Terry Antonis terug naar Australië

Het gerucht hing al sind de kerst in de lucht en vandaag heeft VVV het bevestigd. Terry Antonis vertrekt per direct bij VVV-Venlo en gaat terug naar Australië.

Volgens de officiële website van VVV hebben beide partijen in goed overleg besloten om het contract te laten ontbinden vanwege privéomstandigheden. Antonis zal zijn carrière een vervolg geven in eigen land.

De Australische Griek, die in de zomer overkwam van PAOK Saloniki, kreeg bij VVV-Venlo niet veel speeltijd. In het bekertreffen tegen Blauw Geel stond hij in de basis van trainer Maurice Steijn en scoorde hij ook een doelpunt. Ook in het bekertreffen tegen Utrecht viel hij in. In de competitie maakte trainer Maurice Steijn geen gebruik van de diensten van Antonis.

Ook wij wensen Terry veel succes bij zijn nieuwe club. 

5 Responses

 1. chretien

  “contract te laten ontbinden vanwege privéomstandigheden. ”
  Het lijkt op een groot geheim? Of is het simpelweg zo dat beide partijen hebben afgesproken niet naar buiten te komen met “werkelijke redenen”, die van beide kanten dan anders is en dan uiteraard weer door beide partijen over en weer wordt tegengesproken? Een groot mysterie? Hiermee worden alleen maar ragen opgeroepen… wij moeten verder, ben benieuwd wat er verder gaat gebeuren….

  1. Grad

   Chretien wel al snel een oordeel klaar, zonder verdere media te raadplegen (‘Bezint eer ge begint’)
   In DDL staat de volgende verklaring van Valckx: “Terry speelde niet veel en zijn vrouw had het niet naar haar zin hier. Daarom hebben we besloten het contract te ontbinden.”

   1. chretien

    Dankjewel voor de feedback. Goed dat dit wordt gezegd, anders gaat dit een eigen leven leiden. Als het vrouwtje niet kan wennen, ja dan is het goed dat hij deze beslissing neemt. Terry succes in je verdere carrière in Australië. Wij gaan ook verder…

 2. Animal

  Mooi zo, is er budget voor een versterking
  Als Antonis zo geweldig goed is had Steijn hem heus wel een kans gegeven, deze jongen is gewogen en te licht bevonden,

  het succes van VVV is gebaseerd doorselecteren dus ook nu gewoon mee doorgaan ,

Leave a Reply