Steijn genomineerd voor beste trainer van de Jupiler League!

STEM OP MAURICE STEIJN ALS BESTE TRAINER!

Dames en heren vergeten jullie niet op onze trainer te stemmen voor de Gouden Stier! Maurice heeft samen met de technische staf in drie jaar tijd iets geweldigs neergezet met als bekroning het kampioenschap en de promotie naar de Eredivisie.

Wij vinden dan ook dat hij bekroond moet worden met deze mooie persoonlijke prijs. Doe het voor je club en voor Maurice Steijn, dus stem allemaal via deze LINK.

Dankjewel 🙂

 

8 Responses

 1. jimhendrix56

  Mooi! Ik denk ook wel dat Maurice deze gaat winnen. Ik zie trouwens ook dat Joppen zijn contract niet verlengd word bij willem ii. Ik denk dat hij wel oren heeft na een terugkeer bij ons mooie cluppie.
  FORZA VVV

 2. kenfen

  Nee, is in mijn ogen geen eredivisie waardig speler heeft bij Willem 2 vaak de bank warmgehouden En met Rutten en Dekker hebben we deze positie geen versterkingen nodig

  1. Goodie

   Geen Joppen aub. Maar ik weet niet zeker of er voor deze positie geen versterking nodig is. Ik vond het de laatste wedstrijden toch vaak een zwak punt, zeker als Rutten speelde. Is nog altijd niet op het niveau van voor z’n blessure.

   1. Koelie

    Volgens tilbo.com heeft joppen al getekend bij ons. Laten we hopen dat het een gerucht is en blijft. Willem II fans zijn blij dat ze van hem af zijn.

 3. Ben

  We zijn niet gek. Typisch middelmatige Jupiler speler. Kon zelfs bij Willem II het niveau niet aan. Wij spelen eredivisie en hebben op die plaats twee spelers van hoger niveau. FORZA VVV!

Leave a Reply