Steun VVV met aanschaf unieke canvasdoeken!

Vandaag starten we met onze tweede actie voor de Crowdfunding voor VVV-Venlo. Dit keer geen eurotjes scoren via Tikkie maar het verkopen van Canvasdoeken en stickerpakketten. De stickerpakketten zijn bij vele al bekend maar dit keer hebben we de prijs ( €3.- excl. verzendkosten) gereduceerd en gaat de gehele opbrengst naar de Crowdfunding.

De Canvasdoeken (+ houtenframe) zijn nieuw en beperkt verkrijgbaar.  Een week lang zullen we alle bestellingen verzamelen waarna wij zelf een bestelling plaatsen om deze doeken te laten produceren. De Canvassen zijn in twee formaten verkrijgbaar (30x40cm en 40x50cm). We vragen 24.95€34.95 voor de canvasdoeken en de gehele winst zal gedoneerd worden aan de de Crowdfunding actie! Het doel is dan ook om zoveel mogelijk canvasdoeken en stickerpakketten te verkopen.  Klik dus HIER om een canvasdoek te bestellen.

Dit doek zal alleen op bestelling te koop zijn. Het doek wordt alleen besteld bij een betalingsbevestiging (alleen via bankoverschrijving vanwege kosten kunnen we geen ideal afsluiten).

De actie loopt van 23 mei t/m 30 mei 2017. Na deze datum zullen we alle bestellingen verzamelen en bestellen. De canvasdoeken kunnen nadat we ze binnen hebben gekregen opgehaald worden, daarvoor houden we jullie nog voor op de hoogte.

LET OP! DE AFGEBEELDE FOTO IS EEN VOORBEELD!
*aub de juiste verzendoptie kiezen. 

10 Responses

  1. Heel simpel! Wij verkopen zeg maar de canvasdoeken met frame dat ze kant en klaar zijn voor op te hangen voor 24,95 of 34,95. Om ze te produceren kost geld, daarom kiezen we ervoor dat we op bestelling gaan werken. Een week lang kunnen mensen deze bestellen en dan gaan wij ze pas bestellen omdat wij simpelweg het geld niet hebben om deze voor te schieten. We vragen natuurlijk wat geld erbovenop voor de crowdfunding. Ik vraag persoonlijk niks voor de rechten of iets dergelijks want ik wil de crowdfunding steunen. Hoe meer mensen bestellen hoe goedkoper het wordt om ze te laten produceren. Dus bijvoorbeeld 34,95 – productiekosten = winst dit zullen we doneren. Wij houden helemaal niets achter of houden er iets voor over. Dit is gewoon een andere manier om de crowdfunding te stimuleren. We hebben offertes hier liggen het ligt er alleen aan hoeveel mensen er gaan bestellen hoeveel we uiteindelijk over houden. Dat zullen we later bekend maken.

   1. Charles Boitelle

    Ik heb op de website besteld en bestelnummer ontvangen.
    Ik zie echter alleen de kosten van het doek en de stickers. Echter niet de porti kosten. Zijn deze vergeten? wat nu doen? Laat maar weten. Tot dan maak ik nog niks over. Ik wacht af.

 1. Charles Boitelle

  Ik heb op de website besteld en bestelnummer ontvangen.
  Ik zie echter alleen de kosten van het doek en de stickers. Echter niet de porti kosten. Zijn deze vergeten? wat nu doen? Laat maar weten. Tot dan maak ik nog niks over.

Leave a Reply