Tashima nieuwe aanwinst VVV-Venlo

Na Honda, Cullen,Yoshida en Otsu is er weer een Japanner in de Venlose gelederen. Rintaro Tashima is de nieuwste aanwinst van de Venlonaren. Dat meldt Dagblad de Limburger vanmorgen.

De 19 jarige Japanner liep vorig seizoen al stage bij de Koelclub en speelde onder andere mee in de oefenwedstrijd tegen Roda JC. Hij krijgt nu op amateurbasis een contract en mag zich nu gaan bewijzen en ontwikkelen in Venlo.

Het is de bedoeling dat Tashima voorlopig bij het tweede elftal gaat spelen en vanuit daar wordt verder gekeken naar de toekomst van Japanner. Rintaro Tashima is tevens de zoon van oud-prof en huidige voorziter van de Japanse voetbalbond.

Bron: Dagblad de Limburger

14 Responses

 1. kiekoputspelke

  Dit lijkt me puur een transfer voor de Japanse achterban van VVV en Seacon Logistics.
  Maar goed: ik vind het persoonlijk wel mooi dat we weer een Japanner binnen gehaald hebben om zo de exposure van VVV in Azië te vergroten. Ooit moet dat toch een keer een grote sponsor over de streep trekken om bij VVV binnen te stappen….
  Misschien is het ook nog wel een goede speler die uiteindelijk het 1e elftal haalt !!

  1. Meuske

   Dat vraag ik mij al jaren af, waarom er geen grote Japanse sponsor in zee wil met VVV want naambekendheid heeft os VVVke daar nu toch wel. Denk dat daar ook nog een behoorlijke slag te slaan iis want die Japanners zijn hartstikke gek en er zit veel geld.

   1. Als ik het me goed kan herinneren heeft tot vorig seizoen een Japans bedrijf op het wedstrijdshirt van VVV-Venlo gestaan TD&Company. Sinds een tijdje niet meer als shirtsponsor actief maar weet niet of ze op een andere manier sponsoren. Denk ook dat die Japanse bedrijven eerder zich als hoofdsponsor willen binden en het is natuurlijk aantrekkelijker om in de Eredivisie te sponsoren dan in de JL waar je elke week je 5 minutes of fame krijgt om 00.00 uur.

   2. bear664

    Pearl Music Europe heeft ook nog eens een keer één wedstrijd op het shirt gestaan.
    Zitten weliswaar in Belfeld, maar zijn toch echt een Japans bedrijf

 2. Louis van Gaal

  Mooi voor de naam VVV, er zal wel weer snel op de diverse voetbalsite komen te staan “nieuwe Japanner voor VVV” prima voor de naam VVV en voor ons te hopen dat hij kan doorgroeien…

 3. Ben

  Benieuwd wat deze speler gaat brengen. We volgen hem met de grootste interesse, zoals ook de jongens uit de eigen opleiding. Stel, hij ontwikkelt zich inderdaad heel goed, maar zelfs dan zal VVV hem geen contract aanbieden, omdat zo’n contract voor VVV toch veel; te kostbaar is? Ben in ieder geval benieuwd. FORZA VVV!

 4. piehen

  Het is mooi om weer een talent uit de rijzende zon te mogen begroeten , het bewijst weer dat VVV en Hay Berden een grote naam hebben in Japan. Misschien als hij zich als een groot talent ontwikkeld , transfer som hoeft niet betaald te worden is op amateur basis. Misschien vinden we een sponsor buiten de club om voor het salaris. En dan bij verkoop weer een deel van de winst voor VVV is zo kun je ook geld binnen krijgen, zonder schade te hoeven op lopen financieel.
  Maar dan niet zoals bij FC Twente.

 5. Goodie

  Ik schrik er eigenlijk van dat onder andere Volendam, Emmen, Almere en Rkc een hogere begroting hebben dan VVV. Des te knapper hoe VVV weer zo’n team bij elkaar kan krijgen.

Leave a Reply