Speler van de maand augustus

Maandelijks gaan we weer op zoek naar de beste VVV-speler van de maand. Na het succes van vorig seizoen hebben we ervoor gekozen om deze rubriek terug te laten komen. We gaan het dit seizoen wel een beetje anders aanpakken. Er is gekozen om niet meer te werken met nominaties en spelers van de week.

Na elke maand delen we via onze website, Facebook- en Twitteraccount een bericht waarbij alle supporters hun favoriete VVV-speler van de afgelopen maand kunnen kiezen. Het gaat hier om alle spelers die in officiële wedstrijden (competitie-, beker en Play-Off wedstrijden) hebben gespeeld, dus ook reservespelers. De speler met de meeste stemmen wordt bekroond als de speler van de maand.

Iedereen mag 1 keer per maand stemmen. De speler van de maand zullen wij een presentje geven en op de foto zetten. Deze week mogen jullie stemmen vanaf vandaag tot en met vrijdag 18.00 uur. Volgende week maken we de eerste speler van de maand bekend.

VVV speelde afgelopen maand 5 wedstrijden voor de competitie. De tegenstanders waren Almere City FC, FC Oss, Jong PSV, Sparta Rotterdam en FC Volendam. Er werden in deze wedstrijden verschillende resultaten behaald maar er waren elke wedstrijd een aantal uitblinkers. Aan jullie de taak om de best presterende speler van de afgelopen maand te kiezen.

[poll id=”66″]

Leave a Reply