VVV-Venlo

Steijn: “Ik ga gewoon blijven bij VVV”

Maurice Steijn wilt gewoon blijven bij VVV-Venlo en de club in de Eredivisie houden. Dat laat onze trainer weten tegenover Fox Sports. De trainer is in gesprek met de club om zijn contract eventueel te verlengen. Zijn huidige verbintenis loopt tot medio 2018 en de samenwerking is uitstekend bevallen de afgelopen 3 seizoenen, getuige het kampioenschap van dit seizoen.

Hij geeft daarnaast aan dat hij met Stan Valckx volop bezig is om de ploeg te versterken voor het volgende competitiejaar in de Eredivisie en dat hij eigenlijk alleen concreet bezig is om VVV volgend jaar in de eredivisie te houden. Steijn heeft met de club een oriënterend gesprek gehad waarin beide kanten goed aangaven wat ze willen van elkaar. Tegenover de camera’s van Fox Sports zegt onze trainer dat hij snel een tweede gesprek verwacht met de club.

Schermafbeelding 2017-04-17 om 23.52.35
Klik op de afbeelding om het interview te bekijken!

13 Responses

 1. jimhendrix56

  Zie op VVV site dat Tashima ook vertrekt?
  Dan was hij blijkbaar toch niet goed genoeg.
  Ben benieuwd wie VVV als basisversterkingen haalt.
  Iemand suggesties?
  Forza VVV!

 2. rimpelkop

  Goede zaak dat onze trainer blijft.

  Heeft bewezen een goede trainer te zijn.

  Heb vertrouwen in Steiijn / Valkx dat we volgend jaar een eredivisie waardig team op de been krijgen.

  Hoop da de seizoenkaartrenverkoop nog wat aantrekt, valt toch nog wat tegen.

 3. RuiverCity

  Daarom zet ik ‘supporters’ ook tussen aanhalingstekens. De echte supporters hebben natuurlijk al lang verlengd. Maar ja zulke (succes) supporters heb je bij elke club.

  1. lucien1978

   Dit is natuurlijk de grootste onzin . Het verlengen van de seizoenskaarten loopt gewoon gemiddeld en heeft totaal niks te maken met welke spelers er komen. Het merendeel van de supporters heeft nog nooit van een Unnerstall etc gehoord. Laat ze nog maar even wachten met het meteen contracteren van spelers. Eerst gesprekken voeren , lijntjes uitgooien etcetc. Er zijn zoveel spelers op de markt. Alleen halen als men echt wil en sowieso niet meteen paniekaankopen doen. Tijd zat

   1. RuiverCity

    Dit is natuurlijk de grootste onzin die je schrijft. Je mag verwachten dat als een club promoveert dat de seizoenkaarten als warme broodjes gaan. Wachten? VVV vist in een vijver waar de top van de Juup en het hele rechter rijtje van de eredivisie in vist. Dan moet je zeker bewuste maar ook snelle keuzes maken, zeker als het om een buitenkansje gaat.

   2. lucien1978

    De kaartverkoop loopt toch vrij aardig dus ik snap niet waar je je druk over maakt. Als er spelers als Bryan Smeets etc worden gehaald dan zou ik me pas druk maken. Geen paniekaankopen. Kijken wat er op de markt is . Kijken in Duitsland . Daar zit meer talent en scout bijna geen een Nederlandse vereniging.

   3. pavisto67

    Ik zelf wacht eerst af hoe het speelschema eruit gaat zien, voordat ik een seizoenskaart aanschaf. Gezien mijn werk (vrijdagwedstrijden vallen sowieso voor mij af, mijn reisafstand (130 km enkele reis) is dat voor mij van vooral van invloed. Je moet toch zeker 10 wedstrijden bezoeken wil je je seizoenskaart eruit halen en mocht ik dit door het speelschema niet halen dan koop ik wel losse kaarten elke keer. Verdient VVV verhoudingsgewijs ook nog meer aan wellicht.

   4. lucien1978

    Idd pavisto, dat is een goede reden om af te wachten. Met spelers kopen heeft het nagenoeg niks te maken. Spelers komen er toch wel. Ik hoop uit Duitsland , waar de kenners van hebben gehoord, echter voor de meeste onbekenden zijn.

 4. supportertje

  Blij en verheugd dat de trainer wil blijven. Goed voor continuïteit, en het vertrouwen. V.w.b. de kaart verkoop blijft het natuurlijk op zijn Venloos de kat uit de boom kijken. Maar je kunt de kosten natuurlijk ook verdelen. Hopelijk maakt de eredivisie iets meer los bij de Venlonaren. Als de helft die op de markt stonden of de parade een seizoenkaart zou kopen, dan zit het stadion vol.

Leave a Reply