Sparta Rotterdam geïnteresseerd in Danny Post

De aanstaand kampioen van Jupiler League, Sparta Rotterdam heeft interesse in Danny Post. Volgens Dagblad de Limburger hebben de eerste gesprekken tussen beide partijen inmiddels plaats gevonden.

VVV-Venlo wil de aanvoerder graag voor de club behouden maar de middenvelder heeft een aflopend contract en heeft daarnaast eerder dit seizoen al aangegeven alle opties op te willen houden. VVV is een van die opties maar een vertrek bij de Venlonaren is niet uitgesloten. Sparta Rotterdam heeft de betere papieren volgens Dagblad de Limburger vanwege het aanstaande kampioenschap en ook kan de middenvelder op financieel gebied erop vooruit.

Bron: Dagblad de Limburger

15 Responses

 1. Ben

  Zo gaat dat. Rest van jet seizoen goed herstellen, dan verder bij Sparta. Reactie van de club: natuurlijk jammer, maar trots dat hij vertrekt naar eredivisie club als Sparta. Geld? Niet nodig, dat is het laatste waaraan wij denken. Wii zijn van de nieuwe economie. FORZA VVV!

  1. clubman

   Ben, waar wil je geld vandaan halen bij een speler met een aflopend contract?
   Niemand kan Post of VVV iets verwijten als hij besluit naar Sparta te gaan.
   Daarbij, niemand is onvervangbaar dus ook voor Post zijn acceptabele vervangers te vinden.

   1. Ben

    Ja, ja, ik schreef al dat de kans ook bestaat dat VVV bij promotie wellicht wil “door-selecteren”. Natuurlijk moet Post doen wat voor hem het best is. Wat mij betreft, ik vind hem een prima speler voor VVV. Sevinc overigens ook en zou wellicht de pk van Post kunnen opvullen. FORZA VVV!

 2. Meuske

  Danny is gewoon correct geweest en heeft geruime tijd geleden al aangegeven een stap te willen maken als de gelegenheid zich voordoet dus ik wens hem veel succes. Heeft alles gegeven voor onze club dat is een feit en hopelijk kan hij ons nog helpen in de play offs. Forza VVV

 3. kiekoputspelke

  Post is dit seizoen één van onze meest constante spelers en bovendien een échte aanvoerder….hij heerst op het middenveld en breekt veel aanvallen van de tegenstander al in de knop af !!
  Maar goed; post zal waarschijnlijk niet bij een subtopper terecht komen en dan is Sparta een mooie opstap om zich te laten zien in de Eredivisie en als dan ook nog meer centjes verdiend kunnen worden is het te begrijpen dat Post een overstap naar Rotterdam serieus overweegt.
  Ik gun het hem omdat hij altijd alles gegeven heeft voor VVV maar zou het wél heel erg jammer vinden. Dus laten we hopen dat VVV promoveert en dan kunnen we hem misschien wel houden…. Al denk ik dat een speler als Post kiest voor zekerheid en niet gaat wachten op de play offs. Bovendien zal Sparta ook wel eisen dat Post van tevoren de knoop doorhakt.

  Wordt vervolgd !!

 4. Ben

  Bij promotie zou VVV ook wel eens kunnen zeggen “dat men wil doorselecteren, helaas voor Post. Wij moeten verder.” Zo gaat dat. Wij moeten verder afwachten. Ik zelf vind Post een primaspeker voor VVV. FORZA VVV!

 5. RuiverCity

  VVV is zonder Post een heel stuk zwakker. Er is amper nog een spelidee. Hij is een van de weinige die de strijd met een tegenstander/scheidsrechter durft aan te gaan. Hij gaat zeker niet wachten of VVV ook promoveert. En voor 10.000 toeschouwers of voor 3500 spelen is nogal een verschil. Ik denk dat als Post vertrekt er nog meer gaan. Daarom moet VVV alles op alles zetten om haar aanvoerder te behouden.

  1. Gerardus

   Geen idee hoeveel wedstrijden Post gespeeld heeft, maar ik heb af en toe toch echt het idee dat hij vaker geblesseerd is geweest dan dat hij gespeeld heeft. Hij is belangrijk voor VVV als hij speelt maar natuurlijk is hij ook te vervangen. Ik zou gewoon Sevinc zijn opvolger laten worden. aangezien we het toch al niet breed hebben lijkt mij de beste oplossing.

 6. Goodie

  VVV moet opzoek naar zeker 2 nieuwe middenvelders ben ik bang. Ik verwacht eerlijk gezegd niet dat Post en Nijholt blijven als er concrete interesse is. Ik hoop dat VVV er dit jaar wederom op tijd bij is. Als creatieve middenvelder hoop ik dat Ricardo Kip van Almere in de gaten wordt gehouden door VVV.

 7. kenfen

  Post is een goede speler voor VVV maar niet zaligmakend Sevinc heeft nog niet het niveau van Post maar komt wel langzamerhand in de buurt laat die voorlopig máar staan

Leave a Reply