Supporteren

Komende vrijdag staat de eerste thuiswedstrijd in de Jupiler League op het programma. Afgelopen vrijdag begonnen de Venlonaren op een niet al te beste manier aan het seizoen 2013-2014. Zoals velen zich nog zullen herinneren was het spelniveau niet bepaald hoogstaand en was nog weinig te merken van automatismen, spelvreugde etc.

Deze (jonge) selectie was tijdens de voorbereiding, door diverse oorzaken, pas laat “compleet”. Echter tijd, die er in het hedendaagse voetbal eigenlijk niet meer is, heeft iedere selectie nodig. Gewenning, automatismen laten inslijpen en vertrouwen krijgen en hebben. Deze voetbalonderdelen zijn onbetwist een belangrijk onderdeel van het werk van de technische staf, en daar zal afgelopen week op de trainingen heus weer aandacht aan geschonken zijn, maar…..

Wij, als supporters, kunnen, nee moeten, hier ook een belangrijke schakel in zijn. Iedereen die de Koel bezoekt heeft maar een ding voor ogen. Dat het “os VVV’ke” goed gaat. VVV zal ook deze competitie heus wel weer tegen een paar zeperds aanlopen. En daar mogen we dan ziek van zijn en onze mening over spuien hier op Venlonaren. Bij geen een betaalde voetbalclub, waar ook ter wereld, zullen alle supporters het met elkaar eens zijn over het reilen en zeilen van hun club. Dat mensen verschillende meningen hierover hebben  dient gerespecteerd te worden.

Wij als supporters van deze mooie club dienen, vanaf komende vrijdag 20.00 uur, gedurende 90 minuten als een man achter het team te staan. Liefst voor aanvang van de wedstrijd al laten merken dat we er zijn en de selectie door dik en dun te steunen. Mocht het tijdens een wedstrijd even tegen zitten, dat we dan geen spelers gaan uitfluiten of uitschelden, maar ons op een positieve manier laten horen. Dat wederzijds respect zal deze jonge selectie alleen maar ten goede komen, zodat zij maar ook wij een mooi, sportief en wellicht verrassend seizoen tegemoet mogen zien.

Misschien ten overvloede wil ik nog benadrukken dat ook ex-spelers met respect behandelt dienen te worden. Ook zij hebben in het verleden hun bijdrage aan VVV gehad. Bij de een met wat meer, bij de ander met wat minder succesvolle periodes.

Laten we er vrijdag samen achter gaan staan…..

 

 

43 Responses

 1. VVV1977VENLO

  Even een antwoord van een eerder bericht wat ik geplaatst heb, ik vind het wel passend bij dit onderwerp:

  Ik vraag me werkelijk af waar sommige gasten zich hier zo druk over maken, en wat ze eigenlijk willen bereiken met hun negatieve commentaar over VVV en Hai Berden. Meen je nu echt dat de beleidsbepalers in De Koel wakker liggen van jullie commentaar.
  Ik heb liever dat jullie SUPPORTERS zich maar zorgen moet maken om de manier van supporteren naar onze club/spelers.
  Ik heb me de afgelopen jaren vreselijk zitten verbijten op O4 hoe bepaalde figuren op o.a boven in O3 het in hun hoofd halen om onze eigen spelers uit te fluiten en/of uit te schelden. En zelfs mede (oudere)supporters uitdagen met hun irritant en arrogant gedrag. Maar de aantallen seizoenskaarten tonen wel hoe de gemiddelde VVV supporter in elkaar zit. Doen ze het aardig dan zit De Koel vol, en is het een paar jaar vechten tegen degradatie dan blijven ze met grote getallen thuis. Ik vindt dit veel zorgwekkender dan wat de beleidsbepalers uitvoeren. Ik weet niet of het iemand opgevallen is, maar bij Willem II zaten er tegen FC den Bosch ruim 8000 man op de tribune, DAT ZIJN PAS SUPPORTERS. Mensen die vorig jaar ook bepaald niet verwend zijn geworden, maar wel de moeite nemen om vol achter hun club te staan in het nieuwe seizoen. Dus de altijd zo negatieve venlonaar/noord-Limburger die zijn pas om zu kotsen!!!!
  Koop een seizoenskaart en laat zien, op een positieve manier dat je van deze mooie club houd!!!!

  1. Donderspeech

   In Tilburg hebben ze ook een reden om naar het stadion te gaan. Zeer goede aankopen gedaan daar. De ambitie die ze hebben daar zetten ze kracht bij met een goed aankoopbeleid. De ook voor VVV interessante spelers gaan liever naar Tilburg. Dit is ook nog een gevolg van de extreem negatieve speelwijze die Tonnie gehanteerd heeft.

   P.s. zal die ´groene´ die jij in mijn nek gepwud hebt zelf wel even weghalen………. over negativiteit gesproken……

  2. marcel

   over je reactie over willem2, en supporters die ook niet verwend zijn. nou ik kan je zeggen, de resultaten waren er niet, maar de strijdlust en passie die de spelers op het veld laten zien daar slaat wel over naar de tribunes.

   De supporters van VVV die zijn niet verwend, want die hebben naast slechte resultaen ook nog eens zoutloos voetbal moeten zien.

   Bij Willem2 vliegen op het veld de vonken ervanaf, Bij VVV was het vorig jaar zo erg dat het publiek vaak pas op kon veren als er een corner, inworp of fout van de tegenstander iets op het veld gebeurde.

   Dat maakt het gewoon een stuk moeilijker, en jammer genoeg wist VVV deze lijn afgelopen vrijdag door te trekken, wat (begrijpelijkerwijs) voor veel mensen een domper was geweest.
   een vergelijk tussen Willem2 en VVV afgelopen seizoen of zelfs afgelopen weekend, slaat mijn inziens dan ook de plank totaal mis.

   Wat losstaat van het feit dat we moeten proberen onze club te steunen. Ik vond de insteek van de spelers afgelopen vrijdag voor de wedstrijd naar het uitvak bijvoorbeeld al een zeer positieve uitstraling hebben. Het uitschelden van spelers behoort niet, maar als je denkt dat er her en der geen mensen meer zullen zijn die een keer schelden, dan kan je dat vergeten, en dat gebeurt echt niet alleen in venlo. En ja zelf kan ik tijdens een wedstrijd ook wel eens een gvd-tje of vrouwelijk lichaamsdeel eruit gooien. Echter dit zal nooit persoonlijk tegen spelers gaan, en na de wedstrijd krijgen ze van mij (want zo hoort het tussen supporters en spelers volgens mij) gewoon een aplaus, hoe er ook gepresteerd is.

   op dat moment je spelers uitfoeteren of zoals vrijdag na de wedstrijd tegen wolters die 15 meter van het uitvak met familie/kennissen stond te praten vind ik niet kunnen.

 2. Ievel Knievel

  @VVV1977VENLO

  Nee, jij bent positief over je medesupporters……VVV supporters zijn altijd wat kritischer geweest, dat moet je weten als je er zo lang komt. VVV trekt ongeveer 1700-3500 vaste fans, die ook komen als het slecht gaat. In de ere zit je, als kijkt naar alle seizoenen op een gemiddelde van 6000 supporters (en ik weet dat er ook wel eens 20000 in de Koel zijn geweest, vandaar gemiddeld).

  Ben het volledig eens met de column, dat er in het stadion altijd gesupport moet worden. Gezongen, aangemoedigd, de mannen vooruit schreeuwen (het Avé inzetten). Je eigen spelers uitfluiten doe je niet. Spelen ze wat minder dan moedig je ze aan, dan schreeuw je ze nara voren, dan zorg je dat ze wat harder hun best doen.

  @VVV1977VENLO Als Hai Berden en andere bestuurders niet wakker liggen van wat de supporters vinden dan zegt dat dus genoeg over hun slechte skills. De club bestaat alleen maar voor en door de supporters. Misschien zou bet beleid wat meer gericht moeten zijn op het vergroten van de vaste groep supporters, die dus ook komen als het slecht gaat? Hier heeft echter zich de afgelopen decennia niemand mee bezig gehouden. Je ziet aan een club als Heracles dat dit wek degelijk kan. Heracles had op Excelsior na ooit de laagste bezoekersaantallen in het Nederlandse betaald voetbal ooit….Naar mijn mening mag je altijd commentaar leveren op het beleid en daar is deze site het ultieme platform voor. Het zou voor de beleidsbeplares pleiten als ze hier dagelijks de posts zouden lezen en met de nuttige bijdrages iets zouden doen! Dat sommige supporters dit verwarren met negativiteit is hun probleem. Mijn oproep aan die supporters is: ga zelf maar eens 90 minuten zingen en positief aanmoedigen. Ik werd er vroeger al ziek van dat Milko Pieren altijd uitgefloten werd, terwijl hij nog niet eens zo slecht speelde en volgens mij meer dan 10 goals scoorde in een seizoen. Kan me nog een pareltje van een doelpunt van hem herinneren.

  1. Ruben

   Nogmaals: “Misschien zou bet beleid wat meer gericht moeten zijn op het vergroten van de vaste groep supporters, die dus ook komen als het slecht gaat?”

   Hoe zie jij dit voor je? Hoe zou jij het aanpakken? Vertel, ik ben benieuwd!

 3. Ievel Knievel

  Als jij dat graag wil horen dan vertel ik dat graag uiteraard. Of je het er mee eens bent mag je helemaal zelf weten uiteraard. Ik zou in ieder geval als beleidsmaker altijd eerlijk zijn. Dat wil niet zeggen dat je alles moet vertellen, maar eerlijkheid en openheid zijn zaken (ook in de marketing, ook al gaat het daar in de eerste plaats niet over) die goed werken als het op klantenbinding aankomt. Goed voorbeeld van niet open en eerlijk zijn: Zeggen dat je niet in Rajcomar geïnteresseerd bent, dat er niks van klopt en 3 weken later loopt hij in een VVV shirt. Je kan dan beter een ander antwoord geven aan een journalist. Ik snap dat je niet alles prijs kan geven als je in onderhandeling bent, maar toch.Dit vergroot je betrouwbaarheid niet. Zeg hoe dingen er voor staan, hoe de vork in de steel zit. Vertel eens aan ons hoe de constructies met buitenlandse spelers lopen. Ik ben namelijk als supporter benieuwd

  De communicatie via de website is prut, als je het vergelijkt met andere clubs. Laat mensen van de club eens wat vaker zeggen hoe het gaat bij de club. Dit zou al dagelijks kunnen bijv..

  Je bouwt aan een goed clubgevoel als spelers met een goed gevoel naar een andere club gaan en nog graag VVV een warm hart toedragen. De meeste spelers die VVV verlaten zijn blij als ze hier weg zijn en laten hun gezicht er nauwelijks nog zien. Dat zegt iets over beleid. Ik vind het fijn dat spelers als Linssen en Cullen nog wel eens hun gezicht laten zien. Dit laat zien dat zij wel goed behandeld zijn. Zo zou het met bijna iedereen moeten gaan. Ik snap dat de meeste betaald voetballers niet de makkelijkste jongens zijn, maar daar hoor je dus iets op te bedenken.

  Slecht beleid is van de ene op de andere dag je vrouwentak opheffen onder druk van PSV. Of je het eens was met vrouwenvoetbal of niet, dit vergrootte zeker de identiteit van VVV en werkt zeker mee aan een grotere achterban en een positie binnen de maatschappij.

  Wil je meer trouwe supporters dan moet je er aan werken dat een gemeente met 100.000 inwoners trots is op zijn voetbalclub. In Venlo is slecht een heel klein deel supporter, verhoudingsgewijs, VVV is een grote gemeente in NL, maar heeft in verhouding ene kleine achterban .Er zijn dus een hoop bezwaren om VVV niet te supporteren. Achterhaal eens waar dit door komt. Ga eens met deze mensen in gesprek. Organiseer eens de supportersavonden in het centrum, in de Maaspoort, Central of de Klep bijv. Daar waar mensen komen. Daar waar Venlonaren makkelijk naar binnenstappen. Ga met je selctie ook de regio/ provincie in. Dwz zeggen in gesprek met de supporters van Roermand tot aan Boxmeer, van Deurne tot aan Velden. Bezoek buurtzaaltjes, dorpscafé’s met je selectie. Wil je maatschappelijk betrokken zijn? Dan verplicht je de spelers om zichtbaar goede doelen werk in de gemeente te doen. Dit moet dus vaak het lokale nieuws halen. En alle spelers zouden er aan moeten geloven. Wil je de veel genoemde zogenaamde Duitse achterban het stadion inkrijgen? Dan zul je je veel vaker moeten laten zien in het Duitse achterland, als club, als selectie. Ga wat vaker over de grens oefenpotjes spelen, Ga er trainen op de mountianbike, prachtige natuur bij Hinsbeck, Doe eens een training op de velden van SV Straelen, werk eens wat vaker samen met de duitse prof- en semi-profclubs net over de grens (zitten er genoeg) ga met de selectie naar Duitse buurtzaaltjes om met die potentiële supporters te babbelen. De supporters van VVV kunnen het goed vinden met de KFC. Misschien moet je als club daar eens wat meer mee doen. Als je serieus iets in Duitsland wil doen moet je populaire duitse oud voetballers uit de regio vlak over de grens halen bij je organisatie. Dit zorgt daar voor media aandacht en trekt fans. Is er een VVV-TV, op de Duitse lokale TV? Is er überhaupt VVV-TV op lokale omroepen in de regio Venlo in Nederland? Kunnen mensen in Boxmeer VVV-TV kijken op hun lokale omroep?

  Wat ik mis op technisch vlak is het zichtbaar naar de buitenwereld laten zien wie en wat je netwerk is en daar ook zichtbaar gebruik van maken. Als je toch al wel eens spreekt met Lukuhay, voordat mensen weer vragen hoe ik dat weet> interview VI (echt een goed uithangbord voor de club, wordt niks mee gedaan), praat dan ook eens over de uitleen van spelers. Waarom geen samenwerkingsverband met Hertha als er toch een clubman aan het roer zit. Huur spelers die daar het eerste niet halen voor minimaal twee seizoenen. Maak gebruik van je clubmensen die overal zitten. Waarom niet vaker spelers van AZ halen, als je een Stewart op een strategische plek daar hebt zitten? Ik noem maar eens wat. Haal, zoals Huub, oude populaire clubmensen bij je club en laat ze werk doen wat te maken heeft met het naar buiten treden van je club. Een Cruyff revolutie in het klein.

  1. Ruben

   Een heel betoog, maar niets waarvan de club structureel op een hoger niveau gaat voetballen. Tevens ook nog enkele onjuistheden bevattend.

   1. natuurlijk ga je niet prijsgeven met welke spelers je bezig bent. Je gaat anderen niet wijzer maken, waardoor je hier zelf de dupe van kunt worden.
   2. Er ís vertelt hoe de constructie met buitenlandse spelers in elkaar zit. Er worden alleen geen namen genoemd. En dat is heel logisch.
   3. Het vrouwenteam is opgeheven, omdat bijna alle speelsters naar PSV gingen. Er was dus geen team meer.
   4. Dat ex-spelers hun gezicht niet laten zien bij VVV zegt niets. Dat gebeurd overal. Hoe vaak loop jij nog bij je ex-werkgever binnen?
   5. Venlo een grote gemeente? Venlo is een kleine stad zul je bedoelen! Kijk eens naar Den Bosch, MVV, Dordrecht, Almere, Emmen, Oss etc. allemaal steden met meer inwoners, waar het voetbal en support echt minder is.
   6. Wie zegt dat ze hun netwerk niet aanspreken? Ze hebben ieder jaar bij PSV aangeklopt, maar kregen steevast nul op rekest!
   7. Een trainer beslist niet of spelers worden verhuurd. Dat beslist een voorzitter of TD.
   8. Je kunt wel populaire, clubmensen binnenhalen. Maar dan moeten die ook wat toevoegen. en niet in de jaren 80 horloges hebben moeten verkopen op de markt…

   1. Ievel Knievel

    dan toch maar een reactie:

    1. zei ik zelf ook al, maar dat is iets anders dan LIEGEN
    2. Wordt helemaal niet verteld hoe die constructie precies in elkaar zit.
    3. Dus onder druk van PSV. Je laat je dus als club piepelen
    4. Ja, doe ik wel, voelde me er thuis
    5. Emmen is geen grotere stad, MVV is qua club echt niet kleiner dan VVV. Trekt ook vaak meer publiek in de Juup door de jaren heen.
    6. Als alleen PSV je netwerk is, ben je maar zielig (zoals jij ook al aangeeft zet dit geen zoden aan de dijk)
    7. Stewart is technisch verantwoordelijk en Lukuhay is een ingang. Die kan je wel degelijk helpen.
    8. Lijkt me logisch.

 4. Venske

  De basis van supporter worden of zijn is een wisselwerking tussen club, spelers, of misschien iets heel anders (is heel persoonlijk). Maar een van de belangrijkste zaken hierin is passie, beleving en goed aansprekend voetbal.
  Helaas, dat hebben weet afgelopen seizoen allemaal gemist. (Het geeft de ongeschiktheid van ene heer Soentjes aan, dat hij niet tijdens het afgelopen seizoen dit heeft zien gebeuren en zo wel dat hij niet heeft ingegrepen.) dit in tegenstelling met W2. Ik heb toevallig twee thuiswedstrijden in Tilburg mogen meebeleven. Een verademing met het duffe antivoetbal in de Koel. Geen wonder dat de eerste thuiswedstrijd in Tilburg weer 8000 toeschouwers trekt. Zaterdag in Eindhoven heb ik iets meer beleving gezin, maar bij onze Prince en Reimerink ( had die toch weggegeven aan Go Ahead) was dat weerom te huilen. Als er zaterdag niet tot het gaatje wordt gegaan vrees ik het ergste voor de toeschouwersaantallen in de komende tijden en wordt het gewoon rechter rijtje……triest maar waar!!!

  1. sultana

   Een ex school medewerker als directeur van een betaalde voetbalclub, dat zegt genoeg en dat roep ik al een tijdje en blijf ik roepen. Wat VVV mist is een directeur met voetbal kennis, dat gaat VVV ooit een keer opbreken. Telkens weer spelers huren die na een seizoen vertrekken, op die manier kun je niet bouwen aan een team en dien je elk seizoen weer opnieuw te beginnen. Wederom hebben we op dit moment een aanval waar je nog geen deuk mee in een pakje boter schopt en dat is al een aantal seizoenen zo daar zou Soentjens zich eens druk om moeten maken. En wbt de aantal toeschouwers bij Willem II dat zegt genoeg over het vertrouwen in het team, vorig jaar werd er elke week gevochten, passie en strijd geleverd iets wat in de Koel niet te zien was en dat slaat over naar de tribunes. Verder heeft Willem II zich samen met Sparta goed versterkt, als je het mij vraagt maken beide een goede kans op het kampioenschap. Na het vertrek van Lokhoff en het aanstellen van Trost had ik er echt weer vertrouwen in, had verwacht dat er geinvesteerd ging worden in een goede selectie maar niets is minder waar. Toch verwacht ik dat Trost meer uit de spelers haalt dan Lokhoff gedaan heeft maar dat heeft tijd nodig, verwacht dat dit nog enkele weken nodig heeft en dat het vrijdag een hele zware dobber gaat worden voor VVV. Maar zoals laatst iemand als schreef hier, GAE is 6e geworden en toch gepromoveerd, ik hoop echt dat we een leuk seizoen tegemoet gaan. Heb nog steeds vertrouwen in Trost, forza VVV

   1. Koelie

    Een week niet ingelogd en meteen 100 posts stront verder. Wat is er toch een hoop onzin geschreven de afgelopen week. Allemaal gefrustreerde mislukte sollicitanten bij Seacon? Terecht overigens met niveau kleuterschool kom je zelfs als containerschrobber niet aan de bak. Toch netjes van Hai dat hij nog niemand heeft aangeklaagd voor laster.

    Sultana, niks persoonlijks hoor maar jij hebt toevallig als laatste gereageerd. Maar ik vind wel dat je een beetje piepklein beetje te hoge verwachtingen hebt. Willem II heeft 20 spelers zien vertrekken en konden meteen aan de slag om nieuwe spelers te halen. VVV zat nog vast en nog steeds aan een hele dure inboedel. Daar komt nog een budgetverlaging bij van ongeveer 40% dus dan kan je al aan je water aanvoelen dat er geen dozijn nieuwe spelers worden aangetrokken. Ik vind het nog wel meevallen, ben alleen verbaasd over de keuze voor Rajcomar. In Eindhoven was hij verschrikkelijk lam (andere spelers ook, maar hij stak daar met kop en schouders boven uit). Maar Trost zal wel vertrouwen in zijn kunde hebben, anders hadden ze hem niet gehaald. En aangezien ik Trost al meer zinnige dingen heb horen roepen in een maand dan Lokhoff in anderhalf jaar, krijgt hij nog het voordeel van de twijfel.

    Ik ga er vanuit dat Nwofor, Türk en Mäenpäa nog zullen vertrekken. VVV zal met de prijs gaan zakken om ze nog verkocht te krijgen om dure salarissen weg te kunnen strepen. Ik ben heel benieuwd of ze dan nog vervangers kunnen halen en het liefst een creatieve spelmacher. Sowieso geen spelers die er meteen zullen staan. Reken maar op een lang seizoen met hopelijk een top vijf plek maar waarschijnlijk daar net iets onder. Met de sportieve groeten van T. Lokhoff – voor al uw sloopwerkzaamheden.

   2. tulipanes

    als turk en maenpaa vertrekken wordt promoveren erg moeilijk, deze twee steken er met kop en schouder bovenuit.

    verder een zeer goede reactie, niks aan toe te voegen.

 5. Horstenaar

  Het kan altijd wel een wedstrijd tegenzitten.
  Moedig het elftal aan en schreeuw die ballen
  de goal van de tegenstander in…
  Met al dat negatief gedoe spelen jullie over
  2/3 jaar tegen Wittenhorst!
  Laat het elftal merken dat jullie als een BLOK
  achter hun staan.

 6. Venlonaerke

  Ik ben erbij vrijdag. Supporter ben je in goede en slechte tijden. Na het “Lokhof” debacle van afgelopen jaar, kan het er alleen maar beter op worden.

  Alles heej is VVV, en det blief auk.

 7. Goodie

  Ik snap sommige vergelijkingen van mensen hier niet. 8000 supporters bij willem2? Wat te denken dat het een derby was? 7000 supporters bij jong Ajax? Wat te denken van dat een papa met 2 kinderen (die vakantie hebben) voor nog geen 8 euro een wedstrijd kunnen bezoeken?

  1. jason

   Doe dat dan wel na de wedstrijd op de parkeerplaats 1 op 1 en niet als een lafaard anoniem met meerdere op een tribune. Bij de weg Boymans werd hier op een gegeven moment uitgekotst omdat hij te traag was en er niets van kon. Dus wat is het probleem ?

   Lang leve De Koel

 8. Ievel Knievel

  Ach Jason,

  Dit zijn dezelfde types die het nodig vonden om Milko Pieren week in week uit bij ieder balcontact uit te fluiten (had meer te maken met te hoge verwachtingen van het publiek, dan van hemzelf ik noen hem geen topsits, hij zichzelf trouwens ook niet; ik denkd at hij door al dat uitfluiten een betere voetballer is geworden) mooi van Pieren dat hij op zo’n moment ene hele mooie volley erin schoot, Sibon was ook maar een houterige Klaas (raar dat hij dit niet vergeten is), Vampeta kon er ook niks van. Graeff in zijn eerste seizoenen ook niet (ook regelmatig uitgefloten), nu moet Boymans weer uitgefloten worden? (Waarom eigenlijk? Wat heeft Boymans misdaan behalve veel gescoord voor VVV?) Calabro kon er ook niks van. Nu hoor ik weer dat hij alleen rendeerde door Honda (wat natuurlijk flauwekul is: 2007/08; VVV-Venlo; 13 wedstrijden: 5 doelpunten; Eredivisie). Toen was er nog geen Honda. En ik ben nu trouwens een hoop spelers vergeten. (Yoshida speelde ook vaak kut, zelfs na Meeuwis eerste periode was men blij dat hij “opgerot” was, de koek was op volgens sommigen., noem maar op.

  Helaas komen er nogal wat van dit soort figuren langs bij VVV; en die maken de sfeer er niet beter op. Vreemd genoeg hebben ze dat zelf niet door. Net als dat er mensen zijn hier die mij de hele tijd door het slijk moeten halen, simpelweg, omdat ze het niet met me eens zijn. Vervolgens mij dan vreemd genoeg hetzelfde verwijten. Triest maar waar.

 9. YowVVV

  Wat is jullie probleem?
  Als ik minder respect voor iemand heb hoef ik dat toch niet verbaal of non verbaal in het stadion te laten horen of tonen. Ik geef alleen aan dat zo n Boymans niet een oud speler is van vvv die ik me wil herrineren. Persoonlijk. Qua spel en que persoonlijkheid. Dat is het. Maar ga maar in de slachtofferrol ofgooi me maar op de hoop haha

  1. Goodie

   Nope. Vind ik overigens wel vreemd. Dat je Rajcomar de kans wil geven oke… Maar Nwofor is gewoon beter, en waarom niet laten spelen zolang we hem nog hebben?

   1. tulipanes

    Trost zal daar wel een goede reden voor hebben. ik denk dat dit te maken heeft met zijn instelling tijdens de training. toch vind ik dat je hem gewoon moet laten spelen, omdat hij 2 klassen beter is dan rajcomar.

    ik hoop morgen (misschien tegen beter weten in) op drie punten èn supporters die onze club steunen, niet uitfluiten.

    forza venlo!

 10. Pingback : 1terrorists

Leave a Reply