competitienieuws of andere VVV-Venlo gerelateerde zaken. De site lag een flink aantal dagen plat, bijna net zolang als een interlandperiode met twee kwalificatiewedstrijden. En dat voelt altijd als een eeuwigheid en dit dus ook. Gelukkig is alles nu geregeld en zijn we weer actief om het komende seizoen hopelijk goed te beginnen.

De afgelopen dagen waren er verschillende problemen met de site. Server problemen, SSL problemen, database problemen en noem maar op. We moesten oververhuizen, maar uiteindelijk is alles gelukt. We lopen misschien een klein beetje achter qua nieuwsberichten, maar de komende dagen gaan we proberen om dit in te halen. Tevens is dit een goed moment geweest om even te kijken waar we staan en waar we heen willen met Venlonaren. Binnenkort hopen we daar meer duidelijkheid over te geven.

Daarnaast zijn we voor het komende seizoen ook op zoek naar mensen die willen meehelpen met de bezigheden rondom de site en de sociale media (Facebook, Twitter en Instagram). Het afgelopen seizoen was zeer hectisch en we willen die hectiek enigszins verzachten door met meer mensen aan Venlonaren te werken. Zo kunnen we ook de kwaliteit waarborgen zodat het voor iedereen prettig blijft om ons te blijven volgens (en VVV-Venlo) in het Eredivisie seizoen 2018-2019. Dus ben jij iemand of ken jij iemand die ons zou willen helpen? Laat het ons weten in de reacties of stuur een mailtje naar info@venlonaren.net – binnenkort zullende nog een extra bericht daarover plaatsen op de website. Dat volgt later.

Ten slotte hopen we dat jullie weer verder kunnen met onze berichten lezen en laat het ons zeker weten als er iets mist of er iets is dat je besproken zou willen zien. We staan open voor suggesties en we hebben zin in het komende seizoen!

15 Responses

 1. Grad

  Goed werk, bedankt voor jullie inzet.
  Toch nog een opmerking, als ik de homeknop gebruik, krijg ik weer dezelfde melding/site (info webhosting) als toen de site off-line was.

 2. pavisto67

  Hulde voor jullie werk. Misschien kunnen jullie toelichten wat voor een hulp jullie kunnen gebruiken zodat mensen zich hier een voorstelling van kunnen maken en inschatten of hij of zij een bedragen zou kunnen leveren.

  1. VenloVVV

   Klopt, het is wel veel waar we hulp mee kunnen gebruiken; schrijven van verslagen, updates plaatsen, edits maken, site bijhouden en nog meer toekomstige projecten. Er komt snel een duidelijker bericht op de site met een wat uitgebreidere toelichting. Mocht je meer info willen en interesse hebben kan je altijd mailen naar info@venlonaren.net

   We hopen niet alleen op versterkingen voor VVV maar ook voor ons team!?

 3. supportertje

  Mooi dat de boel weer online is. Was toch wel even een gemis, en nu weer volle kracht vooruit voor het nieuwe seizoen. Er zal de komende tijd nog wel het een en ander te melden zijn.

Leave a Reply