Technische staf neemt nieuwe aanbieding in overweging

VVV-Venlo heeft keeperstrainer John Roox en assistent-trainer Mark Luijpers een nieuwe aanbieding gedaan. Beide assistenten beraden zich momenteel nog over deze nieuwe aanbieding. Roox en Luijpers zijn sinds de winterstop lid van de huidige technische staf. Hun verbintenis liep tot einde van het afgelopen seizoen.

Daarnaast heeft Robin Buwalda afgelopen donderdag ook een nieuwe contractvoorstel ontvangen, naast Sevinc heeft ook Buwalda aangegeven alle opties open te houden waardoor hij nog geen beslissing heeft genomen over zijn toekomst. Wordt uiteraard vervolgd.

Bron: Dagblad de Limburger

18 Responses

 1. RuiverCity

  Het boeiendst is natuurlijk Buwalda. Die heb je volgend jaar toch echt nodig en is al goed ingespeeld met Promes. Centraal hoe je je dan geen zorgen te maken. Technische staf maak ik me minder druk om. Als een keeper iets bijgebracht krijgt van Roox is hij het jaar erna toch weer weg. En Luijpers zal wel een goede analist zijn maar daar heb je er meer van.

 2. Louis van Gaal

  Hebbn beide veel ervaring, vertrouwen van Maurice Steijn en absoluut een meerwaarde voor VVV. Hopen dat het snel rondkomt en met rust in de tent aan het seizoen beginnen…

  1. RuiverCity

   Hoezo meerwaarde? Ik heb liever rust in de spelersgroep dat het daar allemaal in orde is. Daar lijkt het nog lang niet op. De positie van beide heren kan door velen worden ingevuld. Er zijn kandidaten genoeg onder het trainersgilde.

   1. JasperVVV

    Oke bedankt voor de info. Neem niet aan dat dit een full time baan is. Zou iemand als jay driessen niet deze rol kunnen vervullen in combinatie met de functie als assistent trainer?

   2. Het betreft hier om een full time baan. Jacobs heeft na het vertrek van Ger van Rosmalen geprobeerd om het te combineren met zijn baan als keeperstrainer maar na een korte periode hebben ze er voor gekozen om Roox als keeperstrainer aan te nemen en Jacobs door te schuiven als teammanager. Wim Jacobs heeft bovendien een vast contract voor onbepaalde tijd.

 3. Goodie

  Boymans vertrekt naar de woestijn. Ik weet niet wat de transfersom is, ervan uitgaand dat die er is. Maar hier krijgt VVV ook 1% van, alle beetjes zijn mooi meegenomen. Nu hopen op de grote klapper van Musa.

   1. Goodie

    Opleidingsvergoeding wordt verdeeld over de clubs waar de speler actief was t/m zijn 23e. Maar goed, weet niet wat de transfersom is. Veel zal het niet zijn in ieder geval.

Leave a Reply