Smans tekent contract tot 2025

De 18-jarige middenvelder Levi Smans heeft zijn eerste profcontract getekend. Afgelopen maandag zette Smans zijn handtekening onder een contract tot medio 2025. Iets waar hij zelf – terecht – trots op is: “Dit is waar je het uiteindelijk allemaal voor doet. Het is een beetje een beloning voor hoe het dit seizoen gaat. Ik heb het hier erg naar mijn zin, dus vandaar dat ik ook tot de zomer van 2025 getekend heb. Ik ben blij dat ik minuten kan maken, maar ik verwacht nog wel meer van mezelf. Als ik de kans krijg om te spelen, dan wil ik nog belangrijker worden met meer doelpunten en assists”, liet hij weten op de site van VVV-Venlo.

Ook Stan Valckx is tevreden met de contractverlenging: “Het is allemaal heel snel gegaan met Levi. Twee jaar geleden speelde hij nog bij de amateurs, maar hij heeft hier in korte tijd laten zien dat hij veel potentie heeft. Daarom is het voor VVV erg mooi dat Levi hier de komende jaren onder contract staat.”

© Omslagfoto van vvv-venlo.nl

6 Responses

 1. chretien

  Mooi te lezen dat VVV deze jongen heeft kunnen strikken en dan ook nog tot medio 2025! Mijn complimenten!
  Elders op deze site las ik de verwachting dat speler in kwestie wel eens einde seizoen zou kunnen vertrekken.
  VVV bouwt aan de toekomst! FORZA VVV!

  1. Godfried

   Hij kan toch zeker nog steeds wel vertrekken aan het eind van het seizoen!
   Stel VVV staat straks waar ze nu staan. Dus op de 16 plek. Vervolgens komt een NEC die keurig in de middenmoot eredivisie eindigen en leggen bij VVV een bod neer van 2 ton. Dan is de kans toch levensgroot dat hij gaat. Een contract tekenen zegt in dat geval dus niets. Hoogstens dat VVV een vergoeding krijgt. En ja, als je kunt kiezen tussen kelder KKD of bovenaan rechterrijtje eredivisie, dan kiest elke speler voor die laatste optie.

   1. Godfried

    Neemt niet weg dat dit een prima zet is van VVV. Maar onderaan eindigen is voor alles en iedereen straks een drama. Talentvolle spelers willen zelf weg en nieuwe spelers komen niet. Daarom is het heel belangrijk dat ze minimaal ergens in het linker rijtje eindigen en dat spelers perspectief blijven zien.

   2. Ik lees ook dat hij het hier erg naar zijn zin heeft, ook niet onbelangrijk lijkt mij…
    Goeie instelling en harde werker, ben benieuwd naar zijn groeipotentie!

Leave a Reply