VVV-Venlo

Supportersavond 21 oktober

Binnenkort is er weer een supportersavond bij VVV-Venlo! De club zet het volgende op de website over die avond:

“Elk seizoen weer levert de Supportersavond mooie discussiepunten op en geeft het de club weer nieuwe inzichten vanuit de supporters over bepaalde zaken. Vanwege die reden vindt op maandagavond 21 oktober wederom een Supportersavond plaats in Covebo Stadion – De Koel -. Supporters worden deze avond bijgepraat over actuele ontwikkelingen binnen onze club. 

Tijdens deze avond krijgen onze fans de kans om vragen te stellen aan algemeen directeur Marco Bogers en kan er kennis gemaakt worden met hoofdtrainer Robert Maaskant.

De Rabobank Venlo Businesslounge opent om 19.00 uur. Een halfuur eerder, om 18.30 uur, start de wedstrijd Jong VVV-Venlo – Jong FC Dordrecht. Onze fans zijn natuurlijk ook van harte welkom om deze wedstrijd bij te wonen. Het volledige programma vind je hieronder:

Programma
19.00 uur | Inloop
19.30 uur | Aanvang Supportersavond met Marco Bogers en Robert Maaskant
21.00 uur | Informele borrel
22.00 uur | Verwachte eindtijd programma”

Op deze avond heb je een uitgelezen mogelijkheid om alles te vragen en te zeggen over VVV. Of het nu sportief is of juist meer financieel, je kunt met je vragen terecht. Wij benadrukken dan ook om te komen want ieder commentaar dat je op deze site kunt geven, kun je nu aan de verantwoordelijke mensen geven en dat kan uiteindelijk leiden tot verbeteringen.

Wij zullen er uiteraard ook zelf zijn, mochten jullie nog andere vragen hebben.

4 Responses

    1. Godfried

      Nog vóór de herfst weer thuis. Dat moét een record zijn. Sneu voor hem (en Driessen?)

      Maar dat krijg je als je snel financieel gewin kiest boven de weg der geleidelijkheid. Hoop dat hij nu wel een verstandige keuze maakt met het oog op de toekomst.

Leave a Reply