Spelers zetten zich in voor Jupiler Play-Offs

jupiler play offs

De kaartverkoop voor de Jupiler Play-Offs is begonnen! Na de zinderende wedstrijd tegen Feyenoord in een vol Seacon Stadion – De Koel – , is de onzekerheid verdwenen en is VVV-Venlo zeker van een plek in de tweede ronde van de Jupiler Play-Offs.

Gedurende het hele seizoen heeft VVV-Venlo de steun van supporters gekregen, in betere en minder goede tijden. De staf en selectie van VVV-Venlo hebben besloten om zelf een steen bij te dragen aan de verkoop van de kaartjes. Ook tijdens de thuiswedstrijden van de Jupiler Play-Offs hopen zij op de steun van een volle Koel. Zo’n extra boost gegeven door de supporters is heel belangrijk, zeker in deze fase.

Op zaterdag 14 mei wordt de laatste training voor de uitwedstrijd tegen De Graafschap afgewerkt in Seacon Stadion – De Koel – . Iedereen die deze wilt bijwonen is vanaf 11.00 uur van harte welkom om de voorbereiding vanaf de tribunes te bekijken. Na het douchen maken de staf en spelers van VVV-Venlo zich klaar voor de kaartverkoop en de activiteit van Fanclub d’n Twellefde Man; de creatievelingen onder ons werken samen met de supporters aan doeken en bannieren.

Van 12.30 tot 13.30 uur kunnen de supporters die vóór zaterdag 14 mei kaarten hebben besteld de kaarten en eventueel een handtekening afhalen bij de staf en spelers van VVV-Venlo. Let op dat u bij het online bestellen van de kaarten het hokje ‘afhalen’ aanvinkt! Anders worden de kaarten opgestuurd.
Van 11.00 uur tot 14.30 uur assisteert ook de staf bij de Kaartverkoop voor de supporters die op de dag zelf kaarten kopen maar houd rekening met langere wachttijden.

Met zijn allen voor handhaving! ‘Alles heej blief Eredivisie…!’

Bron: VVV-Venlo

Leave a Reply