Steun het VVV-Venlo Bijzondere Eredivisie Team op 13 november!

Tijd voor iets positiefs! Op 19 oktober tekenden twaalf voetballers met een beperking een spelerscontract voor het Bijzondere Eredivisie Team van VVV-Venlo. “Met de Bijzondere Eredivisie willen we iedereen de kans geven om op het hoogste niveau te spelen, dus spelen we ook tegen andere ‘Eredivisie’ clubs. We willen ze een unieke ervaring geven!” vertelde projectleider Lennie Wagemans tegenover VVV TV. “Alle spelers hebben een beperking: sommigen fysiek, sommigen verstandelijk, sommigen voetballen al en sommigen nog niet. Naast het sporten is ook sociaal bezig zijn en vriendjes maken iets heel belangrijks binnen in de Bijzondere Eredivisie.”

Op zondag 13 november speelt het Bijzondere Eredivisie Team in De Koel drie wedstrijden van 35 minuten tegen de Ajax, NEC en Go Ahead Eagles. Om ze extra steun te geven roepen de supportersverenigingen op om het team aan te komen moedigen! De “Aangepaste Sport Xperience” vindt die dag plaats van 11:00 tot 14:00, waarbij de eerste wedstrijd iets na elven zal beginnen.

Tijdens dit event zullen er, naast de voetbalwedstrijden, ook andere sporten plaatsvinden, in samenwerking met Seacon Logistics, Stichting Iedereen Kan Sporten Noord-Limburg en Fonds Gehandicapte Sport.

“Op 13 november spelen we hier [in De Koel, red.] en tijdens die dag hebben we ook een Aangepaste Sport Xperience voor mensen met een beperking (aanmelden kan hier). We hopen natuurlijk op veel publiek en dat het een mooie, bijzondere dag wordt!”

Dus kom D’n Berg op en moedig het Bijzondere Eredivisie Team aan!

© omslagfoto van vvv-venlo.nl

12 Responses

 1. supportertje

  lATEN WE MET ZIJN ALLEN ER IS EEN MOOIE DAG VAN MAKEN VOOR HET GTEAM.
  MET ZIJN ALLEN VOOR EEN VOLLE O TRIBUNE DE MANNEN AANMOEDIGEN. OOK ZIJ VERDIENEN DIT.

 2. kuebke

  VVV-Venlo speelt vanaf volgend seizoen in tenues van Craft Sportswear. De Koelclub neemt na het huidige seizoen afscheid van Masita en gaat vanaf dat moment de samenwerking aan met Craft, dat tot medio 2027 de nieuwe leverancier van alle VVV-kleding wordt.

  Onlangs maakte VVV bekend dat er na acht seizoenen afscheid zal worden genomen van Masita. Vanaf dat moment was de club achter de schermen druk bezig met het vinden van een nieuwe partner en die is inmiddels gevonden. De komende vier seizoenen levert Craft onder meer de presentatiekleding, trainingskleding en wedstrijdtenues in Venlo van het eerste elftal en de volledige jeugdopleiding. Daarnaast zal er samen met Craft ook een campagne worden uitgerold met merchandise voor supporters en partnerclubs van VVV.

  Meer dan het eerste elftal
  Algemeen Directeur Marco Bogers is blij dat hij Craft kan verwelkomen als nieuwe kledingpartner en lid van de Koelclub, het hoogste sponsorsegment van VVV.
  “We zijn erg trots dat Craft de samenwerking met ons aangaat. Het is een merk dat steeds groter wordt op het gebied van teamwear en zich daarin ook al heeft bewezen. Er was direct een goede klik in de gesprekken die we hebben gevoerd en we zijn blij dat we vanaf volgend seizoen samen gaan werken. Het mooie aan die samenwerking is dat het niet alleen draait om kleding voor het eerste elftal, maar ook om een mooie merchandiselijn voor onze achterban. We kijken er dan ook erg naar uit om er samen een mooi partnership van te maken.”

  ‘Warme club’
  Ook Adri Zwarthoff, CEO van Craft Sportswear Benelux, verheugt zich op de samenwerking. “VVV-Venlo is een ambitieuze club met een mooie historie die tot ruim een jaar geleden op het hoogste niveau in Nederland actief was. We hebben de club leren kennen als een warme club met mooie mensen, een goede organisatie en bovenal een gezonde ambitie. We voelen dan ook veel overeenkomsten tussen Craft en VVV-Venlo. We zijn blij met deze samenwerking en hopen dat we samen de symbolische en bekende trap van Covebo Stadion – De Koel – samen kunnen beklimmen in de weg omhoog.”

  Over Craft
  Craft heeft een lange ervaring (45 jaar) en historie in het maken van sportkleding voor world champions and everyday heroes. Dat betekent dat het merk sportkleding maakt voor de individuele sporter op het allerhoogste niveau. Craft is een internationaal sportmerk en is onderdeel van het beursgenoteerde bedrijf New Wave Group in Zweden. Vijf jaar geleden heeft Craft besloten om de teamsporten in te stappen. Door de jarenlange ervaring in sportkleding is het in staat om topclubs op het hoogste niveau te ondersteunen met de juiste producten.

  Voetbal is op het gebied van teamwear de grootste sport en dus ook een hele belangrijke pijler voor Craft voor de komende jaren. Na PEC Zwolle, SC Cambuur, Almere City en het Belgische KAA Gent is VVV de vijfde profclub binnen de Benelux. Naast de Benelux heeft Craft ook samenwerkingen met tal van andere profclubs zoals IFK Göteborg, Hammarby, FC Toulouse en FC Luzern.

  VVV-Venlo bedankt Craft Sportswear voor het vertrouwen en kijkt uit naar een succesvolle samenwerking!

  1. Ievel Knievel

   Craft lijkt me een betrouwbaardere partij dan Masita (ik zeg bewust lijkt) en ook een grotere (en internationalere). Zo te zien leveren ze aan een aantal Europese subtoppers, dus ook dat lijkt op prima voorwaarden voor VVV te duiden (anders zouden deze ploegen niet met Craft in zee gaan). (Ik zeg nog steeds bewust lijkt). Tot 2027 lijkt me getuigen van een gezonde commitment en goede aftastperiode.

   Maar goed. Alles valt of staat toch ook met het ontwerp en de vraag is wie het ontwerp levert. Afgelopen seizoen is het ontwerp dus door VVV zelf aangeleverd (tot tevredenheid). Misschien wil VVV dit in de toekomst blijven doen. Het is dan vooral zaak zelf goede ontwerpers in te huren die ook iets bedenken dat Craft fatsoenlijk, snel en tegen niet al te hoge kosten kan produceren. EN dit proces tijdig te starten (nu dus eigenlijk al). Het zou fijn als de kleding ook nog enigszins duurzaam en zonder (kind-)slavernij geproduceerd kan worden.

 3. Ievel Knievel

  Gaap.

  Club…whatever…. lijkt over ieder onderwerp geen mening te hebben, maar komt alleen iedereen afzeiken. Het zal je hobby maar zijn.

  Zit je hier trouwens de hele dag te wachten tot ik iets post, om dan te kunnen reageren? Nee, dat is helemaal niet zielig. …..Maar ieder zijn ding.

  Wat heb ik jou ooit aangedaan, behalve dat ik kennelijk af en toe een andere mening heb? Of komt het omdat ik kritiek heb op je grote idool?

  Misschien moet je eens naar de Teen van Uchebo luisteren (of de podcast van de Limburger). Inhoudelijk niks aan toe te voegen (behalve dat de heren niet zo goed uit hun woorden komen>>>inhoudelijk hebben ze wel erg veel puntjes).

  Blijft VVV bestuurlijk zo aanmodderen, dan gaat het niet meer heel erg lang meer duren voor de club waarschijnlijk ophoudt te bestaan.

 4. Gerardus

  @Clubman stop eens een keer met dit soort reacties. Die zijn nergens voor nodig en volledig op de man gericht. Als je het er niet mee eens bent lees je het niet of ga je de discussie aan.

  1. Ievel Knievel

   Achgut. Ut menneke haet wat aandachtstekort….
   Maareh, wat vinds ze nou ens van ut biezondere team eredivisie?

   Of wat vind ze nou ens van de nieije kleidingsponsor/ leverancier? En van de veurige: Masita?
   Wat vind ze nou ens van de veurige wedstrijd? Of de aankommende?
   Of van de wedstrijden tot nou toe? Of van de trainer? Of van de speulers?

   Of wat vind ze van de podcast “De Teen van Uchebo” (letste editie), of van de Limburger-podcast?

   Allemaol zaken woarveur Venlonaeren wal bedoelt is. Ut op de man hakke en ein persoenlijke strijd voeren, doarveur is Venlonaeren neet bedoeld.

   Maar dan kumt de vroag nog ens: wat heb ik dich oeits aangedoan, behalve dat ik kritiek heb op dien persoenlijke idool? Wie lang blief ze um nog steunen eigenlijk?

   Want de kritiek oet de “Teen van Uchebo” is groetendeils terecht. Blief VVV bestuurlijk zoe aanmodderen dan is d’r waarschienlijk allein nog ein rol in de marge wegelag veur VVV of is d’r gaar gen rol miër veur VVV.

   1. Ievel Knievel

    En det terwijl Hypercube heat oetegereakend en beredeneert det alle veurwaarden in de regio Venlo aanwezig zien veur ut runnen van ein EREDIVISIEclub. Genog inwoeners, weinig concurrentie, miër dan genog economische veurwaarden. D’r waar wal flink wat kritiek op ut bestuur en beleid, want ut is al sinds Ton Lokhof bestuurlijk gezeen (op de sportieve successen van Stein noa) aanmodderen wat de klok sluit.

    Sterker nog: d’r wuurt al vanaaf 2004 euver ein nieuj stadion gesproake. In 2009 had ut proces of de bouw motten starten. We zien dus noo al bijna 20 joar (!!!) verder en dan te bedeninken det Marco haet gezag det d’r weer ierst ein haalbaarheidsonderzoek mot goan plaats vinden, dus de molen mot weer gans van veur af aan goan driejen. De planvorming van ut stadion kin in 2024/2025 starten, maar net zo good auk tussen 2027 en 2030. Bedink det tussen planvorming en oetvoering zoe maar ens 10-15-20 joar kin zitten en det beteikent det ut stadion als ut meizit (al dreig de ganse bouwsector in Nederland vast te laupen de kommende joaren) zoe ergens tussen 2040 en 2045 messchien kloar is. Det is 41 joar (!!!)noadet de ierste plannen in de pers zien geroope door Hai Berden.

    Marco is, iers als commercieel manager/ directeur en later dus als algemein directeur al zoë good als vanaaf ut begin betrokke beej de stadionplannen. Meug ze doar astebleef kritiek op hebben. Marco zit al 16 joar en 2 moanden beej VVV in eine leidende en toenaageavende positie. Ut lök zoë neet. Det is toch wal ein conclusie die ze kins trekken.

 5. Ievel Knievel

  Volges mich haet Gerardus dich wat gevroag (op ein vreej normale toën). Normaal doon is kinnelijk erg lastig (of gewoën iets zinnigs en actueels euver VVV zeggen auk).

  Kinnelijk krieg ze ein erg strakke plasser van ut constant op mich (en sommige anderen) reageren. Sterker nog. De zits letterlijk te wachten en te scannen tot ze op mich kins reageren. Best wal zielig eigenlijk. Maar good. Dien probleem.

  Ik ben de dagen tot het aafscheid van M. Bogers (en Roger Bongaerts) trouwens als eins soort advenskalender als aan ut aaftellen. Best vermakelijk en kostelijk.

  Maar net als gisteraovend. Eine fijne aovend gewenst!!!!

Leave a Reply