Supportersavond 3 oktober

Op maandag 3 oktober organiseert VVV-Venlo wederom een supportersavond. Nadat deze afgelopen zomer al plaats had gevonden nadat de druk ineens erg groot werd, is er maandag weer een kans om als supporter je vragen af te vuren op de directie vanaf 20:00.

De club wilt graag haar supporters meer horen en er meer aandacht aan gaan besteden werd afgelopen supportersavond al duidelijk. Het doel is daarom ook om meerdere avonden dit seizoen te gaan organiseren. Tijdens de supportersavond zullen Marco Boogers, Willem Janssen en trainer Rick Kruys aanwezig zijn om vragen te beantwoord.

Aanmelden kan per mail via: communicatie@vvv-venlo.nl, vooraf vragen indienen is niet noodzakelijk.

5 Responses

 1. supportertje

  Het moment voor supporters en criticasters, om komen met je vragen, en kritiek die je zeker kan en mag geven. De juiste personen zullen aanwezig zijn, en mochten die er niet zijn, dan nog kun je om een antwoord vragen. Echter het gegeven antwoord zal niet altijd welgevallig zijn, maar het is een antwoord. Iedereen heeft als supporter zijn hart wel bij VVV liggen. Ook de mensen die vaak kritiek leveren, maar laat je horen. Dat is de enige manier om duidelijkheid te krijgen, of een poging daartoe. Helaas zullen we niet alles te horen krijgen.

  1. Ievel Knievel

   @supportertje

   Het zijn compleet geregisseerde en georkestreerde propaganda-avonden; zie de zomereditie, die vakkundig onhandig gepland werd. Daarnaast was het weer een wegmoffel- mooi weershow. Zoals altijd.

   1. supportertje

    Hoop dat je aanwezig bent op deze avond. Een aantal opmerkingen die je geplaatst heb op dit forum zit echt wel iets in. Vooral de kritiek op Bongaerts, en de jeugdopleiding, en buitenspelers zijn bij mij blijven hangen. Mooi als je dit nu eens voorlegt aan de aanwezigen van de staf en Marco.

 2. Grad

  @Gerardus je verhaal klopt niet helemaal. VVV heeft de supporters, waarvan het mailadres geregistreerd staat, een uitnodiging gestuurd voor deze supportersavond met o.a. de volgende inhoud:
  ‘Op de supportersavond worden de aanwezigen meegenomen in de laatste ontwikkelingen binnen de club. Algemeen Directeur Marco Bogers, Technisch Manager Willem Janssen en hoofdtrainer Rick Kruys zijn aanwezig om al jullie vragen te beantwoorden! Daarnaast zullen er ook een aantal spelers van de partij zijn.’

Leave a Reply