Speler van de week 5!

Gisteren was een drukke dag rondom om VVV-Venlo. Hierdoor hebben we besloten om de Venlonaren speler van de week in plaats van gisteren, vandaag te starten. Het wordt een moeilijke opgaven om een speler te kiezen door de 2 rode kaarten en het 1-4 verlies tegen FC Emmen. Toch vragen jullie om de beste speler van VVV te kiezen.

Vorige week kozen jullie voor Aziz Khalouta als Venlonaren speler van de week. Aziz wordt door het winnen van de Venlonaren speler van de week genomineerd voor de speler van de maand. Na deze ronde gaan jullie bepalen wie de speler van de maand is geworden.

Je kunt een stem uitbrengen tot en met maandagavond 20.00 uur. Je mag elke week op 1 speler stemmen. Voor meer info over de speler van de week klik hier.

Wie is volgens jullie de beste speler van VVV deze week?

[poll id=”19″]

3 Responses

    1. Ben

      Beetje flauw, maar je hebt wel gelijk, hij speelde een erg ongelukkige wedstrijd en dat is dan ook nog een understatement te noemen. Voordeel is dat waarschijnlijk anderen een kans krijgen en wie weet zal Altheer zelf extra gemotiveerd zijn om terug te komen. FORZA VVV!

Leave a Reply