‘Steijn in beeld bij ADO Den Haag’

Wanneer Henk Fraser naar Vitesse vertrekt, dan wilt ADO Den Haag of Maurice Steijn of Alfons Groenendijk aantrekken als trainer. Dat meldt de Telegraaf. Volgens de krant zou het met geld dat Vitesse voor Fraser zou betalen, de kosten voor het aantrekken van een nieuwe trainer bekostigd kunnen worden.

Het AD meldt daarentegen dat Steijn juist ontbreekt op het lijstje en dat vindt de krant vreemd. Zij schetsen dat Steijn het juiste profiel heeft om hoofdtrainer te worden in de residentiestad.

Maurice Steijn is een oude bekende van ADO Den Haag, hij was zowel als speler als trainer actief bij de club. Daarnaast is het geen geheim dat Steijn een goede relatie heeft met RvC-lid Martin Jol. Maurice Steijn werd in 2013/2014 ontslagen als trainer van ADO en werd opgevolgd door Henk Fraser, die nu dus misschien vertrekt naar Vitesse.

Maurice Steijn verlengde enkele maanden geleden nog zijn contract en staat tot medio 2018 onder contract bij de Venlonaren. Het is op dit moment onduidelijk of ADO Den Haag zich heeft gemeld bij de Venlonaren.

Bron: Telegraaf, AD

14 Responses

 1. Ben

  We zullen Steijn moeten laten gaan als hij door ADO wordt gevraagd? Kan behoorlijk wat vergoeding opleveren en, zeker weten, VVV heeft schaduwlijstje? Ben benieuwd, maar persoonlijk denk ik dat we niet een twee drie een adequate vervanger te pakken hebben. FORZA VVV!

 2. Meuske

  Zou wel heel erg zuur zijn als Steijn ons gaat verlaten voor een club die hem ontslagen heeft vanwege slechte prestaties en hem wegens goede prestaties bij ons weer aanneemt. Dit moet hij zelf toch ook niet willen want volgens mij is het in Den Haag ook een behoorlijke puinhoop met die gekke Chinees. Laten we hop

  1. Ben

   Met je eens, bovendien waarom zou ADO trainer terughalen die eerder is weggestuurd? Zou vreemde actie zijn. Ik hoop dat Stein blijft. Eindelijk een trainer die rust brengt en een goed jaar achter de rug heeft. FORZA VVV!

 3. Ben

  Stein heeft het hier naar zijn zin, is succesvol.
  Bij ADO is hij eerder weggestuurd. Hij moet daar zeker NU niet heen gaan. Als hij 3 nederlagen achter elkaar lijdt, wat zijn in godsnaam 3 nederlagen?, dan komen de witte zakdoekjes te voorschijn.. Hij is hier op zijn plaats, laat hem zijn succes maar verder uitbouwen. FORZA VVV!

Leave a Reply