Tien contractspelers verlaten VVV

Soentjens verwacht dat Marcel Seip VVV zal verlaten. ‘Seip wilde alleen over verlenging van zijn contract praten op eredivisieniveau, ik verwacht dat hij daarom vertrekt’. De dure niet-EU spelers Nwofor en Otsu hebben een doorlopend contract in Venlo. ‘Wat ons betreft blijven zij in Venlo, ondanks de hoge salarissen. Maar we wachten de markt wel af de komende dagen’, aldus Soentjens tegenover L1.

Een groot deel van de contractspelers zal niet meer terug keren binnen de selectie van VVV.  Yanic Wildschut, Radosavljevic en Leiwakabessy vertrekken in de zomer. De huurlingen Ramsteijn (Feyenoord), Röseler (Twente) en Bergkamp (Brighton) keren terug bij hun club. Ook de contracten van de twee reserve-doelmannen Heimann en Udegbe lopen af. De toekomst voor Ahmed Ammi is nog onzeker.

Quin Kruijsen en Roy Heesen keren waarschijnlijk terug van Fortuna Sittard en Helmond Sport.

24 Responses

 1. OooLGooO

  En dan nog te vergeten dat Vorstermans ( inmiddels transfervrij), Cullen en Linssen zullen vertrekken. De eerste 10 personen die hierboven zijn opgenoemd zijn dit seizoen ook niet als meerwaarde gebleken, dus of het een ramp is dat deze 10 spelers de club verlaten vraag ik me af.
  Ik hoop dat Vorstermans een contract bij vvv aangeboden krijgt, dit blijf ik toch een goede speler voor vvv vinden.
  En nu maar eens op de nederlandse talenten tour doorgaan zoals het ”vroeger” ooit was. Met routiniers als leiwakabessy, radosavljevic en ammi maak je het spel alleen maar trager en kun je gewoon niet aanvallend spelen, hopende dat vvv hier ook eindelijk iets van geleerd heeft!

 2. Frosty

  Dyon Gijzen uit de jeugd zal ook wel een contract krijgen. Net als in ieder geval Selman Sevinc die al door iemand werd genoemd in een ander topic.
  Zou leuk zijn als die gasten het Jupiler League niveau aan kunnen.

 3. MichielHen

  Ik hoop dat ze flink gaan nadenken, en Achmed Ammi sowieso een nieuw contract aan gaan bieden!
  Een Venlonaar die er altijd is geweest voor VVV, en altijd de juist instelling heeft!
  Bikkelen, dat woord komt Niels Fleuren bekend in de oren.
  Ook als hij in de basis staat gebeurd er zeker wat positiefs, het verbaasde mij ook elke keer weer dat Jeffrey Leiwakabessy continue werd opgesteld!

 4. Lincoln

  En waarom gaat de tweede keeper Heimann eigenlijk? Hij is toch een jonge talentvolle keeper? Als Maaenpaa weggaat dan had hij het op kunnen pikken en in de JL kan zich goed ontwikkelen. Nu moeten we waarschijnlijk weer op zoek naar 2 keepers

  1. marcel

   geeft maar weer eens de niet aanwezige continuiteit en hapsnap-beleid rondom de selectie aan.
   zoals al aangegeven een technisch “beleid” van nul komma nix.

  2. Heimann had eventueel een nieuw contract kunnen tekenen als we in de Eredivisie gebleven waren. Gezien zijn verleden bij Chelsea en Red Bull Salzburg ga ik er dus van uit dat zijn salaris te hoog is nu we naar de Jupiler League gedegradeerd zijn.

 5. Goodie

  Zo ik kan ook weer op de site. Ik ga niks over afgelopen week zeggen, spreekt voor zich. Zag op twitter dat Edwin Linssen opzoek was naar een nieuwe club. Misschien een speler die VVV goed kan gebruiken in de Jl. Misschien dat Bryan Linssen dan ook blijft. Maar las ook dat Heerenveen interesse in Bryan had.

   1. Goodie

    Danku.

    Ik kijk vanaf nu alleen nog maar naar de positieve punten van degradatie. We maken weer kans op overwinningen. Geen handbal verdediging, en hopelijk ook geen Lokhoff. (s)cc zullen komend seizoen ook weer wat goedkoper worden.

 6. vvv_supporter_op_zuid

  Beter schrijven wie er wel blijven behalve Fleuren.
  Die speelde goed en hup Ton pleurt hem er gewoon langs na 1 slechte/mindere helft in Tilburg. Dan had Leiwakabessy na elke wedstrijd eruit gemoeten. Ik snap niet da Fleuren gewoon weer bijtekent en blijft onder Lokhoff. Moet toch wel betekenen dat hij simpelweg geen andere opties heeft… Daarbij komt dat hij ‘automatisch’ een behoorlijk lager salaris gaat verdienen volgend seizoen, mede dankzij Ton.

  En hoppa weer een compleet nieuw elftal volgend seizoen, jippieyahee wat tovert Berden & jaknikkers in de zomer uit de hoge hoed? Kruisje door Portugal & Brazilië.
  Vrijwel zeker kruisje door Nigeria, Japan (zal Otsu zin hebben in de Eerste Divisie?, wat niveau zou hem dat wel beter passen…, )? De Australische jongeling?

  Lokhoff heeft de waarde van Wildschut toch met meer dan de helft verminderd pfff.
  Die Berden krabt zich nog eens achter de oren over dat zogenaamd bod van 2 miljoen van Heerenveen!!! De vorige trainers moesten de spelers toch in etalage zetten, waarom Lokhoff niet met Wildschut ………………………………………………….?
  Een vormcrisis los je immers niet op door hem op de bank te laten zitten!

 7. Ruben

  Mäenpää

  Joppen Altheer Vorstermans? Fleuren

  Otsu Türk
  van Haaren

  Reimerink Wildschut
  Nwofor

  Sorry, maar hiermee doe je gewoon mee om het kampioenschap!
  Dan kun je nog proberen om Ammi vast te leggen, Kruijsen die terug komt en spelers als Maguire, Cooper Gielen die je u al in de selectie hebt.

  Dan ga ik er van uit dat Linssen weggaat zoals hij zelf wilde bij degradatie!
  Moet VVV nog ongeveer 5 nieuwe spelers aan trekken!

  1. marcel

   voorals nog ga je ervanuit dat deze spelers blijven.
   vergeet niet dat ondanks doorlopende contracten in nederland gewoon het arbeidsrecht geldt. Spelers zullen uit zichzelf op eredivisie-niveau willen spelen. en elk bod op een speler zal VVV serieus moeten overwegen. Temeer daar enkele spelers al aangegeven hebben op dat niveau te willen blijven spelen. Maar ook bij salarisverbetering is dit recht van toepassing. Zelfs bij weigeren van het bod kan een speler zich op het arbeidsrecht beroepen en zo zal via een simpel rekensommetje (contractduur/salaris), de vaak lagere transfersom bepaald worden door de rechter.
   turk – interesse vanuit turkije
   otsu en nwofor dure jongens voor eerste divisieniveau ivm niet E.U. salaris dus wat gaat VVV doen bij een bod op deze spelers?
   reimerink wil weg onder lokhof
   wildschut is toegezegd dat VVV mee werkt aan een overgang
   linssen/van haaren/nwofor/turk willen op eredivisie-niveau actief blijven

   blijft niet veel meer over van dat lijstje. Het grote afwachten en opnieuw bouwen kan beginnen voor VVV

   – turk belan

   1. marcel

    ow ja, maempa fins international staat ook niet te springen om in de juup te spelen.

Leave a Reply