UPDATE: Goedkoop naar Sparta – VVV dankzij spelersgroep en technische staf!

Spelersgroep en technische staf hebben besloten een geste te doen richting de trouwe fans die de club wekelijks bezoeken en samen lief en leed delen. In de vorm van een flinke financiële bijdrage zorgt deze geste er voor dat Fanclub d’n Twellefde Man de prijzen voor de vrijwillige buscombi tickets naar Sparta – VVV (zondag 19 oktober) kan verlagen! Waren de prijzen eerst € 25,- voor leden (busreis inclusief entree) en € 30,- voor niet leden, nu kunnen we deze reis aanbieden voor € 10,- voor leden van Fanclub d’n Twellefde man en € 15,- voor niet leden. Natuurlijk is de bijdrage niet onuitputtelijk, dus deze aanbieding geldt voor de eerste 150 supporters die deze reis meemaken met de vrijwillige buscombi. Daarna geldt gewoon weer de reguliere prijs.

Maak dus gebruik van deze prachtige geste en ga mee naar Rotterdam! Bijkomend voordeel is dat onze Niels dan zijn 300e officiële wedstrijd voor VVV speelt en dat verdient natuurlijk extra support!

Ook de mensen die met de auto naar Rotterdam afreizen worden niet vergeten. Met dank aan Sparta Rotterdam zijn ook deze prijzen verlaagd, en wel van € 14,- naar € 10,-. Geen reden dus om thuis te blijven! Mocht u reeds een kaartje hebben gekocht, dan kunt u het verschil verrekenen in het Fancentre. Wij bedanken ook Sparta voor deze mooie geste!

De kaartverkoop voor de uitwedstrijd naar Sparta is inmiddels gestart!

4 Responses

  1. marcel

    zal wel een gratis tripje richting rotterdam worden. leuk, aangezien ik die dag niet kan, maar de laatste jaren toch veel uitwedstrijden bezocht heb. Maar goed, dat is persoonlijk. Voor het algemene goed, een goed initiatief.

  2. Meuske

    Weinig positieve reacties op dit toch mooie gebaar richting ons als supporters want ik vind dat sommige hier altijd als eerste zijn met hun negatieve mening maar hun reacties achterwege blijven als er iets positiefs gebeurd vanuit onze club. Forza VVV

  3. Goodie

    Mooi gebaar inderdaad. Ybf hebben een eigen bus geregeld. Dus denk dat er 2-3 bussen zullen rijden en daarbij nog wat autocombi’s die ook echt met de auto gaan.

Leave a Reply