Steun VVV bij de gemeenteraadsvergadering komende woensdagavond!

Aankomende woensdagavond vindt de besluitvormende gemeenteraadsvergadering plaats. Deze avond wordt besloten of de gemeente Venlo onze mooie club met een lening van 250.000 euro financieel gaat steunen of niet.

Er staan enkele acties gepland deze avond. Zo zal SocioClub VVV de verzamelde petities aan de raad overhandigen. De steun van jullie als supporters is hard nodig. Wij roepen via deze weg dan ook alle supporters op om de raadsvergadering bij te wonen. Hang je mooie nieuwe SupportersCollectief-shawl om en steun VVV massaal in het Venlose stadhuis.

Wij willen de boodschap uitdragen dat we alleen verder komen door samen te werken. De tijd van klagen is voorbij, de tijd van werken aan oplossingen is gekomen. Alleen dán komen we er uit. Samen staan we sterk, zoals het oude Engelse motto luidt:

“United we stand, divided we fall!”

Het zou een enorm krachtig gebaar zijn als we met zoveel mogelijk supporters aanwezig zijn om onze steun te betuigen. Het geeft aan hoe onze club leeft binnen Venlo en omstreken. Dus kom naar het stadhuis en betuig je steun!

Fanclub d’n Twellefde Man, Socioclub VVV-Venlo en Venlonaren.net

9 Responses

 1. Meuske

  Verdomme helemaal vergeten want ik moet werken maar hoelaat is dit precies? Hoop dat de mensen die wel kunnen en VVV een warm hart toedragen ook eens een keertje van zich laten zien en horen want nu is onze kans omdat te doen. Die 250.000 moet nog wel lukken maar ben bang dat we deze koekenbakkers nog vaker nodig zullen hebben om besluiten te nemen dus moeten we ons beste beentje voort zetten Forza VVV en de toekomst

 2. Ben

  Gaat het om het principe wel of niet lening aan VVV te verstrekken, of ook om detail van duur en rente percentage? Overigens, wat betaalt de gemeente jaarlijks aan VVV voor de toevoeging Venlo achter de naam van de club VVV?
  Huurprijs stadion? Kosten onderhoud stadion?
  FORZA VVV!

 3. kenfen

  Het gaat puur en alleen om de beslissing wel of niet een lening, rente percentage staat al vast Voorgaande vergadering (2 weken geleden) liet al doorschemeren dat er hoogstwaarschijnlijk wel een meerderheid is voor dit voorstel Helaas kan ikzelf deze keer er niet bij zijn maar hoop wel dat zoveel mogelijk mensen op de publieke tribune zitten. Het moet de gemeenteraad duidelijk zijn dat er veel draagvlak is voor VVV en dat doe je het beste met een volle tribune.

Leave a Reply