Supportersmagazine The Good Old gaat digitaal

Waar de voorafgaande jaren het blad alleen beschikbaar was voor Fanclub leden is er nu besloten om de verspreiding te veranderen en te vergoten. Het blad zal namelijk een online magazine worden wat openbaar verspreid gaat worden.

De keuze voor een digitaal magazine heeft twee redenen volgens de redactie van het magazine. Ten eerste is het goedkoper om het magazine te publiceren, er zijn namelijk geen drukkosten. Ten tweede kan de verspreiding van het magazine vergroot worden.

Elke uitgave zal een thema krijgen. Het thema van de editie die komende week verschijnt is ‘nieuw’. Dit thema zal als een rode draad door The Good Old lopen.

In het nieuw online magazine van The Good Old zal er aandacht zijn voor de geschiedenis van VVV-Venlo, zullen er diverse columns in komen en zal er een ingezonden brief van Maya Yoshida worden gepubliceerd.

De papieren oplage zal niet helemaal verdwijnen. Eenmaal per jaar zullen de leden van de fanclub een speciale exclusieve jaaruitgave ontvangen.

In samenspraak met de Fanclub en de redactie van The Good Old magazine, zullen wij van Venlonaren het magazine op onze website gaan delen.

Bron: Redactie The Good Old

1 Response

  1. Pingback : Supportersmagazine The Good Old gaat digitaal - VVV Venlo

Leave a Reply