VVV-Venlo

Steijn niet tevreden, Korkmaz waarschijnlijk op huurbasis naar Den Bosch

Gisterenavond speelde VVV-Venlo de tweede oefenwedstrijd van de oefencampagne De tegenstander was eerste klasser Wilhemina ’08 en wederom gebeurde dat op de velden van buurman VOS. VVV wist te wedstrijd met 5-0 winnend af te sluiten. Dat meldt Dagblad de Limburger vanmorgen in de krant.

Maurice Steijn heeft de wedstrijden tegen DEV Arcen en Wilhemina ’08 ingelast om een oefenpartij te kunnen spelen, want de selectie is nu te smal om een oefenpartij van elf tegen elf te doen. De trainer geeft in de krant aan dat hij niet tevreden is over de situatie: “Het is verre van ideaal. We zijn drifitg op zoek naar versterkingen, maar het is erg lastig”

Ondanks dat de spoeling dun is, heeft de technische staf besloten om Evren Korkmaz ervaring te laten op doen in de Jupiler League. Mogelijk zal de verdediger het komend seizoen verhuurd worden aan FC Den Bosch.

Bron: Dagblad de Limburger

19 Responses

 1. Frosty

  Kan me voorstellen dat dit voor Steijn frustrerend is. Een selectie die niet eens groot genoeg is om een oefenpartijtje 11 tegen 11 te spelen… En nu ook nog een verdediger verhuren???

 2. RuiverCity

  We mogen ons onderhand echt zorgen gaan maken als zelfs Steijn langzamerhand in paniek begint te geraken. Na die 4 spelers die naar PEC en Excelsior zijn gegaan is er geen plan B. Korkmaz (die eredivisie niveau ook niet aan kan) weg, Dekker nog wel even bezig op EK. Helemaal niks van West Ham….. en ga zo maar door. Op deze manier moeten er nog zeker 6/7 spelers komen willen we op eredivisie niveau mee kunnen doen. Als er een basisspeler wegvalt zijn de rapen al gaar……

  1. supportertje

   Niet tevreden zijn, is heel iets anders als in paniek geraken. Probeer de zaak eens positief te benaderen. Niet de eerste beste om maar aan te vullen. Vertrouwen in de staf hebben. En inderdaad, als we daarmee onderstaan komen te staan, is het maar zo. Tenzij jij een grote sponsor weet binnen te halen is dit de situatie waar we mee moeten leven. Tis niet anders, maar ik ga in het nieuwe seizoen weer gewoon genieten van het voetbal. Zo lang ze maar laten zien dat ze er voor knokken.

 3. Koelie

  Niks paniek. We hebben een basiself. De rest vullen we aan met jeugd. Als we daarmee onderaan komen te staan dan is dat dan maar zo. 6/7 spelers moet je echt uit je hoofd zetten, want die komen er zeker niet. Hooguit 3.

  1. RuiverCity

   Geen paniek? Een basiself waarvan een enkeling eredivisie ervaring heeft. De rest moet het nog maar bewijzen. Weet je wat een nieuwe degradatie financieel VVV zou kosten?

   1. Gerardus

    Er is toch gezegd dat er al weinig geld is ? I Daarnaast is de transferperiode open tot eind augustus dus hebben we nog twee maanden. Ik weet natuurlijk ook al dat de competitie begint begin augustus en dat we tot het einde van de transferperiode al 3 of 4 wedstrijden hebben gespeeld. Maar ik denk dat het gewoon van belang is dat er goed met het geld om wordt gegaan en dat we niet te hoge verwachtingen mogen hebben. Als er constant gecommuniceerd wordt dat VVV de club is met het minste geld zullen de verwachtingen ook lager zijn en weet ook direct iedere stakeholder van VVV dat het reëel is dat we degraderen. Als er goed beleid wordt gevoerd zoals nu, zal deze promotie alleen maar geld opleveren en is de degradatie financieel niet zo erg als jaren terug toen we op te grootte voet leefden. Ik denk dat je je verwachtingen bij moet stellen. We zijn het kleine duimpje en als we de geruchten mogen geloven is VVV gewoon goed bezig maar lukt het niet om verscheidene redenen. Ik zie natuurlijk ook het liefste dat we 15e worden en ons handhaven maar dat is denk ik niet zo reëel en ik wacht ook met smart op nieuwe spelers maar dat laat helaas even op zich wachten. Denk dat een de Graafschap scenario van twee seizoenen terug het meest voor de hand ligt. Ik denk dat je ook je verwachtingen hieraan moet aanpassen.

   1. Machiavelli

    Die heeft nu getekend bij NEC. Zal daar de medische keuring minder streng zijn dan?

   2. Gerardus

    Dat zou best kunen, het zou mij niet verbazen. Denk dat VVV op dit vlak minder risico neemt en lijkt mij logisch ook als we naar het blessure verleden kijken van Jansen ende financiële daadkracht van VVV. Maar het blijft speculeren of dit waar is en om welke speler het zou kunnen gaan, ik ben benieuwd.

   3. Machiavelli

    Dat zou kunnen inderdaad. Sportief gezien was het zeker een aanwinst geweest.

  1. Dan was informatie toch goed maar is hij niet door de keuring gekomen. Helaas! Was een speler uit Duitse 2. Bundesliga Duits Italiaanse spits (weet natuurlijk niet of deze info klopt). Heeft vorig jaar wel knieblessure gehad maar daarna wel seizoen 2. Bundesliga gespeeld.

   We gaan er achteraan.

   1. lucien1978

    Ik volg de 2de Bundesliga wel een beetje. Zou dat niet Elia Soriano kunnen zijn geweest van Wurzburger Kickers. Echt een goeie spits. Dat zou echt een top transfer zijn geweest.

 4. RuiverCity

  Terry Antonis (23) jaar is derde nieuwe speler van VVV. De rechter middenvelder komt over van PAOK Saloniki. Heeft naast een Australisch ook een Grieks paspoort. Contact voor twee jaar.

Leave a Reply