VVV-Venlo

“Susic gaat uit van vertrek bij VVV-Venlo”

De nodige vragen kwamen op gisterenavond bij de wedstrijd tegen Venlosche Boys. Tino-Sven Susic was wel aanwezig, maar speelde niet. De Limburger meldt dat dit als voorzorg gebeurde, omdat de aanvallende middenvelder rekening houdt met een vertrek uit Venlo.

Susic zei het volgende tegen de krant: “Ik ben niet geblesseerd. Ik doe uit voorzorg niet mee.’’ Het lijkt er op dat de middenvelder aast op een vertrek en ook VVV staat daar niet onwelwillend tegenover; zij willen namelijk ook winst maken op de speler.

De middenvelder zegt nog meer: “Ik wil niet geblesseerd raken tijdens een oefenwedstrijd. Tegen Sint Truiden zal ik waarschijnlijk ook niet meedoen.” Er is nog geen concrete interesse volgens de speler, maar hij zegt wel dat er gesprekken gaande zijn.

Wordt uiteraard vervolgd..

51 Responses

 1. RuiverCity

  Zou zonde zijn en betekenen dat VVV op zoek moet naar een andere spelbepalende middenvelder. Het team raakt op deze manier niet echt ingespeeld. Hopelijk is het geld goed zodat ze een goede vervanger kunnen halen.

  1. Noordsupporter

   Is zeker jammer, maar ze weten al lang dat ze hem bij een goed bod gaan verkopen. Daarom speelt hij nu ook niet meer en is er met Neudecker al een vervanger. Wellicht/hopelijk komt er nog een middenvelder bij, maar afgelopen seizoen hadden we ook geen stand in voor Susic. Vind het persoonlijk een prima speler maar stond niet eens altijd in de basis.

 2. chretien

  Speler waarvoor fans naar het stadion gaan. Aderlating betekent zijn vertrek zeer zeker.
  Wellicht heeft VVV zijn vervanger als op het oog?
  Iemand die transfervrij of veel minder kost dan Susic?
  Ik ben erg benieuwd…

 3. Godfried

  Tja, als vvv ook hier een leuke winst op kan maken, direct verkopen.
  Aanvallend bij vlagen natuurlijk meer dan goed. Maar ook vaak onzichtbaar en laconiek.
  Verdedigend amper aanwezig.

  Denk dat VVV al lang een vervanger op het oog heeft. Denk dat ze er wel eens beter uit gaan komen.

 4. Koelie

  Neudecker is zijn vervanger.
  Nog een buitenspeler en een rechtsback en dan zullen ze wel klaar zijn met halen van spelers. Ik hoop op nog meer voor de breedte maar dat zal er wel niet inzitten.

 5. Donderspeech

  Was bij de training gisterochtend. Op het einde van de training stond susic nog een balletje te trappen met Luc Nilis. Hij kreeg de opdracht van Luipers om aan te sluiten bij de cooling down. Had daar zichtbaar moeite mee. Was op het einde van de cooling down ook als eerste vertrokken. Die zien we niet meer terug bij VVV. Neudecker is een meer dan waardige vervanger. Ook creatief maar op een minder gevaarlijke manier voor het team.

 6. Hup VVV!

  VVV heeft direct al aangegeven dat Susic zeer waarschijnlijk zou vertrekken, jammer maar dit was wel te verwachten.

  Een rechtsback en een buitenspeler zijn ook de spelers die ik zeker nog verwacht.
  Wellicht dat er nog een 2e buitenspeler aan toegevoegt wordt voor de breedte van de selectie.
  Of er wordt gewacht op het einde van de transferperiode om dan een buitenkans binnen te kunnen halen

 7. lucien1978

  Dat Susic vertrekt vind ik niet zo erg.

  Met momenten geniaal, maar veels te vaak op belangrijke plekken in het veld dom balverlies.

  Stond niet voor niks erg vaak reserve.

  Hier zijn betere spelers voor te krijgen. Neudecker bijv. Is gewoon beter

  1. zuid1

   Knap dat jij dat ziet na 3 wedstrijden tegen Amateurs. Totaal andere speler dan Susic. Dit soort spelers zijn in goede doen goud waard voor een team. Tuurlijk neemt hij soms risico maar dat hebben alle creatieve spelers toch ? Beter dan 11 van die eenheidsworsten die niets creëeren. Maar bij een goed bod mag hij van mij weg hoor.

   1. lucien1978

    Ik ben ook een fanatieke volger van het Duitse voetbal. Ook de 2de en 3de divisie.

    Susic was gewoon veel teveel afwezig.

    Kijk ook eens naar zijn vorige clubs. Op zijn thuisland na eigenlijk overal op de bank gezeten.

    Nogmaals , prima voetballer maar teveel afwezig en teveel dom balverlies

 8. Luis Erique

  Overigens vind ik dat een creatieve speler wel meer dan 1 assist mag geven in een heel seizoen, dat is de reden dat ik bij een goed bod wel kan leven met een vertrek van Susc.

 9. Rikki077

  Dat zou een aderlating zijn. Probeer maar weer eens dit kaliber speler in je elftal te krijgen. Gisteren henb ik aandachtig de oefenwedstrijd gevolgd tegen de Venlosche Boys. Natuurlijk ga ik nu af op slechts één wedstrijd. Ik ben echter geschrokken van het niveau. Doorgaans ben ik altijd positief ingesteld Maar ditmaal In negatieve zin (srry…)
  Vergeleken met de voorbereiding vorig jaar zag ik een zichtbaar zoekende ploeg die chaotisch voetbalde. Weinig spelers vielen in positieve zin op. Het was ronduit slecht.

  Een creatieve middenvelder en een echte spits zijn minimaal noodzakelijk om bij de onderste 5 ploegen mee te doen dit nieuwe seizoen! Er dient nog echt iets te gebeuren. Forza VVV

  1. LJ

   Dan heb je vorig seizoen tijdens de voorbereiding de wedstrijd tegen wittenhorst niet gezien zeker. Die werd ternauwernood met 0-1 gewonnen.

   VVV is op trainingskamp. De trainingen zijn zwaar en als op de wedstrijddag smorgens nog een training staat kan ik me heel goed voorstellen dat de scherpte er savonds wel een beetje af is.

   Geen ramp dus dit soort wedstrijden.

   1. De Koel

    Mee eens LJ. Daarnaast heeft VVV veel nieuwe spelers, dus het heeft gewoon tijd nodig om bepaalde automatismen erin te slijpen. De HTM geeft straks een beter beeld van hoe de ploeg ervoor staat.
    En vergeet niet dat VVV de afgelopen twee seizoenen steeds de kern van de selectie bij elkaar heeft weten te houden. Zeker aan het begin van de competitie is dat een groot voordeel, doordat deze spelers weten wat ze aan elkaar hebben. Dat is nu dus anders.

 10. jurgen

  Mocht Sarpei beschikbaar zijn en is hij nog steeds een beetje buitencategorie, in positieve zin, kijken of hier een mogelijkheid bestaat, speelt nu in de 2e Bundesliga. Mocht hij nu in het bezit zijn van een Duits paspoort, zal het salaris door VVV wel op te hoesten zijn.

 11. mats

  Susic weg? Mooi!
  Mocht weg bij Antwerp terwijl die gepromoveerd waren. Dat zegt al genoeg.
  Het is best een aardige speler, maar ik denk dat hij vorig jaar maar voor 20% inzet heeft getoond en dat zijn hart sowieso nooit bij VVV heeft gelegen.
  Voor een creatieve middenvelder veel te weinig goede passes, knullig balverlies, weinig verrassend, slecht meeverdedigend, sjokkend over het veld met constant chagrijn.
  Mag wat mij betreft t.e.a.b weg!
  En door!

 12. robbaan

  Gisteren van goed geinformeerde bronnen, vernomen dat Susic vertrekt.
  Dat die rechtsback en rechterspits rond of zo goed als rond zijn. Bij die back gaat het om die eerder genoemde Tobias Pachonik.

 13. ponnie veag oet de pan

  Susic is een man met geniale passes en een speler waarvoor je naar het stadion komt! Als die weggaat vind ik dat een gemis voor vvv want een vervanger moet zich eerst maar eens bewijzen! Met susic weet je wat je in huis hebt! Jammer!

  Mbt linthorst: dat is niet hetzelfde type als susic, linthorst is meer een stofzuiger op het middenveld met af en toe goede acties en passes naar voren! Is dus meer een type danny post.

   1. ponnie veag oet de pan

    Als susic reserve stond was het eerste wat je hoorde al het geklaag waarom steijn hem reserve had gezet.. dan heb je al genoeg bewezen.. als je niet ziet hoe goed susic voor vvv is/was aan creativiteit en pasjes naar de spitsen bracht dan heb je geen verstand van voetbal

   2. Goodie

    Als we de publieke opinie moeten geloven was Susic de sterspeler en kon Seuntjens er niks van. Maar als we de cijfers er bij pakken geeft Seuntjens gemiddeld 1 assist per 376 minuten en Susic 1 per 1083 afgelopen seizoen.

  1. zuid1

   Of Veerman van Volendam ook een groot talent. Van den Boomen blonk vorig seizoen iedere wedstrijd bijna uit dus dat is zeker een goede
   Optie. Ook El Jebli zou ik een goede vinden. Maar Stan waarschijnlijk wel een verrassing uit de hoed toveren 😉

 14. De Koel

  ik ben benieuwd of er vandaag nieuwe spelers gepresenteerd worden. Ik verwacht in ieder geval Pachonik. Maar misschien heeft Stan nog een verrassing in petto.

 15. festina lente

  Heracles Almelo heeft inmiddels zeven Duitsers in de selectie en dat leidt hier en daar tot wat gemor bij de buitenwacht. Technisch manager Tim Gillessen en trainer Frank Wormuth zien er echter geen probleem in.

  “We concentreren ons liever goed op één land dan dat we in zeven landen een beetje doen”, legt Gilissen uit tegenover Tubantia. “Voor ons is Duitsland interessant omdat er een cultuur heerst van hard werken en omdat Duitse jongens zich hier snel aanpassen. We zoeken primair naar spelers uit Nederland, maar als dat niet lukt, kijken we over de grens.”

  Trainer Wormuth wijst bovendien naar het financiële aspect. “We hebben veel contact gehad met Nederlanders, maar zij vragen meer salaris en hun transferbedragen zijn hoger”, legt hij uit. “De markt in Duitsland is veel groter. In de Derde Bundesliga lopen spelers die minder geld vragen en een goed niveau hebben. Het tweede niveau is al onbetaalbaar voor ons.”

  voetbal primeur over heracles.

 16. Godfried

  Vanavond dus de eerste serieuze tegenstander voor VVV tegen de nummer 7 uit België van afgelopen jaar.
  Nu kunnen we zien wat de nieuwe aankopen waard zijn. Jammer dat de nieuwe (?) rechtsback er nog steeds niet is. Dit soort wedstrijden speel je natuurlijk met je sterkst mogelijke opstelling.

  Ben heel benieuwd. Jammer van de ietwat vroege aanvangstijd. 18.30 uur is nét te vroeg voor de werkende supporters onder ons.

 17. Dond

  Had gisteren ook gehoopt op een nieuwe spelers, en nieuw shirt.
  Vorig jaar, konden we er 2 verwelkomen + het nieuwe shirt.
  De spelersgroep werd wel gepresenteerd, maar had toch nog op een verrassing gehoopt want toch net wat extra brengt.

  Blijft nu lang stil op transfergebied, kunnen we op korte termijn nog iets verwachten?
  Of iemand een leuk nieuwtje / roddel die je hier kan melden?

 18. Knoajboks

  3-3 zojuist, eerste helft matig van beide kanten met weinig kansen, 2e helft was een stuk leuker met 5 doelpunten. Leuk om de nieuwe spelers aan het werk te zien, €7,50 entree wel wat aan de hoge kant voor “enne schemele” oefenwedstrijd

  1. Knoajboks

   Das wel een beetje kort door de bocht, eerste helft geen kansen voor Sint truien, 2e helft diverse wissels aan de kant van VVV waardoor er wat meer ruimte kwam achterin…tsja oefenwedstrijden zijn er voor om dingen uit te proberen en spelers wat speeltijd te gunnen. 3-2 van VVV was trouwens dik buitenspel…gelukkig geen VAR 😉

   1. Godfried

    dat vind ik dan weer wat kort door de bocht, aangezien vvv pas willende na de 2 goals van stvv.

    maar goed het zijn slechts oefenwedstrijden. het viel me alleen op. tegen 3 amateurteams toch 3 tegengoals. meer niet. kan ook komen doordat ze aanvallender staan.

   2. Grad

    Dik buitenspel is overdreven. Was de VAR er geweest, dan hadden ze de beelden vaak moeten herhalen om te zien of het buitenspel was. Ik stond op dat moment ter hoogte van de grensrechter en Paul Wienhoven stond op een lijn met Opoku, en bleef achter de bal op het moment van afspelen. Grensrechter legde het ook zo uit aan protesterende spelers van STVV

   3. Knoajboks

    Ok, ik stond bijna bij het scorebord en vanuit mijn standpunt leek het (dik) buitenspel, kan me natuurlijk vergissen.
    Ben iig benieuwd naar het komend seizoen, de nieuwe spelers maken een “frisse” indruk en lijken VVV ook echt beter te maken. Susic mag trouwens wat mij betreft weg, met linthorst hebben we de vervanger al in huis!

  1. Godfried

   hoezo denk je dat? vanwege de concurrentie of omdat je denkt dat het team kwalitatief minder is?

   vwb het eerste denk ik wel dat het zo is. Fortuna en Emmen bijvoorbeeld hebben zich écht goed weten te versterken. Met Twente er bij heb je sowieso een extra grote tegenstander. het lijkt dat RKC echt de mindere is. samen met SPARTA.

   Ook degraderen er dit jaar 2 teams ineens. ook niet onbelangrijk.

   Toch denk ik dat VVV voetballend wel eens beter voor de dag kan komen dan de vorige twee seizoenen. al moet er wel echt nog wat bij. mocht susic vertrekken zeker nog een middenvelder, rechtsback en een buitenspeler.

   1. ponnie veag oet de pan

    Ik denk ook dat dit het zwaarste seizoen gaat worden. De vorige jaren had je een speelwijze waarvan iedereen wist wat er van hem verwacht werd. Er is nu een nieuwe trainer die anders zal spelen en accenten op andere vlakken gaat leggen. Ook is het halve team nieuw. Vvv zal gewoon weer tegen degradatie moeten strijden en dat zal zwaar worden. Ook hebben we afgelopen seizoenen een smalle selectie gehad maar wel mazzel met blessures. Ook dit jaar zal het geen vetpot zijn in de breedte dus hopelijk blikven blessures ons bespaard.

   2. lucien1978

    Ik vind juist dat VVV zich tot op heden prima versterkt heeft.

    De eerste 11 zijn gewoon prima spelers.

    Linthorst is ook weer een jaartje verder.

    Er moet idd wel nog een rechtsachter en 2 buitenspelers bij.

    Wat betreft Fortuna en Emmen ben ik het niet met je eens.

    Bij Emmen zijn 21!!! Spelers weggegaan waarvan heel veel basisspelers. Ze hebben zich weliswaar druk begeven op de transfermarkt maar er zijn maar iets van 7 spelers aangetrokken tot nu toe.

    Fortuna een beetje van hetzelfde. Daar zijn ook meer spelers weggegaan.

    Voor de rest heeft Ado , Heerenveen, etcetc zich ook nog maar amper begeven op de transfermarkt.

    Met RKC en Sparta ben ik het wel met je eens. Dat zijn de zwakke broeders. Dan vooral RKC.

    Ik zie het seizoen erg positief tegemoet.

 19. lucien1978

  Mauro Junior heeft het trainingskamp verlaten om een huurtransfer af te ronden naar een eredivisie club.

  Ik heb echt goede hoop dat die naar VVV komt.

  Dat zou echt een geweldige versterking zijn .

Leave a Reply