Sven Braken voorlopig uitgeschakeld

In de oefenwedstrijd tegen MVV is aanvoerder Sven Braken geblesseerd geraakt. Door een enkelblessure kon de aanvaller niet meer lopen. Uit onderzoek is gebleken dat hij minimaal 6 weken is uitgeschakeld. De topscorer zal daardoor ongeveer 7 wedstrijden gaan missen.

Met maar liefst 10 doelpunten en 5 assist was Braken in de eerste seizoenshelft erg belangrijk voor de Venlonaren. Zijn gemist gaat dan ook een zware aderlating worden. De verwachting is dat Nick Venema zijn positie voorlopig zal innemen.

Wij wensen Braken veel sterkte en een spoedig herstel!

6 Responses

  1. Allereerst veel sterkte Sven! Hopelijk sta je weer snel op het veld…
    Joey Sleegers lijkt naar ADO te gaan, heel jammer! Was een zeer welkome versterking geweest. Had vanaf links snelheid en scorend vermogen kunnen brengen, en de combinatie met Venema in de spits zag ik ook wel zitten…

  2. supportertje

    Niet te best en zeer vervelend voor hem. Maar ook voor VVV en wij als supporters. Juist omdat hij behoorlijk in vorm verkeerde, en er veel dreiging en goals tot stand kwamen. Een echt verlies voor iedereen op dit moment, hopelijk laat het zich in der loop der tijd iets minder ernstig aanzien.

Leave a Reply