Tarik Tissoudali officieel speler van VVV-Venlo

Afgelopen zaterdag bevestigde VVV-Venlo na vele geruchten eindelijk de transfer van Tarik Tissoudali naar VVV-Venlo. Vandaag zijn de laatste formaliteiten afgehandelt en is Tarik officieel speler van VVV-Venlo. De aanvaller wordt voor één jaar gehuurd van het Franse Le Havre.

De linksbuiten speelde in het verleden twee seizoenen bij Telstar waar hij de absolute uitblinker was van de Jupiler League. Door deze goede prestaties verdiende Tarik een transfer naar Le Havre. Daar speelde hij weinig waarna hij zich liet uitlenen aan SC Cambuur. In Friesland kwam de aanvaller tot 18 duels waarin hij 7 keer wist te scoren.

Manager voetbalzaken Stan Valckx is blij met de tweede versterking voor VVV-Venlo. Na Lars Unnerstall komt nu dus ook Tarik Tissoudali naar Venlo. “Tissoudali is creatief en kan doelpunten maken, hij is een aanvaller die past in het plaatje van VVV-Venlo. We zijn erg blij dat we hem aan de club hebben kunnen verbinden” aldus Stan Valckx.

Tissoudali is blij met zijn komst naar Venlo. “VVV-Venlo heeft mij de kans geboden om het komende seizoen in de Eredivisie te spelen, daar ben ik ontzettend blij mee. Ik ga mijn uiterste best doen om een meerwaarde
te zijn voor het team!”.

Tarik welkom bij de club en veel succes het komende seizoen!

29 Responses

 1. Goodie

  Om heel eerlijk te zijn ben ik niet direct overtuigd. Heeft bij zowel Telstar als Cambuur laten zien dat hij goed kan voetballen, maar vond hem bij de laatstgenoemde juist tijdens de beslissende wedstrijden onzichtbaar.

 2. jimhendrix56

  Dennis Chessa speelde afgelopen seizoen bij Sv Ried dat ook laatste werd en degradeerde. Vond hem met de passing onzeker ogen. Heeft wel goede aanvallende kwaliteiten. Ik wil niet te snel oordelen maar ik denk niet dat dit m word.

  1. Je kunt een speler niet oordelen na een eerste training. Dat kan pas na 1 a 2 oefenwedstrijden. Iedereen heeft vakantie gehad moeten weer in ritme komen en het balgevoel krijgen. Rustig afwachten dus 🙂

 3. OooLGooO

  Misschien fijn om te weten…

  Vvv heeft gesproken met 4 directe versterkingen die jammer genoeg voor PEC Zwolle gekozen hebben. Als je de namen bekijkt zie je wel dat vvv met serieuze versterkingen bezig is.
  Dico koppers, parzyszek, eric bakker en younes namli stonden op het lijstje aldus Stein.

  1. Godfried

   Tja, dat is inherent aan alles wat met VVV te maken heeft en dat weten we toch ook allemaal.

   VVV heeft geen geld om transfersommen te betalen en kan qua salaris niet concurreren met de andere eredivisieclubs. Een Zwolle is gewoon een club dat speelt voor play-offs Europa league. Dan vis je als VVV achter het net.
   Dat spelers zelfs liever naar Excelsior gaan verbaasd met ook niet. De meeste jongens komen van boven de rivieren. Een overgang naar Limburg is een drempel die hoog is voor velen.

   Desalniettemin heb ik er nog steeds het volste vertrouwen in dat de staf nog 3 of 4 gerichte versterkingen weten te strikken. Loopt er overigens in België niet nog een goede speler rond die betaalbaar is? Met Duitse clubs concurreren lijkt me ook onmogelijk, maar België is wat dat betreft veel haalbaarder.
   Hoop trouwens wel dat eventuele versterkingen binnen u en 2 weken worden gepresenteerd.

  1. Machiavelli

   Je moet ook niet huren om het huren. Zo’n speler als Westley 2 seizoenen terug heb je ook wel in de jeugd lopen. Liever die dan de kans geven dan zo’n matige speler die na 1 seizoen alweer weg is.

 4. RuiverCity

  Hele samenwerking met West Ham heeft nog niks opgeleverd. Voor paar twee maanden terug waren er 2/3 namen bekend. Ook in Engeland beginnen ze met trainen. Dus daar kan het niet aan liggen. Als het dit jaar weer niks oplevert, loopt ook deze samenwerking (Na FC Porto en dat rare Braziliaanse opleidingsgebeuren) tot niets!

  1. Machiavelli

   Denk eerlijk gezegd dat er veel spelers van die clubs ook niet staan te trappelen om naar Venlo te komen. Ten eerste het kunstgras zal een groot struikelblok zijn. Ten tweede is de Nederlandse competitie is natuurlijk ook niet zo aansprekend, en al helemaal niet als ze beseffen dat ze een seizoen lang tegen degradatie moeten vechten. Spelers die wel willen komen zijn vaak geen directe versterkingen, en dat moeten het wel zijn natuurlijk.

 5. RuiverCity

  VVV zal geen toppers krijgen of kunnen halen. Maar spelers die 200% inzet tonen daar kun je in het Nederlandse voetbal al een heel eind mee komen. Vandaar dat ik ook overtuigd ben van Duitse spelers. Die werken zich normaal een slag in de rondte, blijven rennen. Dat met een paar aardige voetballers er omheen kun je al ver komen.

 6. Louis van Gaal

  Ik denk dat er zeker wel spelers van WHU zijn, die tegen het eerst aanhikken maar vorig jaar veel op de bank hebben gezeten, die graag naar Venlo komen om daar in de Eredivisie tegen Ajax, PSV en Feyenoord te spelen, om A te kunnen spelen en B zich kunnen laten zien op dit niveau… geduld…

 7. venlow077

  Misschien toch eens kijken naar de transfervrije Erik Falkenburg, en linksback Rochdi Achenteh… zijn misschien niet spelers waarvan het 1e keuze zou zijn, maar zijn beiden toch spelers met de broodnodige Eredivisie ervaring.

   1. venlow077

    Ja het zou ook niet mijn 1e keuze zijn geweest, maar aangezien de 1e keuzes en wellicht de 2e keuzes tot dusver niet “haalbaar” zijn geweest… Ik hoop natuurlijk net zoals ieder ander dat er beter gaat komen. Maar de vraag is wat is wel haalbaar?! Ik heb iig wel vertrouwen dat ze het creatief gaan oplossen ;).

Leave a Reply