Steijn witheet na remise in Eindhoven!

Vanmorgen stond er het wedstrijdverslag van Jong PSV – VVV-Venlo in Dagblad de Limburger. Hoofdtrainer Maurice Steijn was niet mals voor zijn team. De trainer was teleurgesteld in het resultaat en zijn goede gevoel na de overwinning op MVV is volledig verdwenen. De Hagenaar hoopte gisteren na de overwinning op MVV het een goed vervolg te geven. Zijn ogen spuwden vuur.

Qoute:Maurice Steijn liep de kleedkamer in en gaf zijn spelers na de 2-2 tegen Jong PSV, op de valreep bewerkstelligd, op hun donder. Zijn geschreeuw was tot op de gang te horen. Na de donderpreek knalde de Hagenaar de deur achter zich dicht. Steijn probeerde zichzelf te bedaren, maar de stoom kwam nog uit zijn oren: „We spelen een goede eerste helft, maar we laten het na om de wedstrijd vroegtijdig te beslissen. Ik verwijt mijn spelers vooral dat ze niet negentig minuten geconcentreerd konden blijven. Eindelijk zag in de eerste helft het voet- bal dat ik wil zien, maar in de twee- de helft was het helemaal niks.”

Het lijkt erop dat de trainer het ook even niet meer weet hoe deze vormcrisis opgelost moet worden. Ook al speelde VVV gelijk vreugde was er desondanks niet bij voor Steijn. „Wat moet je hier nog aan doen? Maar goed, morgen is er weer een nieuwe dag’’, zei hij met rood doorlopen ogen tegen een beduusd voor zich uit starende teammanager Ger van Rosmalen.

Lees hier het hele artikel:
DDL-20141104-02004NL001

Bron: Dagblad de Limburger, sport editie, dinsdag 4 november 2014

12 Responses

 1. Meuske

  Steijn is dus echt wel de man die we nodig hebben en is dus ook niet tevreden over het gelijke spel want hij is verantwoordelijk en niet snel tevreden, HEERLIJK!!! Geen slappe hap en no nonsense, draan gvd en daar hou ik van. Laten we hopen dat er tegen NEC een goed resultaat geboekt word. Forza VVV

 2. Pingback : Steijn witheet na remise in Eindhoven! - VVV Venlo

 3. Goodie

  Ik ben bang dat we over 2 weken afgezakt zijn naar een plek 12 of 13 met Nec en Volendam in het vooruitzicht. De punten moeten toch snel gepakt gaan worden,anders wordt die plek bij de top 5 heel erg moeilijk. Steijn blijft in mijn ogen de juiste trainer op de juiste plek. De spelers die aangetrokken zijn vind ik redelijk spelen, en dan doel ik vooral op Platje en Buwalda. Maar met zoveel doorlopende contracten is het onmogelijk om het team nu ineens wel aan het voetballen te krijgen.

 4. Goodie

  Ik zie nog geen Topic van de voorbeschouwing op Nec, dus vandaar dat ik hier even plaats. Ik zelf kan vrijwel nooit met een auto-combi naar een uitwedstrijd gaan, dus heb vaak de bus van de fanclub. Maar ik vind de prijs tegen Nec persoonlijk te hoog. 17,50 voor leden, en 22,50 voor niet leden, en dat voor een reis naar Nijmegen… Dit stimuleert de kaartverkoop bij uitwedstrijden ook niet bepaald heb ik het idee.

  1. Klopt de voorbeschouwing komt altijd dag voor de wedstrijd zelf. Maar over de prijsafspraken is weleens over gepraat, ik weet niet hoe en wat dat is een onderdeel van de Fanclub en VVV. De autocombi prijzen zijn daarentegen best goedkoop, 7,20 voor een kaartje is een zeer goed prijs. Mensen gaan sowieso liever op eigen gelegenheid. Maar snap je punt!

   1. Goodie

    7,20 is een mooie prijs inderdaad. Maar ik vind het zonde dat de bussen vrijwel alleen rijden met verplicht bus-combi wedstrijden. Ik denk dat dat als de bus een paar euro goedkoper zou zijn dat de bus veel vaker zou rijden en de jeugd ook vaker de kans krijgt om een uitwedstrijd bij te wonen. Ik hoop dat we hier ooit het Groningen systeem zullen krijgen, en in meer plaatsen in Nederland. Gratis of voor een paar euro de wedstrijd kunnen bezoeken (exclusief busreis / benzine auto). Supporters van de andere club goedkoop laten komen, en zorgen dat de eigen supporters voor net zo’n laag bedrag de uitwedstrijd tegen dezelfde club bijwonen.

   2. Heb je gelijk in maar heeft ook te maken met buskosten etc. De Fanclub moet gebruik maken van Munchhof bussen (sponsor afspraken etc. en dit is blijkbaar heel duur. Kosten van kaartje wordt volgens mij besloten door uitspelende club. Tegen Sparta heeft de selectie en technische staf/management van VVV zelf bijgelapt om prijzen te verlagen.

  2. Goodie, trouwens als je alvast zou willen reageren op een wedstrijd waarvan wij nog niets bij onze nieuws items hebben staan. Je kunt altijd reageren bij de aankomende wedstrijd. Alle wedstrijden van het seizoen staan al ingepland. Als je bovenin de balk op wedstrijden-> programma en dan op de wedstrijd klikt kun je al reageren op de wedstrijd. Wij posten meestal pas dag voor de wedstrijd een voorbeschouwing.

Leave a Reply