Spelersbus VVV-Venlo in een nieuw jasje!

vvv-venlo-logo

p vrijdag 15 juli sloot VVV-Venlo de week af met een zeer welkome verschijning. Eentje die de professionaliseringsslag van VVV-Venlo kenmerkt. De club had de BusinessPartners en enkele sponsors uitgenodigd voor de presentatie van een hele bijzondere nieuwe aanwinst: de VVV-Venlo spelersbus. Onder het genot van een hapje en drankje stonden zo’n 40 genodigden te wachten op dat wat komen ging.

Rond de klok van 18.30 uur draaide de spelersbus van het eerste elftal de parkeerplaats van Seacon Stadion – De Koel – op. Bij de eerste glimp werd duidelijk dat deze in een compleet nieuw jasje gestoken was. Op een geheel eigen en originele wijze zijn het logo, het nieuwe wedstrijdshirt en hoofdsponsor Seacon Logistics op de VIP-bus verwerkt.

LEF Communicatie & Vormgeving, Jacobs Fotografie en de afdeling PR & Communicatie van VVV-Venlo hebben zich de afgelopen maanden gebogen over het ontwerp van de spelersbus. Arton Dekkleden & Reclame is de afgelopen week druk bezig geweest om de bus in orde te maken en deze daadwerkelijk zijn nieuwe uitstraling te geven.

De nieuwe spelersbus wordt beheerd door Munckhof Groep. Geïnteresseerde sponsors en relaties kunnen deze bus ook via Munckhof Groep huren wanneer de club er niet mee onderweg is. Na een kort woordje van directeur algemene/commerciële zaken Marco Bogers was het algemeen directeur Tom Roefs van Munckhof die de sleutels van de bus overhandigde aan Hai Berden. De zichtbaar tevreden voorzitter van VVV-Venlo gaf aan dat deze schitterende bus zeker bij zou dragen aan de positieve en professionele uitstraling van de Venlose club.

Bekijk hier de foto’s van de spelersbus.

Leave a Reply