Socio club organiseert middag in Maaspoort

De Socio club organiseert op zondag 30 augustus a.s. vanaf 14.30 uur een nostalgische middag over de Golde Jaore van VVV in de Maaspoort.

Hierbij zullen unieke oude filmbeelden worden vertoond en clubliederen en te horen zijn. Daarnaast zal  Maurice Graef een aantal oud-spelers en -trainers zoals Hans Sleven, Willie Erkens, Stefan Kurcinac, Gerrie van Rosmalen, Sef Vergoossen, Frans Körver en vele anderen interviewen.

De Socio Club nodigt jullie hierbij graag uit voor deze speciale en gezellige middag.

‘VVV: de Golde jaore’ vindt 30 augustus (vanaf 14.30 uur) a.s. plaats in de Grote Zaal van Maaspoort in Venlo. De entree bedraagt € 5,00 (incl. 2 comsumpties + garderobe). U kunt kaarten berstellen via de site van Theater De Maaspoort:www.maaspoort.nl. Deelnemer van de Socio Club worden kan ook en wel via onze website www.socioclub-vvv-venlo.nl.

4 Responses

 1. YowVVV

  Goed initiatief, maar waarom niet ergens waat voetbal ademt. Het Lindeboom Voetbalcafe in de Koel! Was die 5 euro ook niet nodig geweest. Iedere drempel verlagen om mensen vervolgens in de vvv trein te laten instap

  1. supportertje

   Socioclub staat los van VVV, en is een particulier initiatief van voetbalsupporters van VVV. Zij willen alleen VVV hiermee ondersteunen, en Venlo en omgeving weer warm laten lopen voor VVV. Die vijf euro is een symbolisch bedrag voor die middag, en daar krijg je twee drankjes voor en de garderobe. Naar mijn mening is het een goed voornemen en belangrijk om als supporter van VVV deze te bezoeken. Hiermee kunnen we ook laten zien hoe belangrijk VVV is voor ons en voor Venlo.

 2. kenfen

  Komt op een goed moment,VVV voetbalt mooier als de laatste 5 jaar, Kan financiel nog wel geen potten breken maar als het stadion voller komt de zitten zullen de sponsoren ook eerder weer een paar centjes doneren Ich bin dabei !!

Leave a Reply