Steijn

Steijn voert gesprekken met Zwolle, Streppel in beeld als opvolger

Volgens Voetbal International hebben Maurice Steijn en PEC Zwolle gister avond een goed gesprek gevoerd over een mogelijke overstap richting Zwolle. Steijn heeft het nog steeds goed naar zijn zin bij VVV-Venlo en heeft daarom om bedenk tijd gevraagd. Daarnaast is zijn gezin net gesetteld in Venlo en dus is het maar de vraag wat de familie Steijn zal besluiten.

Daarnaast wist VI te meldden dat de 45-jarige Hagenaar een gelimiteerde transfersom in zijn contract heeft staan. Dit zou geen onmogelijkheden opleveren voor PEC. Zij zijn dus waarschijnlijk bereidt om de gelimiteerde transfersom te betalen. Daarnaast zal VVV-Venlo niet in de weg gaan staan als Steijn graag wilt vertrekken.

Daarnaast wist VI te melden dat Steijn opgevolgd kan worden door Jurgen Streppel. Deze naam schijnt nadrukkelijk rond te zingen in de Koel. Streppel is op dit moment in dienst bij het Cypriotische Anorthosis Famagusta waarmee hij vijfde staat in de Cypriotische Eredivisie.

Wordt ongetwijfeld vervolgt!

 

10 Responses

 1. RuiverCity

  Dat is wel de laatste die Steijn eventueel moet gaan opvolgen.
  Heeft bij geen enkele club er iets van gebakken. Ik dacht dat VVV wilde doorselecteren?! Nou begin dan niet aan Jurgen Streppel.

  1. Gerardus

   Dat klopt niet helemaal.
   Bij Heerenveen was het niet heel erg geweldig, maar of dat aan hem ligt betwijfel ik wel enigszins.
   Daarnaast heeft hij het bij Helmond zeer goed gedaan(o.a. 3e plaats), net zo’n prestatie als Steijn eigenlijk deed bij VVV. Hij deed het daar zeer naar behoren.
   Ook bij Willem II is hij twee keer gepromoveerd en eenmaal zelfs 9e geworden.

   Het grootste probleem zal worden dat hij juist heel naïef en aanvallend denkt, daardoor verloor hij juist verschillende wedstrijden bij Heerenveen. Denk dat dat juist veel problemen zal veroorzaken. Al kan wel de selectie daarop aangepast worden.

   1. RuiverCity

    Aanvallend en naïef voetbal? Werd juist afgerekend op het feit dat zijn ploeg een onsamenhangend zooitje was.

 2. Goodie

  Een gesprek kan natuurlijk nooit kwaad. Toch zou een ik een daadwerkelijke overstap naar Zwolle een vreemde keuze vinden. Tuurlijk hebben ze daar iets meer te besteden en zitten de tribunes voller, maar PEC is geen subtopper. Een keuze voor Utrecht, Heerenveen of Vitesse is veel logischer.

  Mocht het zover komen, dan zou mijn top 3 vervangers bestaan uit: Jans, Van der Gaag en Hyballa.

 3. chretien

  Fake news zou mijn oma zeggen. Er is op voetbal gebied niets te melden en dan krijg je dit soort onzin… van mij mag Steijn natuurlijk rondkijken, maar laat je niet verleiden door pec. Alleen een echte stap hogerop overwegen, zou ik zeggen. FORZA VVV!

Leave a Reply