Speler van de week tijdens de derby tegen MVV

De competitie is hervat dus is het ook weer tijd om de beste speler van de week te kiezen. De wedstrijd tegen MVV was niet de beste wedstrijd van VVV dit seizoen. Toch hadden we een aantal uitblinkers tijdens deze derby. Aan jullie om de beste speler te kiezen.

Vorige week kozen jullie voor Niki Mäenpää als Venlonaren speler van de maand. Niki werd in week 2 & 3 de speler van de week door zijn goede optredens. Hij stopte een penalty tegen FC Den Bosch en was de redder in nood tegen De Graafschap. Zonder Niki hadden we die wedstrijd niet gewonnen. Ondanks zijn rode kaart tegen FC Emmen heeft een grote meerderheid gekozen voor onze nummer 1 keeper. Hij is dan ook meer dan de terechte winnaar van de speler van de maand award.

Een nieuwe maand is begonnen dus nieuwe ronde, nieuwe kansen. Wat houdt de speler van week nou precies in? De speler met de meeste stemmen is speler van de week. De speler van de week wordt vervolgens genomineerd voor de speler van de maand award. Na elke maand zijn er meerdere spelers die kans maken om speler van de maand te worden. Ook hier hebben onze volgers een stem in. De speler van de maand zullen wij een presentje geven en op de foto zetten.

Deze week mogen jullie wederom stemmen op de beste speler van de week! Je kunt een stem uitbrengen tot en met donderdagavond 20.00 uur. Je mag elke week op 1 speler stemmen. Voor meer info over de speler van de week klik hier.

Wie is volgens jullie de beste speler van VVV deze week?

[poll id=”21″]

Leave a Reply