VVV-Venlo

Spelers VVV-Venlo en interlands: Mlapa, Grot en Samuelsen

De Eredivisie ligt even stil dit weekend en dat komt door de interlands. Voor VVV betekent dit dan een pauze, maar voor sommige spelers betekent dat dat ze in actie zullen komen voor hun land. Ditmaal heeft VVV-Venlo twee spelers die voor hun land uitkomen: Martin Samuelsen en Peniel Mlapa.

Afgelopen vrijdag kwam Peniel Mlapa in actie met Togo in de kwalificatie voor de Africa Cup. Onze spits kwamen de 58e in het veld voor Gilles Sunu. De wedstrijd eindigde in een 1-1 gelijkspel, waarin het thuisland in de laatste 5 minuten de gelijkmaker wist te forceren mét Mlapa in het veld.

Diezelfde vrijdag kwam ook Martin Samuelsen in actie met Noorwegen onder 21. De Noren kwamen in actie tegen de leeftijdsgenoten van Duitsland. In Duitsland werd het 2-1 voor het thuisland en daardoor verloor Noorwegen deze kwalificatiewedstrijd. Martin Samuelsen speelde enkele minuten, want hij kwam in de 84e minuut in het veld voor Mickelson.

Jay-Roy Grot kwam met Oranje onder 20 ook in actie. Zij speelden met 1-1 gelijk tegen de leeftijdsgenoten uit Duitsland. Grot speelde in die wedstrijd 72 minuten mee.

Volgende week zondag dan wordt de Eredivisie weer hervat en zullen we een thuiswedstrijd spelen tegen ADO Den Haag. Een directe concurrent op dit moment en deze wedstrijd biedt ons dan weer uitzicht op de volgende 3 punten.

 

 

1 Response

Leave a Reply