Symposium in Roermond op 1 november

hoofdingang_de_koel

Het meest exclusieve businessevenement van VVV-Venlo komt er weer aan! Voor het vierde jaar op rij wordt deze netwerkavond voor onze BusinessClub gehouden bij TheaterHotel De Oranjerie in Roermond. Speciaal aan deze avond is dat niet alleen sponsors maar ook afgevaardigden van (overheids)instanties en álle ondernemers uit Noord en Midden-Limburg welkom zijn om dit interessante netwerkevent bij te wonen.

ONTSPANNING
Onze BusinessClub is met bijna 400 sponsors hét bewijs dat voetbal en ondernemen prima samengaan en dat deze samensmelting hét podium biedt voor verbintenis in de regio. Op interactieve en ludieke wijze wordt dit nogmaals bevestigd. Het doel van het symposium is heel eenvoudig: een informele netwerkavond waar hersenkrakers, kritische discussies en ludieke uitspraken zullen zorgen voor ontspanning en plezier.

NETWERKEN
Het gevarieerde programma zal dit jaar in het bijzonder de nadruk leggen op netwerkmomenten tussen ‘bedrijven’. Avondvoorzitter Paul ’t Lam zal de vierde editie van Symposium ‘Voetbal verbindt ondernemende regio’s’ in goede banen leiden. Interessante lezingen door Bert van Oostveen, Toon Gerbrands, een voetbalkennersquiz door Koert Westerman en een voetbalforum waarin ook Hai Berden, Jan Smit en Jan van Halst deelnemen zorgen dit jaar voor een zorgvuldig samengesteld programma waarbij voldoende ruimte voor netwerken en ontspanning voorop staan.

€ 10,- VOOR VVV-VENLO BUURTBATTLE
Tijdens de derde editie van het Symposium werd uitgebreid stilgestaan bij de activiteiten van VIA VVV, de maatschappelijke tak van VVV-Venlo. Ambassadeur Bert van Marwijk mocht toen een zware cheque in ontvangst nemen ten behoeve van Jeugdsportfonds Limburg. Dit jaar geven wij aandacht aan onze eigen VVV-Venlo BuurtBattle: een straatvoetbalcompetitie in Venlo en Roermond waarbij het draait om voetbal, Fair Play en het doen van buurtbijdragen. Van iedere inschrijving zal € 10,- worden geschonken aan dit razend populaire project van VIA VVV.

DEELNAME
Bent u geïnteresseerd en wilt u deelnemen aan hét zakelijke evenement van Limburg-Noord? Wij nodigen u graag uit om u gemakkelijk en snel via dit formulier u in te schrijven voor deze avond. De bijdrage voor het exclusieve buffet, parkeren in parkeergarage, en een avondvullend programma met afsluitende borrel is € 75,- per persoon, exclusief btw. Namens VVV-Venlo kijken wij uit naar uw komst op dinsdag 1 november in TheaterHotel De Oranjerie in Roermond.

PROGRAMMA

17.30 – 19.00 uur
Ontvangst met exclusief buffet in Salle de Fête.

Symposium in theater | Deel Ι

Avondvoorzitter Paul ‘t Lam

19.00 uur
Inleiding door Bert van Oostveen, Directeur en bestuursvoorzitter betaald voetbal.

19.15 uur
Lezing ‘de maakbaarheid van succes’ door Toon Gerbrands,Directeur algemene zaken AZ en voormalig bondscoach Nederlands volleybalteam.

19.45 uur
Netwerkborrel in Salle de Fête.

Symposium in theater | Deel II

20.45 uur
Voetbalkennerquiz voor ondernemers door Koert Westerman: ‘Wie wordt dé voetbalkenner van dit symposium?’

21.00 uur
Forum o.l.v. Paul ’t Lam met als titel: ‘een mooie toekomst voor VVV-Venlo komt steeds dichterbij’.
Forum-deelnemers:
Hai Berden, voorzitter VVV-Venlo.
Jan Smit, voorzitter Heracles Almelo.
Jan van Halst, analyticus Studio Voetbal en voormalig manager algemene zaken FC Twente.
Toon Gerbrands, directeur algemene zaken AZ.

21.45 uur – 23.00 uur
Afsluitende netwerkborrel in Salle de Fête.

Bron: VVV-Venlo

Leave a Reply