Staantribune: “A Stairway to Hell”

Al 45 jaar lang is Stadion de Koel onze thuishaven. In al die jaren hebben we hele mooie maar ook sombere dingen mogen meemaken. De een komt er al tientallen jaren de ander komt er mischien voor de eerste keer. Maar elke keer als we er zijn voelen we ons trots op De Koel, de club en de kleure want Alles Heej is VVV!

En hoe mooi is het dat we deze verjaardag kunnen vieren met een geweldig artikel in de Staantribune, hét magazine over voetbalcultuur! Het magazine gaat vooral in op de langste trap van Europa. 

Het is misschien wel het beruchtste obstakel van de Nederlandse voetbalvelden en door de jaren heen door duizenden spelers beklommen, bespuugd, vervloekt en uitgescholden, van Johan Cruijff tot Sjaak Polak.

We zijn trots dat we een bijdrage hebben mogen leveren aan het tot stand komen van dit geweldige artikel. Het enige wat wij kunnen zeggen is bestel nu de Staantribune en lees het mooie artikel. Want mooie dingen moet je koesteren!

4 Responses

  1. supportertje

    Een reden te meer om deze trap te behouden. Als iets traditie is in de koel dan is het de trap wel, waar de tegenstander af mag dalen richting het veld. Deze trap moet hoe dan ook behouden worden en is “uniek” en van grote waarde. Hoe het stadion er ook uit gaat zien in de toekomst, de trap is het deel van het stadion dat echt het behouden moet worden.

Leave a Reply