VVV-Venlo

UPDATE: Ted van de Pavert in belangstelling van VVV-Venlo

UPDATE 20 juli 17.45 uur: Nadat afgelopen week bekend werd dat VVV interesse heeft in Ted van de Pavert meldt RTV Oost dat PEC Zwolle wil Ted van de Pavert verhuren. Technisch Directeur Gerard Nijkamp bevestigd dat er gesprekken gaande zijn tussen VVV en PEC over een eventueel verhuur van de centrale verdediger. De huurovereenkomst zou op korte termijn rond kunnen komen.

Van de Pavert speelt sinds vorige seizoen voor de Zwollenaren nadat hij overkwam van De Graafschap. Onder de nieuwe trainer John van ’t Schip lijkt hij geen eerste keuze te worden en mag hij dus vertrekken.


Trainer Maurice Steijn heeft aangegeven graag nog een centrale verdediger aan te willen trekken. Voor deze positie komt 25-jarige Ted van de Pavert in aanmerking meldt de Limburger. De verdediger mag van zijn huidige werkgever PEC Zwolle verhuurd worden. In hoeverre de interesse concreet is onduidelijk.

De in Doetichem geboren verdediger komt uit de jeugdopleiding van De Graafschap. Voor deze club speelde de 1,95 meter lange verdediger 157 wedstrijden in het eerste elftal waarna hij na de degradatie vertrok naar PEC Zwolle. Vorig seizoen speelde Van de Pavert 26 wedstrijden voor de Zwollenaren.

Bron: De Limburger

31 Responses

 1. kiekoputspelke

  Ted van de Pavert is denk ik in de vijver waarin VVV moet vissen één van de meest interessante opties ? Hij kent de wetten van degradatievoetbal en is bij standaard situaties gevaarlijk.

 2. Luis Erique

  Ja kiekoputspelke, als Leemans een vrije trap voor slingert en daar staan Vd Pavert, Roseler, Opoku en Thy (wat ik op YouTube zag), dan is dat best gevaarlijk.

 3. De Realist

  Ik zie liever Tedje dan Buwalda. Laatstgenoemde werd vorig jaar (de keren dat hij speelde) ook aan alle kanten voorbij gelopen. Ik moet zeggen dat hij het toen bij VVV wel goed deed en ik stond er van te kijken dat hij uiteindelijk zo weinig heeft gespeeld afgelopen seizoen. We hebben komend seizoen veel lengte nodig achterin. Het gevaar van lange verdedigers is wel dat ze vaak wat statisch c.q. niet wendbaar zijn.
  Hopelijk leggen ze Van de Pavert en Sarpei nog vast en het seizoen kan beginnen wat mij betreft. Ik vind dat VVV dan best een aardige selectie heeft, al zal het lastig blijven om uiteindelijk 3 teams onder je te houden.

 4. Gerardus

  Waarom niet Balkensteijn polsen of hij toch een jaar profvoetballer wil zijn ipv van een maatschappelijke carriere. Zelfde kwaliteit alleen is Balkensteijn denk ik goedkoper. Of anders Gino van den Berg proberen te huren van HSV. Nota bene een Venlosche jongen die bij Gladbach zijn opleiding heeft genoten.

  1. Gerardus

   Daarom zou hij ideaal zijn als bijvoorbeeld een back up. Maar ik denk dat Ted wel wat beter is al Ferry. Ferry speelt btw bij Oss dit jaar dus hij is ook niet transfervrij.

 5. Ferry? Leuk dat hij uit Venlo komt en dat hij paar jaartjes hier heeft gespeeld zou voordat hij naar Fortuna ging eigenlijk terugkomen. Dat kan hij nu wel vergeten denk dat Steijn niet zo gecharmeerd is van de voetbalkunsten van Ferry. Eerlijk gezegd zit hij denk ik qua niveau wel goed bij Oss. Prima club, prima niveau maar veel beter gaat het niet worden.

  Wat betreft Balkensteijn, toen Steijn kwam moesten zeg maar de dure jongens vertrekken die het niveau behaalde. Pim was daar helaas eentje van. Top kerel maar denk ook dat hij tekort komt voor dit niveau.

  Niet dat ik fan ben van Van de Pavert, ik ben meer voor een speler met snelheid en die veelzijdig is. Met Van de Pavert weet je dat je in de lucht wel goed zit maar hij is vrij beperkt in zijn kunnen en dus zie ik liever een Buwalda komen maar goed moet ook qua budget allemaal passen.

 6. venlow077

  Zo mag Job van der Linden van AZ ook uitkijken naar een andere club, dus er zijn wel verschillende opties mogelijk. Het is nu aan Vvv om de juiste er tussen uit te vissen ;).

 7. Drikus

  Is wel een speler met eredivisie ervaring en linksbenig. Dat maakt em ook inzetbaar als linksback mocht dat nodig zijn. Zou met het oog op interne concurrentie en flexibiliteit qua inzetbaarheid een slimme keuze zijn.

 8. De Realist

  Ted is wat mij betreft welkom ! Hij deed het bij De Graafschap uitstekend en heeft toch zijn wedstrijdjes meegepikt bij Pec en in de Eredivisie. Voor VVV begrippen is dit een uitstekende speler ! Van mij mag de deal rondkomen.

  1. Godfried

   Heb je dat niet gehoord dan? Leemans heeft zijn voetbalschoenen aan de wilgen gehangen en kiest voor een maatschappelijke carrière als Offshore data-analist. Begreep dat hij al jaren een fascinatie heeft voor ontzilting door middel van omgekeerde osmose. Zo wil hij een kansrijke habitat creëren voor goudvissen in de Golf van Aden.

 9. Goodie

  Vandaag de 4000ste SCC verkocht. Ik vind het eerlijk gezegd tegenvallen en dacht dat we die inmiddels al gepasseerd waren. Het is nu 21 juli en op 11 mei stond de teller op 3500.

   1. Goodie

    Daar ben ik het niet mee eens. Als je ziet dat er in het seizoen 12-13 (de Lokhoff periode en na 3 seizoenen eredivisie) 5500 SCC verkocht zijn, dan hoop je nu op toch iets meer.

   2. Ievel Knievel

    1) Het seizoen begint pas over 3 weken. mensen kopen er ook nog wel één als ze terug zijn van vakantie of misschien zelfs wel als we een paar wedstrijden op weg zijn/ aardig presteren.

    2) Kan me herinneren dat VVV zo vlak voor het seizoen begint altijd nog een extra marketingcampagne erin gooit.

    3) VVV heeft in die periode een aantal seizoenen slecht bestuur en beleid getoond. dat vertrouwen moet terug gewonnen worden, zoals ook al vaker aangehaald op deze site.

    4) Na een paar goede resultaten zullen er ook nog wat extra kaarten verkocht worden,

    5) Er kunnen sowieso maar 6200 kaart verkocht worden. 4000 is een percentage van 65%. Dat is een zeer behoorlijk aantal (tel daarbij op dat VVV gemiddeld in alle eredivisieseizoenen door de jaren heen uitkomt op een bezoeksrgemiddelde van 6500 supporters en je heb gewoon goede cijfers; misschien geen absoluut toprecord, maar geen enkele reden tot klagen of bezorgdheid> zeker niet op dit moment in de verkoop).

    6) De successupporters die denken dat we ons wel even gaan handhaven of denken dat we middenmoter worden en alles daaronder als slecht bestempelen (en daarover het hele seizoen gaan klagen) kan je missen als kiespijn. Ik juich als deze man geen kaart kopen. Stukken beter voor de sfeer. Ik ben die zeikerds kotsbeu namelijk. Richt je nou maar gewoon op die 18e plek. Een 17e of 16e plek is gewoon een goed resultaat en een 15e plek een topresultaat, maar dan moeten we dus eigenlijk gewoon boven ons zelf uitstijgen.

    Ik zie een aardige selectie vorm krijgen en ik denk dat we leuk voetbal te zien krijgen. Al gaan we in het begin van het seizoen weinig punten pakken.

   3. Ievel Knievel

    O ja, en mensen die een kaart kopen halen vrienden of bekenden ook nog wel over een kaart te kopen. Samen is gezelliger natuurlijk. Zo kan je in 1 keer een hoop kaarten verkopen. Misschien worden er ook nog wel kaarten bij verenigingen of bedrijven aangeboden; dan kan het snel gaan.

   4. pierre

    Das ist der aktuelle Kader des VfB
    In Deutschland Fussbal news van afgelopen zaterdag

    22. Juli 2017 – 10:00 Uhr
    Stuttgart – Hans Nunoo Sarpei und Carlos Mané fehlten am Freitag, als sich das Bundesliga-Team des VfB Stuttgart zum neuen Mannschaftsfoto aufstellte. Der eine (Hans Sarpei) steht kurz vor einem Wechsel nach Venlo in den Niederlanden.

  1. Ievel Knievel

   Jij leest het dagblad voor Zuid-Limburg nog?

   Ik snap die fascinatie voor dat per se bijhouden het zuiden van de provincie willen horen sowieso niet. Zij daar beschouwen ons niet als Limburgers en de cultuur hier is meer verwant met Noord-Oost Brabant, Zuid-Oost Gelderland, het gebied net over de grens en dat alles met een vleugje Limburgse inslag. Een hele eigen identiteit dus. We moeten ons dus vooral aan onszelf optrekken.

   Daarnaast: Roda……kom op zeg. Nu hebben ze alweer een beetje onze marketingcampagnevgejat ( lijkt er toch wel wat op) en gaan zij ook ineens talenten net over de grens opppikken. Hoe ze dat kunnen betalen is trouwens een raadsel. Hun schuldeisers willen geld en de tegoeden van die Russische Zwitser zijn bevroren. Ze moeten nog een hele trits aan afkoopsommen en ontslagvergoedingen betalen en hebben ook weer een nieuwe TD en trainer aangesteld. Vast niet voor niets. Hoe kunnen zo Überhaupt spelers huren en kopen, waarvan? Gemeentegeld mag niet meer, dus hoe Rosa wel door licentiekeuringen komt is mij een raadsel. Wat een nepclub!

Leave a Reply