SVC 2000 – Jong VVV-Venlo 0-2

Het ingelaste oefenduel tussen SVC2000 en Jong VVV-Venlo heeft een zege opgeleverd voor de beloften van de Koelclub. In Roermond won de formatie van trainer Ben van Dael met 0-2 van de tweedeklasser.

VVV-VenloDe treffers werden eerlijk verdeeld over beide helften. In tegenstelling tot het duel van een week eerder tegen Wilhelmina’08 speelde Jong VVV-Venlo zeer matig. Het belangrijkste was echter dat de spelers speelminuten maakten en dat er een zege werd behaald. Anil Gülner voor de rust en Karoj Sindi in het tweede bedrijf waren de makers van de doelpunten. Aanstaande maandag staat er weer een competitieduel op het programma. Dan ontvangt Jong VVV-Venlo op eigen veld de beloften van FC Volendam. Voor de beker wisten de geelzwarten enkele weken geleden met 2-1 te winnen. 

Donderdag 8 september 2011

SVC2000 – JONG VVV-VENLO 0-2

27. Anil Gülner 0-1, 50. Karoj Sindi 0-2.

Opstelling Jong VVV-Venlo:

Luuk Peeters (70. Pierre Schmitz); Gino Pieter (70. Umut Sezer), Roy Heesen (46. Andreas Jeurissen), Stan Versleeuwen, Stevie Hattu; Mike van den Ban, Esin Gula, Anil Gülner (33. Yassine El-Arquioui); Karoj Sindi, Chris Burhenne (70. Koen Stoop) en Jalal Ajaid (48. Anil Gülner).

Bron: VVV-Venlo

Leave a Reply