VVV-Venlo

“Stan Valckx kandidaat voor Sportdirecteur 1. FC Nürnberg”

Bij VVV-Venlo gaat het sportief gezien alleraardigst dit seizoen. Het is dan ook niet vreemd dat er spelers in de belangstelling staan van andere clubs en ook onze trainer wordt genoemd bij diverse mogelijke clubs. Wat we nog niet vaak hebben gehoord is het feit dat Stan Valckx genoemd werd bij clubs, maar daar is nu verandering in gekomen.

Dat heet, als we Sander Berends van ELF Voetbal mogen geloven. De eindredacteur meldde op twitter dat Stan Valckx wordt gezien als een van de kandidaten om de vacante positie van sportdirecteur bij 1. FC Nürnberg te gaan vervullen.

Op dit moment is het nog maar een gerucht, maar we gaan dit zeker in de gaten houden. Stan Valckx is samen met Maurice Steijn, echt een gouden combinatie wat betreft het halen en managen van spelers. Die willen we natuurlijk graag behouden!

 

14 Responses

 1. jurgen

  Dit zou een geweldig gemis zijn voor VVV, gezien de contacten (lees netwerk) welke Stan heeft. Stan is behoorlijk selectiebepalend in Venlo, mag hopen dat zijn gezin graag wil blijven en dit voor Stan bepalend zal zijn. Steijn weg ok, met dat resultaat voetbal, komen er mogelijk eens meer als 6000/6500 mensen naar VVV, soms wil je voor je poen gewoon attractief voetbal, niet dat je leest dat VVV maar 35% balbezit had in een eigen thuiswedstrijd, we gaan het meemaken.
  Had verwacht dat Stan tzt eens bij PSV zou belanden, gezien zijn verleden, geef hem een mooie salarisverhoging en laten we hopen dat hij blijft dan weten we bijna zeker dat de selectie over een maand of 7 weer klopt.

  1. LJ

   Tuurlijk jung! En dan iedere wedstrijd verliezen. Kijken of er dan nog 6000 man op de tribune zitten. Ben nou eens reeel. VVV kan met dit budget niet en attractief voetbal spelen en punten halen.

   Voor VVV is momenteel eredivisievoetbal noodzakelijk om te overleven en te groeien. Als we over een paar jaar vele stappen verder zijn met een verbouwde Koel en een hogere begroting kunnen we gaan zeiken over attractief voetbal.

   Nu is alleen handhaving heilig en dat boeit niet HOE!

   Voor Stan een mooie kans. In het voetbal is alles korte termijn politiek. Ik wens hem als hij gaat veel succes en bedank hem voor zijn diensten!

   1. mats

    Ben het zó niet met je eens.
    Attractief voetbal gaat niet altijd alleen over mooi spelen….

    Natuurlijk met dit speelsysteem staan we 7e maar het is vaak niet om aan te gluren… ploegen als Fortuna, WII, Emmen , De Graafschap staan lager maar zijn soms leuker om naar te kijken.

    Om verder te groeien moet je ook goodwill kweken bij mensen die niet regulier naar VVV komen en dan is het wel fijn als er attractief gespeeld wordt.

   2. Ievel Knievel

    Volgens mij moet je als een club als VVV zijnde helemaal niet nieuw publiek bereiken bij mensen die of voor mooi voetbal of resultaten komen. Je kan beter publiek werven bij een doelgroep die andere dingen belangrijk vindt (cult, sfeer, uitstraling, identiteit, andere mensen die in het stadion komen , kortom een VVV-gevoel creëren). De kans is groter dat je op deze manier je aantallen langzaam kan vergroten.

   3. chretien

    1) Nieuw of gerenoveerd stadion, 2) verbetering imago bestuur jegens buitenwereld/overheid, 3) wat vaker bewust de publiciteit opzoeken, bestuur, maar ook staf. 4) Extra lage prijzen vragen voor de nu altijd lege tribune achter het doel.

 2. Animal

  Hoop dat het alleen maar een gerucht is. En dat Stan nog jaren blijft. Als Stan vertrekt is dat een enorm verlies voor VVV.

  vwb attractief voetbal. Met dit budget en deze spelersgroep word het maximale resultaat gehaald. petje af voor Maurice en Stan. Soms kan het wel wat aanvallender en zodra VVV veilig is hoop ik dat VVV wat risicovoller gaan spelen. Lijfsbehoud is een must liever lelijk erin blijven dan in schoonheid stranden. wat blijft er over van die 6500 man in de 1e divisie ??? juist ja nog niet de helft….laat Stan en Maurice doorbouwen dan komt mooi later ook nog wel.

  Denk je dat ze in Breda nog op attractief zitten te wachten of op punten ???

 3. roermond

  Wat is dat voor een vraag, zo niet realistisch…Mlapa heeft er toch al 9 in liggen, niet slecht voor een ploeg die strijdt voor handhaving….come on venlo…forza VVV…???…

 4. chretien

  Op elk gerucht kunnen we reageren…. Ik zou het jammer vinden als Stan vertrekt, hij levert zeker een bijzondere bijdrage aan het huidige VVV. Laat ik het daar bij laten. FORZA VVV!

Leave a Reply