Speciale acties bij bekerwedstrijd

KaartverkoopRondom de bekerwedstrijd van VVV-Venlo tegen SC Heerenveen, die gespeeld wordt op dinsdag 20 september, heeft VVV-Venlo enkele speciale acties georganiseerd. Een overzicht:
Amateurclubs: VVV-Venlo en de samenwerkende amateurverenigingen hebben een speciale actie voor alle leden van deze verenigingen. Tijdens deze speciale openingsactie is het mogelijk om voor € 3,00 per persoon deze bekerwedstrijd te bezoeken!

Wellicht is dit een mooie kans om een wedstrijd te bezoeken i.p.v. te trainen. Van kijken naar eredivisievoetbal leert een speler ontzettend veel. Het is ook bij uitstek geschikt als teamuitje!

KoelKids: Alle Koelkids kunnen deze wedstrijd gratis bezoeken. VVV-Venlo wil alle Koelkids op deze manier bedanken voor hun steun het afgelopen seizoen.

Alle Koelkids kunnen een gratis kaartje afhalen voor de KoelKids tribune VW vanaf woensdag 7 september bij de afdeling Ticketing. Papa, mama, broertje, zusje, opa, oma of iemand anders moeten dan wel een kaartje erbij kopen, dat kost slechts 3 euro. Deze actie geldt alleen in de voorverkoop tot en met vrijdag 16 september 17.00 uur. De kaarten kunnen niet gereserveerd worden, kom dus snel je kaartje ophalen!

Basisscholen: VVV-Venlo wil de kinderen van basisscholen uit Groot-Venlo uitnodigen om naar deze wedstrijd te komen kijken. Kaarten zijn te koop tegen een aantrekkelijk tarief. Ze kosten 3 euro per stuk met een maximum van vier kaarten per kind.

Hiervoor kunt u een formulier invullen bij de afdeling Ticketing (tot en met maandag 19 september 17.00 uur) of een e-mail sturen naar de afdeling Ticketing (tot en met vrijdag 16 september 12.00 uur).

Neem voor meer informatie omtrent deze en andere acties contact op met de afdeling Ticketing op nummer 077-351 58 06 of via ticketing@vvv-venlo.nl. 

Bron: VVV-Venlo

Leave a Reply